Moeder vertelt haters dat ze niet zal stoppen met dragen van naveltruitjes en shorts omdat ze kinderen heeft
Connect with us

Meest bekeken

Moeder vertelt haters dat ze niet zal stoppen met dragen van naveltruitjes en shorts omdat ze kinderen heeft

Deze moeder heeft een duidelijke boodschap aan alle criticasters: ze draagt wat ze wil. En als dit naveltruitjes, shorts en lange hakken zijn, heeft verder niemand daar iets mee te maken.

De laatste jaren is lichaamspositiviteit in opkomst. Dit heeft velen geholpen met negatieve zelfbeelden. Mensen kleden zich steeds vaker zoals ze willen, ongeacht wat anderen daarvan denken.

Deze moeder van vier kinderen heeft volgens Mirror zich altijd gekleed zoals ze zelf wilde en was stomverbaasd toen ze online kritiek begon te krijgen. Sommige mensen denken dat deze haters gewoon jaloers zijn.

Alicia Hebner, ook bekend als @prinxessglitterhead, heeft meer dan drie miljoen volgers op TikTok, maar een aantal reacties die ze krijgt zijn negatief. Ze wordt bijvoorbeeld gevraagd of ze denkt dat haar manier van kleden gepast is voor een moeder. Ook beschuldigde iemand haar ervan om “het verkeerde soort aandacht” te willen.

@princxssglitterhead Replying to @eunuch.in.the.city Reply to @eunuch.in.the.city where is the age aisle🤔 #actyourage😂😂 #dressyourage #princessglitterheadoutfits #stopjudgingwomen #mybodymychoice🇺🇸 ♬ original sound – princessglitterhead

Alicia besteed echter geen tijd aan haters en geeft aan zich te blijven kleden zoals ze altijd doet. Het is haar keuze en ze voelt zich er goed bij. Schoonheid kent per slot van rekening geen leeftijd.

De vrouw kreeg veel volgers nadat ze haar tandheelkundige reis online deelde. Op 21-jarige leeftijd begon ze haar tanden te verliezen en toen ze 34 jaar oud was besloot ze een kunstgebit te nemen om haar zelfvertrouwen te vergroten.

De moeder laat regelmatig openhartig haar mond zonder kunstgebit zien, om duidelijk te maken en te normaliseren dat simpelweg niet iedereen van nature een perfect gebit heeft. Daarnaast wil ze graag de ‘echte’ kant van sociale media laten zien door ongefilterde inhoud te plaatsen. In het algemeen probeert ze het zelfvertrouwen van mensen te vergroten.

Hoewel ze een grote gare fans heeft, zijn er altijd mensen die minder bemoedigend zijn. In een video waarbij ze aan het winkelen is, schreef iemand “Je bent een moeder van kleine meisjes, denk je dat dit gepast is? Ben je ook niet een beetje oud om zo gekleed te gaan? Verkeerde soort aandacht.”

Alicia reageerde op de video met een andere clip en deelde de hashtags ‘stop met het veroordelen van vrouwen’ en ‘mijn lichaam, mijn keuze’.

Gelukkig zijn de meeste reacties overweldigend positief. Iedereen heeft recht op een eigen mening: je kunt iets mooi of niet mooi vinden. Maar iedereen kan gelukkig gewoon dragen wat ze zelf leuk vinden. En als iemand niet iets aardigs kan zeggen, kan diegene hun mening gewoon voor zichzelf houden! Vind je ook niet?

Meest bekeken

Verontrustend bericht over prinses Beatrix

Het zou niet goed gaan met prinses Beatrix, dat meldt de Duitse pers. Wat is er aan de hand met onze geliefde prinses?

Story haalt Duitse media aan die schrijven dat Beatrix de lol in het leven behoorlijk kwijt is geraakt. Beatrix zou zelfs gekweld worden door een depressie…

Zelfs haar grootste passies, zoals kunst en de hippische sport zouden Beatrix nauwelijks nog beroeren, voegt Story eraan toe. En dan leidt dat al snel tot akelige vergelijkingen…

Ook haar grote liefde Claus had last van depressies en werd meerdere malen opgenomen vanwege zijn mentale toestand. De Duitse pers kent ook de oorzaak van Beatrix’ problemen…

Zo zou prinses Beatrix gebukt gaan onder gevoelens van eenzaamheid. Het leven op kasteel Drakensteyn waar ze ooit zo gelukkig was, zou haar nu zwaar vallen, lezen we in Story.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Humberto Tan haalt uit naar VVD-minister Dilan Yesilgöz

Humberto Tan haalde in zijn nieuwe talkshow keihard uit naar VVD-minister Dilan Yesilgöz.

Humberto Tan heeft sinds een paar weken een nieuwe talkshow genaamd ‘Humberto Op Zaterdag’. Hoewel de kijkcijfers van het nieuwe RTL-programma eerst achterbleven, lijkt er nu een stijgende lijn in te zitten. Tan trok in zijn eerste show van het seizoen 297.000 kijkers, de tweede uitzending had er 326.000 en afgelopen uitzending bijna 400.000.

Wokegemeenschap
In de opening van de meest recente uitzending stipt hij eerst de onrust rondom omroep Ongehoord Nederland aan. Daarna begint hij over de uitspraken van VVD-minister Dilan Yesilgöz. Zij heeft zich onlangs uitgesproken over de ‘wokegemeenschap’. Volgens de minister van Veiligheid en Justitie wil woke alleen cancelen wat hen niet aanstaat: “Alleen als je tot de juiste groep hoort mag je meepraten”, aldus Yesilgöz.

Humberto is het allesbehalve eens met de uitspraken van Dilan Yesilgöz. “Woke wil al dat onrecht juist aanpakken. Allen die zich heel woke tegen die valsheid verzetten, gelijke rechten vragen of vragen om rekening met elkaar te houden, worden – zelfs eerder deze week ook door onze minister van Justitie en Veiligheid – weggezet als een soort gevaar voor de rechtsstaat.”

Wokefilmpje
Hij vervolgt: “Wokisme en deugen zijn in de ogen van diezelfde minister onwenselijk en eigenlijk een soort van verdacht. Nou, ik vind deugen helemaal geen verkeerd woord. In tegendeel. Je kunt ook wel eens een deugniet zijn. Ja, wie niet? Ik in elk geval wel. Maar kijk vooral – en daarom zeg ik dit – naar dit wokefilmpje.”

Het wokefilmpje waar Humberto op doelt is de video waarin de reacties van zwarte kinderen op de zwarte Ariël in de nieuwe Kleine Zeemeermin-film te zien zijn. Het filmpje is op onder andere TikTok viraal gegaan. “De wokediscussie heeft dit namelijk aangeslingerd met dit resultaat. Het filmpje deugt van alle kanten. Het laat zien hoe belangrijk het is dat je gezien wordt. Zeker als je heel jong bent.”

Zie hieronder de video waar Humberto naar verwees als ‘wokefilmpje’:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Barbie Samantha de Jong weer zwanger!

Bronnen rond Barbie laten weten dat de voormalige reality ster weer zwanger zou zijn.

Barbie, die recent nog in het nieuws stond vanwege een zwaar ongeluk, zou volgens bronnen rond haar heen weer zwanger zijn. Dat wordt bevestigd aan Prive.

Volgens de bron zouden Barbie, ofwel Samantha de Jong, en haar vriend Gerrit tijdens het ongeluk niet op de hoogte van de zwangerschap. Barbie zou overigens zeven weken zwanger zijn.

Het waren de artsen in het ziekenhuis die haar hiervan op de hoogte stelden. Het is natuurlijk een geluk dat de vrucht vooralsnog geen schade heeft ondervonden van dit zware ongeval.

Nu maar hopen dat alles goed gaat.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending