Moeder wordt op verjaardag door haar zonen verrast als die 13 hilarische foto’s uit hun jeugd recreëren
Connect with us

Meest bekeken

Moeder wordt op verjaardag door haar zonen verrast als die 13 hilarische foto’s uit hun jeugd recreëren

Op een dag besloten deze drie broers om hun mooiste kinderfoto’s te recreëren, om een geweldig verjaardagscadeau voor hun moeder te maken. Het resultaat? Hilarisch! Sindsdien hebben miljoenen mensen ervan genoten.

Een origineel cadeau vinden voor jouw dierbaren is niet altijd gemakkelijk. Sommige mensen bieden graag gepersonaliseerde kalenders of fotoalbums aan. Deze drie broers wilden hun geliefde moeder een heel bijzonder cadeau geven. Een geschenk dat uit het hart zou komen en dat ze voor altijd zou onthouden.

Toen kregen ze een geweldig idee: ze besloten een kalender te maken met foto’s van zichzelf!

Maar geen simpele kalender met foto’s die hun moeder al kende. Nee, ze besloten om hun 13 favoriete jeugdfoto’s opnieuw te recreëren!

Het resultaat is absoluut verbluffend!

1.

2. 

3.

4.

5. 

6.

7.

8. 

9.

10.

11.

12. 

13.

De broers hebben deze kalender echt geweldig gemaakt en bijna elk detail gereproduceerd! We kunnen ons goed voorstellen dat hun moeder dolblij was met dit onvergetelijke cadeau.

Lijkt het jou ook niet geweldig om dit cadeau te krijgen of te geven?

Meest bekeken

Groot mysterie opgelost: kleptomane vos wordt betrapt met bijna 100 paar schoenen

De verzameling schoenen van Imelda Marcos is berucht. Deze kleptomane vos was langzaam aan zijn eigen verzameling schoenen begonnen. In een Berlijnse wijk stal het diertje schoenen heel discreet schoenen van inwoners.

Wekenlang waren bewoners van de wijk Zehlendrof verbaasd dat hun schoenen gestolen leken te zijn. Allerlei soorten schoenen waren het doelwit, zelfs Crocs.

Was er een dief in de buurt? Maar wat voor soort gapper stal soms maar één schoen en niet beiden?

Uiteindelijk werd het grote mysterie opgelost! Volgens DW vond Christian Meyer, die in de buurt woont, de boosdoener! Een van zijn sneakers werd een tijdje geleden gestolen, nadat hij dit online plaatste, kwam hij erachter niet de enige te zijn!

Toen werd hij op een goede dag verrast, toen hij een vos zag wegrennen met blauwe slippers in de bek.

Hij fotografeerde de verdachte en volgde hem stilletjes. Het duurde eventjes, maar toen vond hij de buit van de kleptomane viervoeter. Tientallen schoenen, veelal kleurrijk, verkeerden nog in goede staat.

Volgens de media zouden in totaal ongeveer 100 paar schoenen zijn gestolen. Het grote mysterie was opgelost, maar Christian vond zijn vermiste sportschoen niet terug. Andere bewoners hadden meer geluk.

Omdat de vos er wat magertjes uitzag, zullen dierenwelzijnsverenigingen het diertje in de gaten houden.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Mocro-Maffia plant ontvoering en/of aanslag op prinses Amalia’

De politie en het Openbaar Ministerie zijn in opperste staat van paraatheid. Er blijken signalen te zijn binnengekomen dat de in Nederland gevreesde Mocro-maffia prinses Amalia en/of premier Mark Rutte in het vizier heeft.

Ontvoering – aanslag
De veiligheidsdiensten maken zich grote zorgen en hebben de beveiliging rond prinses Amalia en Mark Rutte fors opgevoerd. Het is zelfs zo ernstig dat rekening gehouden wordt met een poging tot ontvoering of het plegen van een aanslag, zo meldt De Telegraaf.

Ridouan Taghi
Justitie zweet zich naast bovenstaande situatie ook peentjes over de contacten tussen Ridouan Taghi en Mohammed B. Die laatste zit een levenslange straf uit voor de moord op Theo van Gogh in 2004.

Taghi en B. zaten samen gedetineerd in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught.

Volgens justitie waren de twee criminelen een tijdje ”innig” met elkaar. Daarom is B. overgeplaatst. Sinds de overplaatsing sturen Taghi en B. elkaar brieven met Koranverzen. Justitie heeft het vermoeden dat hier ‘gecodeerde boodschappen’ in verwerkt zijn. Kamerlid Ulysse Ellia van de VVD eist dat de minister ingrijpt.

Doorgaan met lezen

Animals

Redders vechten tegen onweersstorm om verlaten zusjes in veiligheid te brengen

Bliksem lichtte de donkere lucht op, maar het reddingsteam van Katelyn Mannion, Kim Reid en Fiona Mc Clintock bleef onverschrokken.

Ze wisten namelijk dat er ergens buiten twee bange zusjes waren die hulp nodig hadden. Stoppen voordat ze de Duitse herders hadden gevonden was geen optie.

Het team, dat vaak helpt bij het redden van dieren in de buurt van het Noord-Ierse Fermanagh, kwam in actie zodra ze een tip over de honden kregen. De zoektocht duurde drie dagen en leidde hen door akkers en dichte bossen.

Na drie dagen begon het team zich zorgen maken; wellicht zouden de honden nooit meer gespot worden. “We waren een beetje beteuterd, omdat we niet dichtbij ze konden komen, en we wilden ze gewoon in veiligheid brengen”, vertelde Mannion aan The Dodo.

Gelukkig wisten ze de zusjes uiteindelijk te vinden! Ze zaten ineengedoken in de schuur van een boer.

“Het was een heel intens, overweldigend gevoel van pure vreugde en opwinding”, zei Mannion. “We waren nog steeds erg bezorgd om hun welzijn, maar we waren zo blij om ze in een veilige omgeving te hebben. Er vloeiden absoluut een paar tranen.”

Hun redders noemden de teefjes Thora en Levina. Die namen waren niet zomaar gekozen. Thora betekent dondergodin en Levina is Latijn voor bliksem.

Al snel kwam er hulp van andere organisaties. Lost Paws NI wilde de veterinaire zorg betalen en Little China Dog Rescue bood onderdak aan.

Het duurde niet lang of het gedrag van de zusjes veranderde compleet. “Ze gingen van weglopen van mensen naar vragen om meer knuffels.” Thora wordt op dit moment nog behandeld voor wat kwaaltjes, maar Levina is al gereed voor adoptie.

Alhoewel hun redders nog steeds niet weten waar de zusjes vandaan komen, zijn ze erg blij dat hun verhaal een goed einde kent. “We konden om niets beters vragen”, vertelde Mannion. “Ze zijn zo tevreden en ze weten dat ze heel geliefd zijn.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending