Moeder vindt geheime brief vastgeplakt aan rek in etalage
Connect with us

Lifestyle

Moeder vindt geheime brief vastgeplakt aan rek in etalage

Tot op vandaag herinner ik me hoe magisch het voelde om een speelgoedwinkel binnen te wandelen als kind. Ik keek graag naar alle soorten poppen, de Legopakketten en de teddyberen. Ik had geluk, want m’n moeder of vader kocht altijd iets en ik mocht dus telkens een speeltje kiezen om er thuis mee te spelen.

Maar toen Bonita Ortega, zelf moeder, onlangs zelf naar een speelgoedwinkel ging, gebeurde er iets vreemd. Wat er gebeurde is ontroerende herinnering aan hoe kostbaar het leven is.

Bonita’s zoontje van twee, Nixon, had zijn been gebroken en ze wilde hem opvrolijken met een nieuw speeltje. Nixon houdt van de “Cars” films dus ging ze recht naar het Cars-departement. Maar toen ze daar was, trok onmiddellijk iets haar aandacht.

Het was een envelop die was vastgekleefd aan de etalage, en Bonita kon zien dat er iets op geschreven stond. Nieuwsgierig stapte ze er naar toe en las ze het.

“Gebruik dit geld om iets te kopen ter ere van ons zoontje Henry die 4 zou worden op 2 maart 2018.”

Bonita kon haar ogen nauwelijks geloven en keek onmiddellijk rond om te zien of de persoon die het briefje had geschreven nog in de winkel was.

“Ik keek rond vol ongeloof en was erg emotioneel. Ik begon onmiddellijk te huilen, het waren tranen van ontroering. Ik voelde de pijn van Henry’s familie, maar was zo dankbaar dat mijn zoon Nixon dit jongetje kon eren,” schreef ze op Facebook.

Bonita nam het geld en kocht Nixon een stuk speelgoed uit de film “Cars”.

Hij was dolgelukkig en speelde er de hele tijd mee.

“Ik wou dat ik Henry’s ouders persoonlijk kon bedanken en hen kon vertellen hoe dankbaar we zijn voor hun mooie gebaar,” schreef Bonita.

Sinds Bonita haar bericht op Facebook heeft geschreven, werd het bericht al duizenden keren geliked. Ik hoop echt dat Henry’s ouders het bericht kunnen zien en weten hoe gelukkig Nixon is met zijn geschenk.

Ik kan me zelfs niet voorstellen hoe vreselijk ik me zou voelen mocht ik mijn kind verliezen. Rust in vrede, lieve Henry.

Als jij ook ontroerd bent door dit verhaal, deel dan aub dit verhaal met je vrienden en geliefden.
[fblike]

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending