Moeder vermoord ver krachter van dochter en dumpt hem in een greppel
Connect with us

WOW

Moeder vermoord ver krachter van dochter en dumpt hem in een greppel

Een Australische vrouw is veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf voor het vermoorden van haar vermeende ver krachter, die volgens haar haar dochter dreigt aan te vallen tenzij ze weer s*ks met hem zou hebben.

De 35-jarige Roxanne Eka Peters stak de 51-jarige Grant Jason Cassar door zijn hart met behulp van een keukenmes in haar huis in Capalaba, in de buurt van Brisbane, in december 2015.

Ze bond vervolgens een touw om zijn nek en lichaam en sleepte het lijk ongeveer 1.6 km naar haar auto voordat zij zijn lichaam in een greppel achterliet.

Volgens een rapport van Daily Mail werd het lichaam van Cassar gevonden op Degen Road, Capalaba, de volgende dag door een lokaal echtpaar dat leidde tot de arrestatie van Peters.

Bij inspectie bleek het lichaam meer dan 61 verwondingen te hebben, waaronder 10 cm steekwonden op zijn borst.

Onderzoekers vonden ook steekwonden aan zijn penis en zijn slokdarm. Peters beweerde dat Cassar haar had ve rkracht nadat ze haar had vastgebonden en haar kind had bedreigd, tenzij ze meer s*ks met hem zou hebben.

Het hooggerechtshof van Brisbane hoorde een vergelijkbare versie van gebeurtenissen tijdens de hoorzitting van Peters vorig jaar, toen aanklager David Nardone de rechtbank vertelde dat Cassar het huis van de vrouw had ingebroken en vroeg om ‘een meth cook-up te doen’.

De 35-jarige, waarvan ook wordt gezegd dat hij een drugsverslaafde is, weigerde naar verluidt s*ks met hem te hebben.

Cassar wilde geen nee als antwoord en dreigde haar jonge dochter aan te vallen. De rechtbank kreeg te horen dat Peters vervolgens naar de keuken rende om een ​​mes te pakken en hem herhaaldelijk neerstak, schreeuwend ‘je ver kracht mij niet’.

Justitie David Bodice zei in het Hooggerechtshof van Brisbane dat Peters ‘aanzienlijke provocatie’ had vanwege Cassar’s ver krachting en vernedering van haar, gevolgd door zijn dreigementen om haar kind schade toe te brengen.

“Ik accepteer dat de steekpartij plaatsvond in omstandigheden waarin je woedend was door wat de overledene je had aangedaan en je opnieuw dreigde te doen,” zei hij.

Hij verklaarde echter dat Peters onmiddellijk na het neersteken om hulp had moeten roepen en het was in haar nadeel dat ze geen respect had getoond voor de menselijke waardigheid van Cassar.

“In plaats daarvan begon je aan het proces van het eeltig weggooien van het overleden lichaam. Ongetwijfeld bleef jouw woede je houding ten opzichte van hem beïnvloeden,” zei Justice Bodice.

Hij voegde eraan toe dat Peters opvoeding rond drugsgebruikers, waar ze werd blootgesteld aan s*ksueel mis bruik, de woede had verergerd die ze voelde toen haar vermeende ver krachter naar haar huis kwam op de dag dat hij stierf.

De moord op Cassar was echter verwoestend geweest voor zijn familie, die volgens de justitie ‘nooit zal herstellen van zijn dood’.

Peters werd veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf voor doodslag en nog eens 18 maanden voor het schuldig zijn aan het bemoeien van het lijk van Cassar.

Aangezien ze op het moment van haar veroordeling al enige tijd in de gevangenis heeft gezeten voor de misdaad, komt ze al in juni 2020 in aanmerking voor voorwaardelijke vrijlating.

Meest bekeken

Na 24 jaar zoeken worden ouders herenigd met hun ontvoerde zoon

Het is bijna niet voor te stellen … Een man uit China is na 24 jaar zoeken herenigd met zijn zoon. Hij reisde daarbij meer dan 500.000 km op een motorvoertuig door het land.

Het zoontje van Guo Gangtang (51) was pas twee jaar oud toen hij in 1997 voor zijn huis in de provincie Shandong door mensensmokkelaars werd ontvoerd. In China is dit een enorm probleem; ieder jaar worden duizenden kinderen ontvoerd.

Nadat zijn zoontje werd gekidnapt, reisde Guo bijna 24 jaar lang door meer dan 20 provincies in het hele land om hem te vinden. Hij brak botten bij verkeersongelukken, werd beroofd en beschadigde 10 motorvoertuigen.

Hij droeg spandoeken met de foto van zijn zoontje, besteedde al zijn spaargeld, sliep onder bruggen en bedelde om geld, aldus de BBC. Guo werd een boegbeeld voor organisaties voor vermiste personen in China en hielp tenminste zeven andere ouders om zich te herenigen met hun ontvoerde kinderen.

In 2015 kwam een film met superster Andy Lau uit, geïnspireerd op zijn leven. Echter, op dat moment had hij zijn zoontje nog niet gevonden.

Verleden week was zijn jarenlange zoektocht eindelijk voorbij. Samen met zijn vrouw werden ze herenigd met hun zoon, inmiddels 26 jaar oud. Met behulp van DNA-testen wist de politie de zaak op te lossen.

Twee verdachten hadden het jongetje meegenomen en met een bus naar de naburige provincie Henan gebracht. Vervolgens hadden ze hem verkocht.

Guo liet weten geen wrok te koesteren jegens het echtpaar dat zijn zoon had opgevoed. Het zou de beslissing van zijn zoon zijn hoe hij hen zou behandelen.

De NY Times bericht dat de jongere Guo vooralsnog blijft wonen bij het echtpaar dat hem had opgevoed. Hij maakte duidelijk dat ze hem goed hadden behandeld. Maar, hij zou zijn biologische ouders vaak bezoeken.

Gui liet weten dat hij vrede had met wat de toekomst zou brengen. “Ons kind is gevonden,” zei hij. “Vanaf nu is er alleen nog geluk.”

Na zoveel wanhoop en pijn, is het een hartverwarmend moment om de hereniging tussen de ouders en hun zoon te zien.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Pizzabezorger redt twee kinderen en drie tieners uit brandende woning

Afgelopen week zagen hulpverleners in Lafayette (VS) hoe een huis in vlammen opging en een man die uit een raam sprong met een kind in zijn armen.

Het bleek later te gaan om Nicholas Bostic (25), een lokale pizzabezorger. Hij wordt nu als een held geprezen nadat hij twee kinderen en drie tieners uit de brandende woning wist te redden.

De man raakte ernstig gewond tijdens de redding en moest naar Indianapolis worden gevlogen. Hij had erg veel rook geïnhaleerd en een enorme snee aan zijn rechterarm, aldus een persbericht van de Lafayette Police Departement.

Een paar dagen na zijn heldendaad was Nicholas genoeg hersteld om zijn verhaal aan de politie te vertellen. Op 11 juli passeerde hij rond middernacht een huis dat in brand stond. Hij had geen mobiel bij zich en wist dat tijd van levensbelang kon zijn.

Volgens de politie reed hij onmiddellijk naar het huis, omdat hij geen tijd wilde verspillen om iemand te zoeken die om hulp kon roepen. Via een achterdeur wist hij de woning te betreden. Hij riep, maar niemand gaf antwoord.

Dit kon twee dingen betekenen: of niemand was thuis of iemand kon nog binnen zijn en niet antwoorden. Hij besloot geen kans te nemen en ging naar binnen.

Eenmaal boven trof hij een eenjarige baby aan en drie tieners van 13 tot 18 jaar die wakker waren geworden van zijn geschreeuw.

“Een minuut lang begreep ik het niet, maar mijn zus rende naar boven met de baby in haar armen en schreeuwde tegen ons dat we moesten opstaan omdat er brand is,” vertelde de 13-jarige Shaylee Barrett aan de Purdue Exponent.

“En een minuut lang bevroor ik en lag ik daar omdat ik in de war was. Toen gingen we naar beneden en Nick was daar om ons te helpen.”

Hij hielp de vier kinderen om het huis te ontvluchten. Maar toen ze eenmaal buiten waren, hoorde hij dat een zesjarige nog steeds binnen was. “Zonder aarzeling rende hij terug in het brandende huis”, zei de politie.

De begane grond zag zwart van rook, Nick moest over de vloer kruipen om door het huis te komen. Hij was vastberaden om niet te stoppen met zoeken, ook al voelde het alsof hij in een “oven liep”.

In een interview met Dave Bangert vertelde hij “Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen, maar het was alsof ik accepteerde dat ik die nacht waarschijnlijk zou sterven.”

Maar toen hoorde hij een kind in de duisternis huilen! Eenmaal bij haar, kon hij de achterdeur niet meer vinden door alle rook. Hij rende de trap op, waar de rook minder dik was, en “brak een raam met zijn vuist,” schreef de politie.

Daarna sprong Nick van de eerste verdieping, terwijl hij de zesjarige droeg, en landde hij op zijn zijde om hun val op te vangen. “Het 6-jarige kind was op wonderbaarlijke wijze grotendeels ongedeerd.”

Op de camerabeelden van de politie is te zien hoe Nick naar de hulpdiensten rent met het kind in zijn armen. Dan geeft hij haar aan een agent en valt hij op de grond. Hijgend roept hij uit: “Ik heb zuurstof nodig!”

Inmiddels is de held uit het ziekenhuis ontslagen. Alle bewoners zijn zonder ernstig letsel gered. De brand is waarschijnlijk ontstaan vanwege een emmer as op de veranda die niet volledig was geblust.

De ouders waren die avond uit gegaan. Eenmaal thuis was hun huis in vlammen opgegaan en omringd door hulpvoertuigen. David en Tiera Barrett spraken hun dankbaarheid uit aan Nick in een interview met de Exponent.

“Ik heb hem letterlijk verteld dat hij nu deel uitmaakt van onze familie”, zei David Barrett. “En hij was er daar helemaal mee eens. Als we eenmaal ergens gesetteld zijn, gaan we hem en zijn vriendin uitnodigen voor het avondeten.”

Doorgaan met lezen

WOW

Optische illusie: Waar zit de kat verstopt?

kat verstopt in keuken

Een huisdier hebben is een van de beste dingen ter wereld. Het is net alsof je er een klein familielid bij hebt. Je lacht, knuffelt en dolt met hen, net zoals je zou doen met je hechtste gezinsleden. En als je een kattenliefhebber bent, weet je dat ze experts zijn in verstoppen. Ze belandden op de meest bizarre plaatsen. Op de onderstaande prent zit een kat behoorlijk goed verstopt in de keuken. Het is vrijwel onmogelijk om haar te vinden. Zie jij de kat?

Katten zijn van nature heel nieuwsgierig en houden ervan om hun omgeving te verkennen. Ze verkennen werkelijk alle plekjes en soms vind je hen op de meest onmogelijke plaatsen.

Tegenwoordig is het online een trend om foto’s te posten van katten verborgen op de vreemdste plaatsen. Het is dan een leuke sport om anderen uit te dagen om de kat te vinden. De uitdaging van vandaag is precies zo’n zoekplaatje. Je moet werkelijk tot het uiterste gaan om de kat te vinden.

Nu is het tijd om je zicht op de proef te stellen. Op de onderstaande afbeelding zit een kat verscholen in de keuken. Zie jij waar ze zit?

Dit is de foto.

kat verstopt in keuken

 

Ze zit echt heel goed verstopt, dus opperste concentratie.

Als je ze niet hebt gevonden, onthullen we hieronder het antwoord.

Dit is de oplossing.

Daar zit de kleine rakker! Achter de magnetron, je ziet net nog haar kleine oortjes.

En wanneer we inzoomen wordt alles duidelijk!

Had jij de kat gevonden? Deel dit met je vrienden om ook hen uit te dagen.

Doorgaan met lezen

Trending