Moeder verliest de voogdij over haar kinderen – om iets te doen wat veel ouders doen
Connect with us

Lifestyle

Moeder verliest de voogdij over haar kinderen – om iets te doen wat veel ouders doen

Als je een nieuwe moeder bent, is het waarschijnlijk moeilijk om je baby zelfs maar een paar seconden uit je zicht te laten. Dus een paar uur weggaan van je baby en hem of haar laten slapen in de volgende kamer is misschien niet mogelijk.

Maar soms is het goed om naar het advies van anderen te luisteren, dat een jonge moeder uit Engeland tragisch genoeg te laat ontdekte.

De moeder liet haar twee zonen, beiden onder de leeftijd van vier, met haar in bed slapen. Maar toen maatschappelijk werkers kneuzingen bij een van de jongens vonden en haar vroegen te stoppen, luisterde de moeder niet – en dat betekende het verliezen van de voogdij over hen.

Veel ouders laten hun jonge kinderen met hen in bed slapen. Maar helaas brengt dit risico’s met zich mee die serieus moeten worden genomen.

Een moeder uit Peterborough, Engeland liet haar twee jonge zonen elke nacht in bed slapen. Maar toen maatschappelijk werkers haar vroegen te stoppen, luisterde ze niet. De maatschappelijk werkers hadden blauwe plekken bij de jongere jongen ontdekt en hoewel de verwondingen waarschijnlijk het gevolg waren van een ongeluk, probeerden de maatschappelijk werkers de moeder te ontmoedigen de jongens in haar bed te laten slapen.

Naarmate meer mensen zich zorgen maakten om de jongens, kregen de hulpverleners de opdracht om het gezin te blijven begeleiden en ondersteunen. Een blik door de medische dossiers van de jongere jongen onthulde een gebroken pols toen hij nog maar een paar maanden oud was.

De rechter die aan de zaak was toegewezen, was het erover eens dat de moeder veel van haar kinderen hield en ze niet opzettelijk zou schaden. Maar zelfs dan nog, vond hij het feit dat de jongens in hetzelfde bed moesten slapen als mishandeling

Bezorgd over de veiligheid van de kinderen, heeft de rechter geadviseerd dat de jongens ter adoptie worden aangeboden. Deze zaak bevindt zich nog steeds in de rechtbank en trekt sterke reacties van veel mensen, omdat blijkt dat 80 procent van de ouders jonge kinderen laat slapen met hun in bed, schrijft Twentytwowords.

Het is gebruikelijk dat ouders hun baby’s in bed laten slapen zonder zich bewust te zijn van de bijbehorende risico’s. Deel deze informatie alstublieft en laat anderen op de hoogte zijn van de gevaren om hun jonge kinderen naast hen in bed te laten slapen.
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Heftig: “Rogier Smit heeft ravage achtergelaten in huis Rachel Hazes!”

Rogier Smit heeft tijdens de breuk met Frank Jansen contact opgezocht met Rachel Hazes. Hij zou in haar huis hebben mogen verblijven tot hij weer in goede orde was. Bekende Buren en Story weten te melden dat het hier alleen flink uit de hand is gelopen. Het weekblad zegt dat er een ravage zou zijn geweest in het huis van Rachel toen ze thuis kwam. Ze zeggen hier het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik” Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.

Rogier Smit laat ravage achter bij Rachel Hazes

De presentator en interieurarchitect zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Buurtbewoners melden dat hij het huis uit gezet zou zijn door Rachel en dat er een enorme ravage is achtergelaten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Trending