Moeder weigert zoon op te geven ondanks 'laag IQ' – 29 jaar later bewijzen ze hun gelijk
Connect with us

Lifestyle

Moeder weigert zoon op te geven ondanks ‘laag IQ’ – 29 jaar later bewijzen ze hun gelijk

Ondanks een moeilijke start in zijn leven had Ding Ding iemand die hem steunde en nooit stopte met vechten voor hem: zijn moeder.

Ding Ding werd 29 jaar geleden geboren in Centraal China. Tijdens zijn geboorte stierf hij bijna aan verstikking en hij werd vervolgens gediagnosticeerd met een hersenaandoening.

De dokters adviseerden de moeder van Ding Ding om hem op te geven omdat hij waarschijnlijk gehandicapt of met weinig intelligentie zou opgroeien. Zijn vader was het daarmee eens en zei hetzelfde tegen zijn vrouw. Hij dacht dat Ding Ding een last zou zijn voor de hele familie, volgens South China Morning Post.

Maar de moeder van Ding, Ding, Zou Hongyan, weigerde haar zoon op te geven – en 29 jaar later, heeft Ding Ding aangetoond dat de dokters en zijn vader er ver naast zaten.

Zou Hongyan besloot haar man te scheiden en Ding Ding zelf op te voeden, dat was financieel gezien niet makkelijk, maar het lukte Zou dankzij haar full time baan en twee part time banen.

Ze stopte al haar vrije tijd in haar zoon. Ze bracht hem naar therapiesessies, speelde spelletjes met hem en deed puzzels met hem om zijn intelligente te stimuleren. Ze was vastbesloten om Ding Ding te laten opgroeien en grootse dingen te laten doen, ondanks zijn afwijking.

¨Ik wilde niet dat hij zich zou moeten schamen voor zijn fysieke problemen. Omdat hij niet alle mogelijkheden had op veel gebieden, was ik vrij streng met dat hij hard moest werken om bij te blijven,¨ zei de moeder van Ding Ding.

Ze stond er bijvoorbeeld op dat haar zoon leerde om met stokjes te eten, hoewel dat moeilijk voor hem was.

En het harde werk van Ding Ding betaalde zich uit. Vandaag de dag is haar zoon 29 jaar oud en studeert bij een van de beste universiteiten ter wereld: Harvard.

Ding Ding zegt dat hij alles te danken heeft aan zijn moeder wat betreft zijn academische mogelijkheden.

En terwijl Ding Ding studeert in Amerika is zijn moeder nog steeds in China. Ding Ding mist haar erg en beschrijft haar als zijn ´spirituele mentor´.

https://youtu.be/aHtM7q5jvzg

Niemand geloofde in Ding Ding, zelfs zijn vader niet. Maar dankzij het doorzettingsvermogen van zijn moeder heeft Ding Ding het veel verder geschopt dan de meeste mensen.

Het verhaal van Ding Ding bewijst dat niets onmogelijk is als je hard werkt! Deel dit als je ook werd geïnspireerd door zijn succes!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending