Moeder verkoopt de kribbe van haar overleden zoontje. Dagen later komt de koper terug en vraagt hun om in zijn koffer te kijken.
Connect with us

Nieuws

Moeder verkoopt de kribbe van haar overleden zoontje. Dagen later komt de koper terug en vraagt hun om in zijn koffer te kijken.

Zwanger worden en weten dat er een leven in je lichaam groeit is een ongelooflijk gevoel. Een gevoel dat alleen kan worden begrepen als je het hebt meegemaakt.

En hoewel te horen krijgen dat je zwanger bent ongelooflijk kan zijn, verkiezen veel mensen om de eerste drie maanden te wachten voor ze de boodschap overbrengen. Want de eerste drie maanden zijn de meest riskante en de kans op een miskraam is groter.

Een miskraam hebben is hoe dan ook altijd tragisch, maar wanneer je een kind verliest die bijna volledig ontwikkeld is, is iets verschrikkelijk dat geen enkele ouder zou mogen meemaken.

Valerie Watts uit de Amerikaanse staat Minnesota was negen maanden ver in haar zwangerschap en had alles voorbereid voor de geboorte van haar zoon.

Maar enkele dagen voor ze zou bevallen, voelde ze dat er iets fout was. Haar baby bewoog niet zoals hij anders deed.

Het bleek dat haar zoon Noah in haar buik gestorven was. Enkele dagen voordat hij zou geboren worden. Valerie was een gebroken vrouw.

Valerie had de moed niet om haar zoons spullen weg te gooien, en dus bleef zijn kamer een jaar lang onaangeroerd.

In mei 2014 ging Valerie eindelijk akkoord om de kribbe te verkopen, waar ze zo erg had op gehoopt om haar zoon in te kunnen leggen. Maar de kribbe houden was een constante herinnering aan de dood van haar zoon.

Een geïnteresseerde koper, Gerald, kwam langs bij haar thuis en zag de kribbe en vroeg meteen wat het moest kosten.

Ze gingen akkoord met een prijs en Gerald ging naar huis met de kribbe.

Ontdekt belang
Gerald wist niets over de Valerie’s tragedie, noch hoeveel de kribbe voor haar betekende. Laat staan dat hij wist dat het de laatste herinnering was die ze had van haar dode zoon. Hij vermoedde dat ze gewoon dingen aan het verkopen was omdat haar kinderen te groot geworden waren.

En daar is waar het verhaal verandert. Geralds vrouw had eventjes gebabbeld met Valerie tijdens de verkoop, en had gevraagd hoe oud haar zoon was. Ze was zeer verdrietig toen Valerie haar vertelde wat er gebeurd was.

Na de kribbe in de wagen in te laden en naar huis te keren, vertelde ze haar echtgenoot wat Valerie had meegemaakt. Gerald begreep maar al te goed hoe belangrijk de kribbe dus was voor de rouwende moeder.

“We besloten tijdens onze terugweg dat de kribbe teruggebracht moest worden,” vertelde Gerald aan Fox9.

Maar hij besefte ook dat het bed niet voor altijd bij Valerie kon blijven, ten minste niet in zijn huidige vorm. Wat ze niet wist, is dat Gerald een timmerman is, en hij had een goed idee…

Hij bouwde de kribbe om in een prachtige stoel die Valerie kon houden als mooie herinnering aan haar zoon.

En dus, een week na de verkoop van de kribbe, keerde Gerald terug naar Valerie met het prachtige geschenk. De kribbe, die uiteraard een pijnlijke herinnering was aan haar zoon, was nu een prachtige stoel die voor altijd in haar huis (en hart) kon blijven staan.

Je kunt je wellicht wel inbeelden hoe gelukkig Valerie was met het prachtige gebaar, en ze begon te huilen toen ze zag wat Gerald had gedaan.

After Valerie Watts’ son Noah was delivered stillborn – she kept his crib in place. After some time she decided to sell…

Publiée par Fox 11 Los Angeles sur Lundi 12 mai 2014

Er zijn jammer genoeg veel ouders die weten hoe Valerie zich moet voelen… Ongeacht hoe lang het geleden is dat je een kind bent verloren, je blijft voor altijd rouwen bij het verlies van een kind.

Voel je vrij om dit hartverwarmende verhaal te delen met je vrienden op Facebook, zodat het hun dag ook wat warmte brengt!

Bekijk een video over deze ontmoeting hier:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Nederlandse vader (36) hangt kind thuis op en stuurt moeder foto

Een verschrikkelijke traged!e voltrok zich zaterdag in Veldhoven, waar een 36-jarige man zichzelf van het leven ber00fde nadat hij zijn zoontje van één jaar 0m het leven had gebracht.

De vader had het afschuwelijke m!sdrijf gepleegd door het kind thuis op te hangen, vervolgens een foto van het jongetje te maken en deze via zijn telefoon naar de moeder te sturen. Hierna verliet hij het huis, achterlatend een afscheidsbrief.

Toen de moeder de gruwel!jke foto ontving, raakte ze in paniek en snelde ze naar huis in een wanhopige poging om haar zoontje te redden.

Ze droeg het kind in haar armen en haastte zich over een aangrenzend plat dak naar een nabijgelegen winkel.

De kok van een café in de buurt probeerde nog tevergeefs om het jongetje te rean!meren voordat de hulpd!ensten arriveerden.

Deze h*lpverleners deden hun uiterste best, maar konden niets meer betekenen voor het kind.

De ambul*ncemedewerkers waren diep geraakt door deze tragische gebeurtenis en zijn naar huis gestuurd. Ook de eigenaar van de winkel is diep bedroefd door het drama.

Gistermiddag werd het levenl0ze l!chaam van de man aangetr0ffen in een nabijgelegen bosgebied. De p0litie houdt hem verantwoordelijk voor de d00d van het kind.

De Veldhovense hockeyclub Basko, waar de verd*chte lid was, heeft begrijpelijkerwijs een voor die avond gepland feest afgelast.

Deze hartverscheurende gebeurtenis heeft niet alleen de direct betrokkenen diep getroffen, maar heeft ook een schokgolf van verdriet en ongeloof door de gemeenschap gestuurd.

Vrienden, familieleden en buurtbewoners zijn in r0uw gedompeld door dit tragische verlies.

Het m0tief achter deze gruwel!jke da*d blijft vooralsnog onduidelijk en laat velen met onbeantwoorde vragen achter.

Hoe kan het dat een vader tot zulke extreme d*den komt? Wat speelde er zich af in het leven van deze man dat tot deze traged!e heeft geleid?

De autoriteiten zetten hun onderzoek voort om meer inzicht te krijgen in de omstandigheden rondom deze afschuwelijke gebeurtenissen.

Het is van het grootste belang om te begrijpen wat er is gebeurd, niet alleen om recht te doen aan het slacht0ffer en zijn familie, maar ook om te voorkomen dat soortgelijke tragedies in de toekomst plaatsvinden.

De gemeenschap van Veldhoven en ver daarbuiten r0uwt om het verlies van een 0nschuldig kind en de zelfm00rd van de vader.

Er zullen ongetwijfeld steunbetuigingen en solidariteit zijn voor de nabesta*nden die nu moeten omgaan met deze ondraaglijke p!jn.

In deze moeilijke tijd hopen velen dat er hulp en steun zal zijn voor hen die dat nodig hebben om dit tra*ma te verwerken.

Doorgaan met lezen

Nieuws

R0kers worden hard aangepakt: pakje peuken gaan 30 euro kosten!

Slecht nieuws hangt in de lucht voor fervente r0kers, want het komende jaar (2024) zal het r0ken opnieuw zwaarder op de portemonnee wegen.

Het demissionaire kabinet heeft in het proces van begrotingsonderhandelingen voor het komende jaar besloten om r0kers stevig aan te pakken.

Een bekend gegeven is dat de accijnzen op t*baksproducten jaarlijks omhoog gaan. Bronnen die in contact staan met RTL Nieuws suggereren echter dat er nog een extra stijging aan zit te komen.

In het lopende jaar alleen al is de prijs van een pakje s*garetten met een euro gestegen. Op dit moment betalen r0kers gemiddeld ongeveer negen euro voor een pakje met 20 s*garetten.

Oorspronkelijk was overeengekomen dat de accijnzen op t*bak op 1 april 2024 opnieuw met een euro verhoogd zouden worden. Maar het lijkt erop dat dit bedrag nog verder omhoog kan gaan.

Deze maatregel heeft als doel om 90 miljoen euro extra uit de portefeuilles van r0kers te halen. Staatssecretaris Maarten van Ooijen heeft daarnaast een bredere visie. Hij streeft naar een rookvrije generatie tegen 2040.

De vraag die opdoemt is of het verhogen van de prijzen voor t*baksproducten wel effectief is. Volgens ‘deskundigen’ is dat zeker het geval.

Het Trimbos-instituut gaat zelfs nog een stap verder en beweert dat voor elke tien procent prijsstijging van een pakje s*garetten, het aantal r0kers met in totaal vier procent afneemt. Bij shag zou dit effect zelfs zes procent zijn.

Hoofd t*baksdeskundige Marc Willemsen gaat nog verder in zijn beweringen. Hij stelt dat deze percentages bij jongeren en jongvolwassenen zelfs tweemaal zo hoog zijn.

“Jongeren beschikken over minder financiële middelen, dus zij voelen de prijsstijging sterker en zullen dan eerder besluiten te stoppen.”

“Of deze beweringen echt op waarheid berusten, valt te betwisten. Het lijkt een enigszins vergezochte aanname.

Buitenlandse alternatieven zijn aanzienlijk goedkoper, dus of het raadzaam is om ‘deskundigen’ volledig te vertrouwen?”

De kwestie van de financiële opbrengst voor de overheid uit het r0ken is ook van belang.

Hoewel deze inschatting subjectief kan zijn, lijkt het erop dat de overheid aanzienlijke inkomsten zou mislopen als een grote groep r0kers zou besluiten te stoppen.

De opbrengsten uit t*baksaccijnzen vloeien immers rechtstreeks naar de staatskas. In 2018 bedroegen deze opbrengsten 2,67 miljard euro.

Dit steeg naar 2,98 miljard euro in 2020 en kwam uit op 2,91 miljard euro in 2021.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Meerdere doden in Rotterdam na aanslag

Op donderdag hebben zich twee sch!etincidenten voorgedaan in Rotterdam, waarbij meerdere mensen zijn 0mgekomen. De p0litie heeft bevestigd dat er ‘d0delijke slacht0ffers’ zijn, maar heeft geen exact aantal genoemd.

Een 32-jarige man uit Rotterdam is gearr*steerd op verdenking van betrokkenheid bij het sch!etincident en br*ndstichting in een woning.

Na dit inc!dent zou hij ook iemand in een leslokaal van het Erasmus MC hebben neergesch0ten. Vervolgens zou hij het z!ekenhuis zijn binnengegaan en daar br*nd hebben gest!cht.

Het schokkende incident begon in een woning waar de 32-jarige man werd verd*cht van zowel sch!eten als br*ndstichting. De exacte m0tieven achter deze d*den zijn nog niet bekendgemaakt door de autoriteiten.

Na dit geweldd*dige incident ging de verd*chte naar het Erasmus MC, waar hij in een leslokaal opnieuw tot gew*ld overging en iemand neersch00t.

De identiteit van het slacht0ffer is nog niet vrijgegeven. Het Erasmus MC is een gerenommeerd z!ekenhuis en onderwijsinstelling in Rotterdam, en dit schokkende incident heeft ongetwijfeld voor paniek en angst gezorgd bij het personeel en de patiënten.

Vervolgens zou de verd*chte het z!ekenhuis zijn binnengegaan en br*nd hebben gest!cht. Dit heeft mogelijk tot verdere chaos en onrust in het z!ekenhuis geleid.

De p0litie heeft snel gereageerd en de 32-jarige verd*chte aangehouden. Op dit moment zijn de autoriteiten bezig met het onderzoeken van de motieven achter deze gew*lddadige reeks gebeurtenissen en proberen ze een completer beeld te krijgen van wat er is gebeurd.

De impact van deze tragische gebeurtenissen zal nog lange tijd voelbaar zijn voor de gemeenschap in Rotterdam en voor de betrokken families en slacht0ffers.

Het is een herinnering aan het belang van veiligheid en het voorkomen van geweld in onze samenleving. De autoriteiten zullen doorgaan met hun onderzoek om de details van deze incidenten op te helderen en gerechtigheid te laten zegevieren.
Doorgaan met lezen

Trending