Moeder waarschuwt voor verborgen zomergevaar – na het doen van een ontdekking op het gezicht van haar dochter
Connect with us

Gezondheid

Moeder waarschuwt voor verborgen zomergevaar – na het doen van een ontdekking op het gezicht van haar dochter

De zomer is eindelijk aangebroken en wat is bevredigender dan de hele dag buiten te zijn?

Maar wat we niet moeten vergeten, is dat we onze huid moeten beschermen!

Maar toen een moeder uit Newfoundland, Canada onlangs een zonnecrème op het gezicht van haar 14 maanden oude dochter aanbracht, kreeg ze de schok van haar leven. Nu waarschuwt ze andere ouders.

De UV-stralen van de zon kunnen erg gevaarlijk zijn, vooral aan het begin van de zomer. Een verbrande huid is pijnlijk, kan leiden tot littekens – en in het ergste geval leiden tot huidkanker. Het is dus extra belangrijk om zonnebrand te gebruiken als je tijd buitenshuis doorbrengt.

Maar wat is nog belangrijker?
Ten eerste, als we zonnebrandcrème op onze kinderen doen, moeten we onthouden dat we chemicaliën op hun gevoelige, jonge huid aanbrengen. En deze chemicaliën kunnen soms nog schadelijker zijn dan de zon zelf.

Helaas heeft Rebecca Cannon uit Newfoundland, Canada dit op de harde manier geleerd. Ze kocht een spray dat was goedgekeurd voor kinderen van 6 maanden en ouder. Ze volgde de instructies, spoot het in haar hand en wreef het in het gezicht van haar 14 maanden oude dochter.

Wat er daarna gebeurde was verschrikkelijk. Zoals je op de foto kunt zien, zwol het gezicht van haar dochter Kyla op. Ze werd verbrand en had grote blaren op haar wangen. Dit ondanks het feit dat de peuter die dag nauwelijks in de zon heeft doorgebracht.

Nu waarschuwt Rebecca andere ouders via Facebook:

“Let alsjeblieft op en wees voorzichtig bij gebruik van zonnebrandcrème! Ik weet niet waarom het niet uit de schappen wordt gehaald! ‘

Na de Facebook-update van Rebecca hebben verschillende andere ouders gemeld dat hetzelfde met hun kinderen gebeurt.

We hopen dat het product, Banana Boat SPF 50, uit de schappen wordt gehaald, zodat geen kinderen meer hoeven te lijden.

Deel als je het er mee eens bent en hoopt dat Rebecca haar bericht verspreidt!
[fblike]

Celeberties

BREAKING: Voetbalwereld op z’n kop! Cristiano Ronaldo heeft het Coronavirus.

Cristiano Ronaldo is besmet met het coronavirus. Dat heeft de Portugese voetbalbond bevestigd.

Ronaldo speelde afgelopen woensdag nog 90 minuten in het oefenduel tegen Spanje en ook in het Nations League-duel van zondag tegen Frankrijk was dat het geval – beide wedstrijden eindigden in 0-0. Bedoeling was ook dat hij morgen tegen Zweden ook weer de uittredende Nations League-winnaar zou aanvoeren, maar het coronavirus steekt daar dus een stokje voor.

Het nieuws staat op de site van de Portugese voetbalbond. ,,Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het.

De Fransman Eduardo Camavinga liet weten dat hij het shirt van Ronald, dat hij na afloop bemachtigde, niet ging wassen. Het is de vraag of hij daar nu nog zo over denkt.

Het nieuws staat te lezen op de website van de Portugese voetbalbond. “Ronaldo stelt het goed. Hij vertoont geen symptomen, maar is wel in zelfisolatie”, klinkt het. De hele Portugese selectie zou intussen al een bijkomende test hebben ondergaan, maar er kwamen geen extra positieve tests aan het licht. Ronaldo is trouwens al de derde Portugese speler die deze interlandperiode besmet raakt met het coronavirus. Eerder legden ook verdediger José Fonte en doelman Anthony Lopes al positieve testen af.

In Turijn zal de positieve test van Ronaldo ongetwijfeld de wenkbrauwen doen fronsen. De Portugees en verschillende andere internationals van Juventus – Dybala, Cuadrado, Danilo en Bentancur – verlieten begin vorige week hun hotel in Turijn voortijdig om aan te sluiten bij de selectie van hun land. Daarmee overtraden ze de geldende quarantainemaatregel nadat twee personen binnen de club positief hadden getest op het coronavirus. De plaatselijke gezondheidsautoriteiten maakten de zaak intussen over aan het gerecht.

Bron: AD, HLN.be

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Yolanthe Cabau krijgt compliment tijdens coronatest “Mondje open!”

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaans actrice en tv-presentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen.

Er wordt meer getest, dus is het ook vanzelfsprekend dat het aantal besmettingen omhoog gaat. Reden tot paniek? Waarschijnlijk niet, als iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. En als je klachten hebt en je wilt zekerheid, dan zeker even testen.

Test

Zo’n test is trouwens geen pretje zoals je weet en Yolanthe Cabau heeft er inmiddels ook eentje achter de rug. En de beelden van haar test deelde ze in haar Instagram Stories.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Shirma Rouse verklapt wat ze zo allemaal als ontbijt eet.

Shirma Rouse begon iets meer dan een jaar geleden aan haar avontuur om af te vallen. Dat is haar aardig gelukt en de zangeres houdt haar volgers graag op de hoogte van haar vorderingen. Nu verklapt ze wat ze zoal ontbijt.

Groentjes

Shirma is ondertussen al meer dan vijftig kilogram afgevallen. Daar is ze best trots op, al benadrukte ze wel dat ze zich vroeger ook goed voelde toen ze nog zwaarder was. Haar fans vinden echter dat ze nu nog meer straalt. Dat de zangers trots is over haar vooruitgang, blijkt uit een recente Instagrampost. Ze schreef: “Effe een update! Juni 2019 begonnen aan mijn afval reis! Nog even te gaan maar ben goed op weg!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik sta in de nieuwe @linda check it out! ❤️#speakingmytruth #nailsonfleek

Een bericht gedeeld door Shirma Rouse (@shirmarouse) op

Shirma houdt zich strikt aan de Alizonne-therapie. Die therapie draait vooral om het optimaliseren van het algemeen welzijn en de gezondheid in het algemeen. De zangeres deelde in een Instagram Storie wat ze precies allemaal ontbijt. Ze vertelde: “Goedemorgen. Jaja, lekker gestoomde broccoli, bloemkool, worteltjes en vier blokjes feta gewoon om het even te pimpen.”

Negatieve reacties

Shirma krijgt doorgaans heel wat lof en complimentjes, maar onlangs was er ook een persoon die het nodig vond om haar compleet de grond in te boren. Niemand minder dan Herman Brusselmans haalde ongemeen scherp uit naar de zangeres. Hij maakte onbeschaamd grappen over haar gewicht. Later liet de zangeres weten dat ze dit gewoon van zich af laat glijden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending