Moeder stuurt een brief naar de nieuwe liefde van haar ex-man: als ze de laatste regel leest, breekt haar hart
Connect with us

Nieuws

Moeder stuurt een brief naar de nieuwe liefde van haar ex-man: als ze de laatste regel leest, breekt haar hart


Een echtscheiding doormaken is voor veel mensen een van de moeilijkste gebeurtenissen in hun leven. Plotseling wordt alles in je leven op zijn kop gezet en zijn de dingen waarvan je altijd dacht dat ze er zouden zijn, verdwenen.

Zo voelde het voor Candice Curry. Ze had er nooit aan gedacht om het uit te maken met haar geliefde echtgenoot. Ze had zeker nooit verwacht dat hij zo snel na het einde van hun relatie verliefd zou worden op een andere vrouw.


Om het te verweren begon de gescheiden moeder een blog. Ze bouwde een groot publiek op en toen Candice een bericht publiceerde met de titel ‘Aan de stiefmoeder van mijn dochter’ waren er veel mensen die iets boos en teleurgesteld hadden verwacht.

Maar dat was helemaal niet hoe Candice zich voelde over de situatie. Haar open en eerlijke brief aan Ashley, de nieuwe stiefmoeder van haar dochter, bracht miljoenen mensen in tranen. De post ging viraal en werd over de hele wereld gelezen.

Ik weet dat de brief een beetje lang is, maar het is iets waarvoor iedereen de tijd moet nemen om te lezen. Het tonen van volwassenheid en vergevingsgezindheid wanneer je leven instort, is iets waar ik enorm veel respect voor heb en iets dat veel steun verdient.

Aan mijn dochters stiefmoeder:

Ik heb je hier nooit gewild. Je maakte nooit deel uit van het plan. Toen ik opgroeide en droomde van mijn familie, maakte je daar geen deel van uit. Ik wilde geen hulp van een andere vrouw om mijn kind groot te brengen. Het plan was dat mijn familie uit mij, papa en onze kinderen zou bestaan, niet jij. Ik betwijfel of je me ooit in je leven gewild hebt. Ik betwijfel of je van plan was om een ​​kind te krijgen dat je niet hebt gebaard. Ik durf te wedden dat je plan voor je familie jou, papa en je kinderen samen omvatte, niet ik of mijn dochter. Ik durf te wedden dat toen je ervan droomde om moeder te worden, het de dag zou zijn dat je zou bevallen en niet de dag dat je met je man trouwde. Ik ben er vrij zeker van dat je nooit van plan bent geweest om hier te zijn.

Maar God heeft plannen die de onze ver overstijgen en toen mijn kleine gezin uiteenviel om twee families te vormen, wist ik dat je zou komen.

In mijn gedachten was je een verschrikkelijk beest en mijn dochter zou niet willen dat je ooit haar moeder zou worden! Ik hoopte dat je onaantrekkelijk zou zijn en bad dat mijn dochter niet naar je zou opkijken. Haar vader zou weten dat hij genoegen moest nemen met de op één na beste. Het kwaad wervelde in me omdat ik nooit het feit onder ogen wilde zien dat een andere vrouw mijn kind zou opvoeden in mijn afwezigheid.

En toen kwam jij.

Toen ik je voor het eerst ontmoette, moet ik toegeven dat je niet was wat ik in gedachten had en een steek van jaloezie door mijn lichaam schoot. Je zou afschuwelijk zijn, weet je nog? Maar dat was je niet, je was verbluffend mooi. Je zou een gemene oude heks zijn, weet je nog? Maar dat was je niet, je was een jonge, lieve vrouw.

Mijn plannen waren verijdeld.

Ik realiseerde me door de blik op je gezicht dat het ontmoeten van mij net zo moeilijk was voor jou als het was voor mij. Mijn hart werd onmiddellijk zachter. Waarom had je zo´n vriendelijke glimlach! Ik was van plan je echt te haten. Waarom ruïneer je mijn plan ?!


Ik wilde je alles kwalijk nemen, maar je maakte het onmogelijk en ik was je al snel dankbaar.

Je hebt onze dochter vanaf het allereerste begin geaccepteerd en onvoorwaardelijk van zowel haar als haar vader gehouden, dat is een echt geschenk voor ons allemaal. Je hebt onze dochter opgenomen in alles wat je doet en zorgt ervoor dat ze zich geliefd en geaccepteerd voelt. Je legt haar relatie met haar vader boven die van jou en alleen een dappere en moedige vrouw weet hoe je dat met zo’n gratie moet doen.

Ik wist dat wanneer haar vader en ik besloten te scheiden en in aparte huizen zouden wonen, er momenten zouden zijn waarop ze me nodig zou hebben, haar moeder, en ik zou er niet zijn. Ik ben zo dankbaar dat je er bent bij mijn afwezigheid. Ik ben dankbaar dat je begrip hebt voor haar tienerjaren en haar nooit afwijst. Ze heeft een moeder bij haar thuis nodig en je hebt geweldig werk gedaan, dat is voor haar.

Je hebt mijn positie als moeder vanaf het allereerste begin gerespecteerd. Ik stel het op prijs dat je altijd bij me komtt als je je afvraagt ​​of je de juiste beslissing met haar neemt. Ik weet dat onze situatie zeldzaam is. Het is niet vaak dat een moeder en een stiefmoeder elkaar sms’en om elkaar eraan te herinneren dat ze van elkaar houden en elkaar respecteren. Je bent een geschenk.

Vanwege je moed om onze dochter aan te moedigen om zich te ontwikkelen, zal ze een betere vrouw zijn. Ze zal opgroeien met meer liefde dan ik ooit had kunnen voorstellen. Het was niet haar keuze om gescheiden ouders te hebben en hoewel ik dat bij geen enkel kind zou wensen, ben ik zo dankbaar dat ze nu 4 ouders heeft die van haar houden en respect voor elkaar hebben. Ze begrijpt het en begrijpt dat een mislukking in het ene huis in een ander huis een zegen kan worden.

Ik zie jou niet als een invalmoeder voor als ik er niet ben. Jij bent haar moeder als ze bij jou is en als ze bij me is. Ze vindt het fijn om je te bellen en je haar verhalen te vertellen wanneer ze bij mij thuis is en dat laat mijn hart met vreugde vullen. Ik ben trots als je je armen om me heen slaat en me een echte en liefdevolle knuffel geeft, elke keer dat we elkaar zien.

Ik ben me heel goed bewust van hoe het eruit ziet als een moeder haar stiefmoeder van haar kind niet emotioneel kan accepteren in hun leven. Dankbaarheid voert de boventoon nu we in staat zijn om boven iets dergelijks uit te stijgen en te doen wat echt goed is voor onze dochter. Bedankt dat je volwassen genoeg en respectvol genoeg bent om me te helpen.

Ik beloof om altijd je input voor onze dochter te respecteren. Ik beloof de positie die je in haar leven hebt, nooit te verminderen of je het gevoel te geven dat je niet haar moeder bent. Ik beloof haar te vertellen om dankbaar te zijn dat ze twee sterke en moedige vrouwen in haar leven heeft die de moed hebben om haar samen op te voeden. Hoewel onze situatie vredig is, bid ik dat ze nooit zoiets zal moeten meemaken, maar als mocht het haar ooit overkomen dan beloof ik om een ​​voorbeeld te geven van hoe co-ouderschap eruit zou moeten zien.

Kostbare vrouw, je bent een zeldzame en mooie diamant.

God zegene je en ik hou van je.

Bron: womenwithworth.wordpress.com

De volwassenheid en vergeving die Candice in zich heeft, zijn echt zeldzaam in deze wereld.

Deel de woorden van deze krachtige vrouw met iemand die hen zou waarderen. Het kan ervoor zorgen dat veel mensen stoppen en nadenken over hoe zij omgaan met hun eigen liefdesverdriet.
[fblike]


Nieuws

Zien: ambtenaren weten nu wat er is gebeurd met vier dode beren die buiten de kerk zijn gevonden


Op een vroege ochtend werd de serene gemeenschap van West Wyoming Borough, Pennsylvania, opgeschrikt door een sombere ontdekking op een parkeerplaats nabij St. Monica’s Parish. Lokale autoriteiten troffen daar de levenl0ze lichamen aan van een moederbeer van bijna 300 kilogram en haar drie welpen. Deze tragische vondst in een anders zo vredige omgeving riep onmiddellijk veel vragen op over de d00dsoorzaak en de omstandigheden die tot deze situatie hadden geleid.


Onderzoek: Een Ongebruikelijke Zaak

Gezien de ongebruikelijke aard van deze zaak, werd de Pennsylvania Game Commission snel betrokken bij het onderzoek. De d00d van deze dieren werd als hoogst verdacht beschouwd. In reactie op deze gebeurtenis deed de commissie een dringende oproep via sociale media, waarin zij het publiek vroegen om informatie die licht zou kunnen werpen op deze mysterieuze st*rfgevallen.

Ondanks een grondige inspectie van de lichamen, werden er geen duidelijke tekenen van externe m!shandeling of trauma’s gevonden, zoals schotwonden, die een directe oorzaak zouden kunnen suggereren. Dit gebrek aan duidelijke oorzaken leidde tot een diepgaandere zoektocht naar antwoorden.

Toxicologische Tests: Het Onthullen van de Waarheid

In hun zoektocht naar antwoorden voerde een team van experts onder leiding van Mark Rutkowski, toezichthouder voor wetshandhaving in de Noordoostelijke Regio van de Game Commission, uitgebreide toxicologische tests uit. Deze tests, uitgevoerd in het hoog aangeschreven Penn State Animal Diagnostic Laboratory, onthulden een onverwachte maar onmiskenbare d00dsoorzaak: vergiftiging door plantentoxines.

Verder onderzoek naar de maaginhoud van de beren onthulde de aanwezigheid van bladeren en zaden van de Engelse taxusplant (Taxus baccata). Deze plant wordt in veel tuinen en parken gebruikt vanwege zijn esthetische waarde, maar wat minder bekend is, is dat hij een dodelijk geheim herbergt. De taxusplant bevat taxine, een krachtige alkaloïde die extreem giftig is voor zowel dieren als mensen. De toxiciteit van deze plant is met name hoog tijdens de koudere maanden, wat het risico voor onwetende dieren zoals deze beren aanzienlijk verhoogt.

Tragedie: De Dodelijke Gevolgen van Onwetendheid

De ontdekking van taxine in de maaginhoud van de beren was een tragische onthulling. Deze plant, hoewel aantrekkelijk voor landschapsarchitectuur, bleek een stille moordenaar te zijn. Voor de moederbeer en haar welpen leidde de consumptie van deze plant tot een onomkeerbare vergiftiging. De impact van deze vergiftiging was snel en dodelijk, wat leidde tot hun tragische d00d.

Het onderzoeksteam liet niets aan het toeval over en testte ook op de aanwezigheid van andere mogelijke gifstoffen, zoals pesticiden, euthanasiemiddelen, milieuverontreinigende stoffen, en ethyleenglycol—de chemische stof die vaak in antivries wordt gevonden.


Alle resultaten kwamen negatief terug, waardoor de aanvankelijke theorie over plantentoxinevergiftiging verder werd versterkt. Dit bevestigde dat de taxine van de taxusplant de enige oorzaak van de d00d van de beren was.

Oorzaken: Een Natuurlijke Gevaar in Onze Tuinen

De aanwezigheid van de Engelse taxus in stedelijke en landelijke landschappen roept vragen op over het bewustzijn van de gevaren die sommige planten met zich meebrengen. Veel mensen zijn zich niet bewust van de giftige eigenschappen van bepaalde sierplanten die ze in hun tuinen planten. In dit geval leidde deze onwetendheid tot een tragisch verlies van dierenlevens.

De taxusplant, die vaak wordt gewaardeerd om zijn groenblijvende schoonheid en esthetische aantrekkingskracht, bevat een hoog niveau van giftige stoffen, vooral tijdens de koudere maanden.

Dieren, op zoek naar voedsel in barre omstandigheden, kunnen worden aangetrokken tot deze planten zonder de gevaren te beseffen die ze met zich meebrengen. Het incident in West Wyoming benadrukt de noodzaak van een beter begrip en bewustzijn van de planten die we kiezen om in onze omgeving te planten.

Voorzorgsmaatregelen: Bewustwording en Voorlichting

Dit tragische incident werpt een scherp licht op de noodzaak voor verhoogd bewustzijn rondom de flora in onze directe omgeving. Het benadrukt het belang van educatie en voorlichting over de potentiële gevaren van bepaalde populaire, maar giftige planten die we vaak in onze stedelijke en landelijke landschappen integreren.

Gemeenschappen en individuen moeten zich bewust zijn van de planten die ze in hun tuinen en parken plaatsen, vooral als deze planten een gevaar kunnen vormen voor lokale fauna.

De Pennsylvania Game Commission en andere natuurbeschermingsorganisaties hebben een belangrijke rol te spelen in het verstrekken van informatie en educatie aan het publiek.

Dit kan helpen om soortgelijke tragedies in de toekomst te voorkomen. Bewustwording kan leiden tot veranderingen in de manier waarop mensen tuinieren en hun omgeving beheren, wat kan bijdragen aan het beschermen van dieren in het wild.

Conclusie: Een Oproep tot Actie

De onverwachte ontdekking van vier dode beren in Pennsylvania heeft geleid tot een uitgebreid onderzoek naar de d00dsoorzaak. Toxicologische tests onthulden dat de beren stierven aan vergiftiging door de taxine in de Engelse taxus, een veelgebruikte maar gevaarlijke sierplant. De zaak onderstreept het cruciale belang van bewustzijn en voorzichtigheid rondom lokale plantensoorten en de impact van deze op de lokale fauna.

Het verhaal van de moederbeer en haar welpen is een krachtige herinnering aan de noodzaak van zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid bij het integreren van planten in onze omgeving.

Het is een oproep tot actie voor gemeenschappen en individuen om zich te informeren over de gevaren die sommige planten met zich meebrengen en om voorzorgsmaatregelen te nemen om dergelijke tragedies te voorkomen.

Het tragische verlies van deze beren kan dienen als een leerzame ervaring die leidt tot een groter bewustzijn en begrip van de delicate balans tussen natuur en mens. Door educatie en voorlichting kunnen we werken aan een veiligere en meer verantwoorde omgang met de natuur, waardoor we niet alleen onszelf, maar ook de dieren met wie we onze omgeving delen, kunnen beschermen.


Doorgaan met lezen

Nieuws

“David kreeg een telefoontje van een advocaat.”


Op een ogenschijnlijk gewone dag stonden David Wallace en zijn vrouw Rita aan de drempel van een nieuw hoofdstuk: het ouderschap.

Hun vreugde en anticipatie werden echter abrupt en tragisch onderbroken door een ongeval in het z!ekenhuis, waarbij zowel Rita als hun ongeboren kind om het leven kwamen.

ROUW

Dit incident veranderde het leven van David van de ene op de andere seconde. Overmand door diepe r0uw en verslagen door het plotselinge verlies van hun gezinsdromen, vond David zichzelf geïsoleerd terug in een huis dat eens gevuld was met gelach en toekomstplannen.

De dagen die volgden waren gevuld met verlammende stilte en de nachten met de echo’s van een leven dat nooit zou zijn.

In deze donkerste tijden, terwijl hij worstelde met zijn verlies, herinnerde David zich een belangrijke levensles die hij ooit had gehoord: “Je kunt een gat niet vullen met woede, alleen met liefde.”

Deze woorden, diep resonerend met zijn eigen gebroken hart, stuurden hem op een nieuw pad—het pad van adoptie.

ONTWIKKELING

Na veel nadenken en overpeinzing, besloot hij contact op te nemen met de sociale diensten om te informeren naar het adopteren van een kind.

Zijn beslissing werd ingegeven door de wens om zijn onvervulde droom van het vaderschap te realiseren, een droom die hij en Rita samen hadden gekoesterd.

Het was tijdens dit proces dat David geconfronteerd werd met Sam, een tweejarig jongetje met het syndroom van Down, die al meerdere keren was afgewezen door pleeggezinnen.

Zonder aarzeling besloot David dat Sam de zoon was die hij altijd had gewild, ongeacht de mogelijke uitdagingen.

VERLEDEN

Jaren verstrijken en de relatie tussen David en Sam bloeide op tot een diepe, onbreekbare band. Sam ontwikkelde zich tot een vrolijk en liefdevol kind, wiens aanwezigheid licht bracht in elke kamer.


Toch, net toen David dacht dat het leven hem niet meer kon verrassen, kwam er een telefoontje dat alles opnieuw in perspectief zette.

Een advocaat belde met nieuws over Sam’s biologische vader, die een brief voor David achterliet. De inhoud van de brief onthulde de tragische omstandigheden van Sam’s biologische ouders en hun liefde voor hun zoon, een liefde die zo sterk was dat ze besloten hem op te geven, hopend dat hij een beter leven zou hebben.

In deze ontroerende brief legde de biologische vader van Sam uit hoe hij en zijn vrouw Sam hadden verwelkomd met liefde, ongeacht zijn diagnose van het syndroom van Down.

Na een tragisch ongeval dat zijn vrouw het leven kostte en hemzelf verlamde, maakte hij de moeilijke keuze om Sam ter adoptie aan te bieden.

Hij prees David voor het opnemen van Sam in zijn hart en thuis en bood een trustfonds aan dat zeker zou stellen dat Sam’s toekomst financieel veilig was.

Deze brief bood niet alleen verklaringen, maar diende ook als een brug tussen Sam’s verleden en zijn toekomst, waardoor de aanwezigheid van zijn biologische ouders voelbaar werd in zijn leven.

BELANGRIJKSTE PUNTEN VAN HET ARTIKEL:

Dit verhaal benadrukt enkele cruciale levenslessen die een blijvende impact kunnen hebben:

  • Liefde als geneesmiddel: Liefde heeft de unieke kracht om de diepste wonden te genezen en de grootste leegtes te vullen.
  • Onvoorwaardelijke acceptatie: David’s keuze om Sam te adopteren, ondanks zijn speciale behoeften, belichaamt de ware essentie van onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.
  • De impact van onvoorziene omstandigheden: Sam’s biologische ouders namen een beslissing die getuigt van diepe liefde, door hun eigen verlangens opzij te zetten ten gunste van een beter leven voor hun zoon.
  • De kracht van een tweede kans: Het verhaal toont aan dat, ongeacht hoe gebroken ons verleden ook mag zijn, er altijd ruimte is voor herstel en geluk in de toekomst.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Zien: toen de baby voor het eerst de stem van zijn moeder hoorde, nam hij het internet over met zijn reactie


In 2017 werd een bijzonder ontroerende gebeurtenis op video vastgelegd, die al snel de aandacht trok van mensen wereldwijd. Deze video toont een klein meisje genaamd Charly, dat voor het allereerste keer de stem van haar moeder kon horen. Charly, geboren met een ernstige gehoorbeperking, had tot dat moment nog nooit de rijke sensaties van geluid ervaren. Deze significante verandering in haar leven kwam door de introductie van een geavanceerd hoortoestel, een technologisch wonder dat haar toegang gaf tot een voorheen onbekende zintuiglijke wereld.

Geluiden: Een Onvergetelijke Wending

Het moment waarop het hoortoestel van Charly werd geactiveerd, markeerde een onvergetelijke wending in haar jonge leven. Toen haar moeder liefdevolle woorden naar haar uitsprak, was Charly’s reactie verbazingwekkend en diep emotioneel. De video legt een diep ontroerend tafereel vast waarin haar ogen zich vullen met tranen van pure vreugde bij het horen van de warme, liefdevolle stem van haar moeder. Dit moment, gevangen op film, is een hartverwarmende illustratie van een onverbrekelijke moeder-kind band en een krachtige menselijke connectie, mogelijk gemaakt door de brug die technologie biedt.

De Impact van Technologie

Deze gebeurtenis benadrukt meer dan alleen de emotionele impact; het laat ook de onmisbare rol zien van technologische vooruitgang in het verbeteren van de levens van mensen met fysieke beperkingen. Hoortoestellen, en in het bijzonder het toestel dat Charly draagt, zijn niet slechts hulpmiddelen voor het waarnemen van geluid; ze zijn essentiële instrumenten die individuen in staat stellen om volledig deel te nemen aan het sociale en culturele leven. Deze technologieën overbruggen de kloof tussen isolatie en interactie, waardoor een vollediger en rijker leven mogelijk wordt.

Hoortoestellen zijn geëvolueerd van eenvoudige versterkers tot complexe apparaten die geluiden kunnen filteren en aanpassen aan de behoeften van de drager. Voor Charly betekende dit een transformatie van een stille wereld naar een wereld vol geluiden en stemmen, waardoor haar mogelijkheden om te leren, te communiceren en zich te ontwikkelen exponentieel toenamen. Deze technologische vooruitgang heeft niet alleen haar leven veranderd, maar ook dat van haar familie en gemeenschap.

Een Bron van Inspiratie

Charly’s verhaal heeft niet alleen miljoenen harten geraakt, maar dient ook als een inspirerende herinnering aan de kracht van menselijke veerkracht en de potentie van technologie om levens ten goede te veranderen. Deze video dient als een krachtig testament van de vooruitgang die we hebben geboekt in het toegankelijk maken van essentiële technologie voor diegenen die het het meest nodig hebben.

Het verhaal van Charly is een oproep om dergelijke momenten van vreugde en overwinning te delen, om niet alleen bewustzijn te verhogen, maar ook om de universele waarde van toegankelijke technologische oplossingen te benadrukken.


De video waarin Charly voor het eerst haar moeder hoort, verspreidde zich als een lopend vuurtje over het internet. Mensen van over de hele wereld deelden in haar vreugde en lieten zich inspireren door dit ontroerende moment. Het laat zien hoe een enkele gebeurtenis een krachtige boodschap van hoop en mogelijkheden kan uitstralen naar een wereldwijd publiek. Het herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om te investeren in technologie die inclusiviteit bevordert en hoe dergelijke investeringen de kwaliteit van leven drastisch kunnen verbeteren.

De Kracht van Emotionele Verbinding

De video van Charly laat zien hoe diep menselijke connecties kunnen gaan en hoe technologie kan helpen om deze te realiseren. De tranen van vreugde in Charly’s ogen weerspiegelen de vreugde van het ervaren van een nieuw zintuig en de diepe band met haar moeder. Dit moment benadrukt de kracht van emotionele verbinding en hoe technologie kan bijdragen aan het versterken van deze verbindingen.

Technologie heeft de unieke capaciteit om bruggen te slaan tussen mensen en ervaringen die anders onbereikbaar zouden zijn. In het geval van Charly, heeft het hoortoestel niet alleen geluiden toegankelijk gemaakt, maar ook de deur geopend naar een rijker sociaal leven, waarin ze actief kan deelnemen aan gesprekken en relaties kan opbouwen met de mensen om haar heen. Dit is een krachtig voorbeeld van hoe technologische vooruitgang kan bijdragen aan het welzijn en de emotionele gezondheid van individuen.

Inspiratie en Gemeenschap

Door Charly’s verhaal te delen, benadrukken we het belang van toegankelijkheid en de positieve invloed van technologie, terwijl we ook een gemeenschappelijke bron van inspiratie en hoop bieden. Dit verhaal is een prachtige illustratie van hoe technologie, liefde en ondersteuning samen kunnen komen om werkelijk transformerende ervaringen te creëren.

Charly’s eerste hoorervaring is meer dan alleen een persoonlijk moment van vreugde; het is een symbool van wat mogelijk is wanneer we streven naar inclusiviteit en technologische vooruitgang.

Het is een oproep aan gemeenschappen en beleidsmakers om te blijven investeren in technologieën die het leven van mensen met beperkingen kunnen verbeteren. Het is ook een herinnering aan de kracht van gemeenschap en hoe collectieve inspanningen kunnen leiden tot individuele triomfen.

Conclusie

Het verhaal van Charly en haar eerste ervaring met geluid is een krachtige getuigenis van de impact van technologische innovaties op het leven van mensen met gehoorbeperkingen. Het illustreert de diepe emotionele reacties die dergelijke ervaringen teweeg kunnen brengen en de levensveranderende mogelijkheden die technologie kan bieden. Door dit verhaal te delen, kunnen we anderen inspireren en het belang van toegankelijke technologische oplossingen onderstrepen.

Charly’s reis van stilte naar geluid herinnert ons aan de voortdurende behoefte aan technologische vooruitgang en de rol die wij allen kunnen spelen in het ondersteunen van degenen die deze vooruitgang het meest nodig hebben. Het is een verhaal van hoop, liefde en de ongelooflijke kracht van menselijke verbinding, mogelijk gemaakt door de wonderen van technologie.


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending