Moeder staat baby af vanwege zijn hoofd. 4 jaar later, wordt er op de deur van het weeshuis geklopt
Connect with us

Lifestyle

Moeder staat baby af vanwege zijn hoofd. 4 jaar later, wordt er op de deur van het weeshuis geklopt

Dit is Dima Kalekin uit Oekraïne. Dima werd geboren met een waterhoofd, en toen zijn ouders hem voor het eerst zagen, namen ze een harteloos besluit. Ze besloten het ziekenhuis zonder hem te verlaten en hebben nooit meer iets van zich laten horen.

Dima’s leven startte noodgedwongen in een weeshuis voor gehandicapte kinderen in Krematorsk in Oost-Oekraïne.

Vier jaar later, kon Dima nog geen eenvoudige dingen doen, zoals eten met bestek of lopen. Het personeel van het weeshuis dacht dat hij zich in de toekomst nooit normaal zou kunnen ontwikkelen. Ze stonden zelfs versteld dat hij nog leefde en een paar woordjes kon spreken.

Toen de oorlog, begin 2014 in Oost-Oekraïne uitbrak, stond Dima plotseling voor een nieuwe uitdaging: het weeshuis bevond zich midden in het oorlogsgebied.

Samen met alle andere kinderen in het weeshuis, moest Dima vluchten en een veilig onderkomen vinden. Gedurende een hele week, gingen de kinderen samen met het personeel van de ene naar de andere plek, zonder water, voedsel of medicijnen.

Uiteindelijk merkte een groep separatisten op dat sommige kinderen op leven na dood waren en bracht ze naar de Oekraïense autoriteiten.

Toen artsen Dima voor het eerst zagen, moesten ze vechten tegen de tranen. Ontsnappen aan de oorlog had zichtbaar zijn sporen nagelaten.

Artsen waren zo wanhopig dat ze contact opnamen met een priester om te bidden dat de jongen geadopteerd zou worden, schrijft Hefty.

De gebeden van de priester werden snel verhoord. Enkele weken later kwam een ​​echtpaar, Ernest en Ruth Chaves, uit Vermont, Verenigde Staten aan in Oekraïne. Ze hadden over de oorlog gehoord en wilden een kind uit de regio adopteren.

Toen ze Dima zagen, wisten Ernest en Ruth dat ze hem wilden adopteren.

Ernest en Ruth hadden al zeven kinderen geadopteerd. Ze hadden dus veel ervaring met het nodige papierwerk. Hierdoor was de adoptie snel geregeld en mocht Dima relatief snel naar Vermont.

Twee maanden nadat zijn adoptieouders het weeshuis in Oekraïne hadden bezocht, reisde Dima met hen mee naar zijn nieuwe huis in de Verenigde Staten.

Dima kreeg ook een nieuwe naam, Zebadiah Chaves.

Het leven bij zijn nieuwe familie was veruit het beste wat hem ooit was overkomen.

Een jaar later lijkt de jongen die Oekraïne op leven na dood verliet, op een totaal ander kind.

Zebediah kan nu praten, hij verstaat zowel Oekraïens als Engels en hij kan lopen.

Amerikaanse artsen hebben de hersenen van Zebediah onderzocht en geven aan dat de kans groot is dat hij zich normaal zal ontwikkelen.

De toekomst van Zebediah ziet er goed uit en ik wens hem en zijn familie veel geluk toe! Deel als je ze ook het beste wenst.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending