Moeder van drie kinderen krijgt verwijt van schoonmoeder dat haar huis een puinhoop is
Connect with us

Meest bekeken

Moeder van drie kinderen krijgt verwijt van schoonmoeder dat haar huis een puinhoop is

Als je trouwt met de grote liefde van je leven, wil je ook een goede band met jouw schoonfamilie. Het is niet altijd gemakkelijk, ongeacht de beste bedoelingen. Vooral tussen schoonmoeder en schoondochter kunnen er spanningen ontstaan.

Clint Edwards had een bijzonder gesprek met zijn moeder, die onverwachts vroeg of het hem niet irriteerde dat zijn vrouw, Mel, het huis niet op orde hield. Clint, die trouwde met de grote liefde van zijn leven en samen drie kinderen heeft, gaf zijn moeder een duidelijk antwoord.

Clint deelde deze ervaring in een blogpost die meteen viraal ging.

Als beide partijen in een relatie een fulltime baan hebben, kan het soms moeilijk zijn om de tijd en fut te vinden om het huis netjes te houden – vooral als er ook kinderen in huis zijn.

Hoewel het natuurlijk fijn is om een schoon en opgeruimd huis te hebben, heeft na een lange werkdag niet iedereen de tijd en energie om aan de slag te gaan. Clint is zich hiervan goed bewust en weet dat het met drie kinderen lastig is om altijd een opgeruimd huis te hebben.

De moeder van Clint was echter minder tevreden hierover.  Ze vond dat een vrouw haar huis op orde moest houden. Daarom vroeg ze haar zoon tijdens een telefoongesprek: “Vind je het niet erg dat Mel het huis niet beter op orde heeft?”

Clint, die de afwas deed toen hij met zijn moeder sprak, werd een beetje overvallen door de vraag. Maar na enig nadenken reageerde hij en later deelde hij zijn reactie die snel viraal ging op sociale media.

Hij schreef het volgende:

“Het was een zaterdag. Ik deed de afwas en eerlijk gezegd wist ik niet wat ik moest zeggen. Mijn moeder zei het niet verwijtend of zo. Het was meer uit nieuwsgierigheid. Ze had duidelijk gemerkt dat ons huis niet altijd even opgeruimd is.”

“Niet dat het alleen Mels taak is om het huis schoon te houden. Ik zie ons huwelijk als een partnerschap, dus schoonmaken is net zoveel mijn verantwoordelijkheid als die van haar.”

“Ik wist niet zo goed wat ik moest antwoorden. Maar toen ik erover nadacht, realiseerde ik me dat mijn moeders indruk van ons huis eigenlijk de tijd waarin zij opgroeide weerspiegeld. Ik kende mijn vader niet zo goed, maar ik herinner me zijn advies om een vrouw te kiezen: ‘

‘Bezoek haar onverwachts. Kijk hoe het huis eruitziet. De manier waarop ze haar huis op orde heeft zegt veel over haar.”

“Maar, in tegenstelling tot mijn vader had ik geen netjes huis in gedachten toen ik met mijn vrouw trouwde. Ik dacht aan hoeveel ik leuk vond wat ze zei. Ik dacht aan hoe ze met doet voelen. Ik dacht aan hoe vaak ze glimlacht. Dat vond ik leuk. Ik dacht hoe lief en bedachtzaam ze was en dat ze het soort moeder zou zijn dat ik voor mijn kinderen zou willen.”

“En na een paar momenten om de juiste woorden te vinden, antwoordde ik eindelijk: ‘Ik ben niet getrouwd om een schoon huis te hebben. Ik ben getrouwd om het leven te delen met iemand van wie ik hou’.

Na deze reactie zweeg de moeder een tijdje, totdat ze uiteindelijk zei: “Nou … dat is waarschijnlijk belangrijker dan een schoon huis.”

Het is niet voor niets dat de post van deze vader en echtgenoot viraal is gegaan!

Celeberties

SHOWBIZZDakloos: “Monique Westenberg volledig in paniek”

Monique Westenberg is volledig in paniek nadat André Hazes een drastische beslissing nam. Wat is er aan de hand?

André en Monique leken op weg naar een verzoening toen ze samen op reis waren in Thailand, maar nu lijken de twee op een ramkoers te varen. Monique is in paniek…

Monique Westenberg is na hun relatiebreuk altijd samen met zoontje Dré in de luxevilla in Berkel en Rodenrijs blijven wonen. Maar nu dreigt Monique op straat te belanden…

Volgens het ene gerucht wil André Hazes de villa verkopen, het andere beweert dan weer dat André zelf opnieuw zijn intrek wil nemen in het huis. Eén ding is duidelijk…

Monique Westenberg zal binnenkort op zoek moeten naar een nieuwe woonst. Maar kan ze dat wel betalen? Want een ander hardnekkig gerucht doet immers óók de ronde…

Zo liet Rachel Hazes al weten dat haar zoon alle rekeningen van Monique betaalt. Kan Monique dan ‘goed sparen’ of heeft ze gewoon geen geld om de rekeningen zelf te betalen? Yvonne Coldeweijer ontwaart één duidelijke strategie…

Volgens de populaire Hazoloog is Monique angstvallig op zoek naar sponsordeals. Vooral gratis meubels en woonaccessoires zijn welgekomen. En dan kan Yvonne Coldeweijer slechts één conclusie trekken…

Monique zou volgens de roddelkoningin immers beseffen dat ze binnenkort het huis moet verlaten en daarom alvast nieuwe dingetjes aan het opsparen zijn. Eén ding is duidelijk volgens Yvonne…

“Monique heeft momenteel bijna geen inkomsten”, benadrukt Yvonne Coldeweijer.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het is uit tussen prinses Amalia en Duits vriendje

Vorig jaar in november dook er een foto op van prinses Amalia op Brooklyn Bridge met haar vermeende vriendje. Het ging om de Duitse Isebrand Kaldewei. Maar amper een jaar later is de relatie al over en uit.

Duitse insiders weten dat de relatie voorbij is. Op dit moment zijn ze alleen nog maar goede vrienden.

Yvonne Coldeweijer liet eerder al uitschijnen dat de twee geen setje meer zijn. “Wie denkt dat mijn favo juice over André gaat, heeft het helemaal mis. Met stip is dit namelijk juice over onze prinses Amaal. En ik heb iets gehoord wat ik zielig vind. Vorige week woensdag is ze namelijk in Utrecht gespot op het terras van restaurant De Beurs, samen met drie vriendinnen. Ze had een grote zonnebril op en ze was heel verdrietig.”

De gossip queen vervolgt: “Amaal, laat weten wat we voor je kunnen doen. Is het je vriendje? Moeten we hem laten liquideren? (Dat kun je vast zelf ook wel regelen via je pa). Moet ik een Aperolletje Spritz voor je inschenken? Of liever een wod? Let me know. We got you.”

Doorgaan met lezen

Animals

Gezin is van plan om in zwembad te gaan, als ze erachter komen dat het al bezet is

Een gezin uit New Jersey kreeg op een hete zomerochtend een hele bijzondere verrassing!

De familie Basso uit Rockaway Township was geschokt toen ze een zwarte berenfamilie aantroffen die vrolijk in hun zwembad ronddartelde. Gelukkig wisten ze alles te filmen!

In de clip zien we een moederbeer en haar vijf welpjes volop genieten van het zwembad en alle rondslingerende spullen. Sommige welpjes spelen met elkaar, terwijl anderen het op de glijbaan en schommel gemunt hebben.

De moederbeer houdt rustig een oogje in het zijl, terwijl ze van het verkoelende water geniet. Geef haar eens ongelijk!

Op de beelden is te horen hoe elk gezinslid van de familie Basso een eigen unieke perspectief heeft. Het kindje was eerst opgewonden, maar daarna behoorlijk gestrest als blijkt dat de beertjes alles kapot maken. De vader klinkt ook bezorgt, als hij zich realiseert dat de beren waarschijnlijk gaten in het zwembad maken.

Maar de moeder lijkt het geweldig om dit zeldzame avontuur zo voor haar ogen te zien afspelen!

Toch lijkt het feestje op een bepaald moment in het water te lopen! De moederbeer pakte de elektrische pomp vast en begon ermee in het water te spelen. Gelukkig liep alles met een sisser af en bleef iedereen veilig en wel.

Zie hieronder hoe deze berenfamilie van een frisse duik geniet!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending