Moeder zingt met zoon maar hun lied laat iedereen huilen
Connect with us

Lifestyle

Moeder zingt met zoon maar hun lied laat iedereen huilen

Deze emotionele versie van “Say Something” gezongen door een moeder en zoon duo Melody Bell en Jamie Gilpin tijdens “Britain’s Got Talent” is gewoon bijzonder.

Ze hebben niet alleen een perfecte harmonie, maar hun liefde is duidelijk te zien. Je hart zal niet alleen smelten maar ook sneller gaan kloppen wanneer je hun optreden hoort en ziet. Het zijn optredens zoals deze die de mensen in heel Groot-Brittannië van de show doen houden.

Coach Amanda Holden vroeg het moeder en zoon duo hoe lang ze zich hadden voorbereid en hoe lang ze al samen zongen. Jamie’s moeder Melody antwoordde, “Een paar weken,” wat dit optreden nog beter maakt.

Melody, die al jaren zingt en optreedt voor gepensioneerden en invaliden, nam deze kans aan om Jamie’s talent te laten zien. Wanneer Jamie begint met zingen, ondersteunt Melody zijn zang met mooie harmonieën. Dit prachtige moment verscheen op dit podium, voor een groot publiek.

Jamie stopte met zingen toen hij 11 jaar was omdat hij gepest werd. Zijn traumatische ervaring had invloed op zijn zelfvertrouwen en zijn gevoel op het podium.

Toen Melody en Jamie klaar waren, kregen ze een staande ovatie van het publiek en van drie van de vier coaches. Coach Simon Cowell, die niet vaak positief is over iemand, bleef zitten maar gaf ze wel een welverdiend applaus met een glimlach op zijn gezicht. Coach David Williams zei, “Een erg speciale band tussen moeder en zoon.” Alesha Dixon beschreef het als “Een schrijnende versie.” Simon Cowell gaf ze een compliment waarvan je toch moet zeggen dat het het beste compliment was van allemaal: “Je harmonieën maakten het lied nog beter.”

Na het bekijken van dit optreden zul je beamen dat dit niet alleen maar een mooie versie is van “Say Something” door A Great Big World, maar dat het een prachtig moment is waarin moeder een zoon een band laten zien op een nationaal podium. Het zijn momenten zoals deze die ons blij maken en ons vertrouwen geven in niet alleen onze dromen maar ook in de liefde zelf.

Je kunt de video hieronder bekijken!

https://youtu.be/cI8eQB8Esyo

Als de video je liet lachen of tranen in je ogen deed opwellen, zorg er dan voor dat je je vrienden en familie deze video ook laat zien!
[fblike]

Celeberties

Droevig nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van de muziek. De 77-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, is erg blij met zijn vrijdag verschenen slotakkoord ’t Is mooi geweest. Ondanks dat hij op voorhand al had aangegeven geen live-optredens meer te doen op tv, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelt hij over zijn gezondheid en dat hij denkt dat hij het coronavirus heeft gehad.

De Nijs vindt het heel spannend hoe het publiek op zijn werk gaat reageren. „De release van een plaat is het summum van wat wij beleven als je in dit vak zit. Ik ben zelf gek van die plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1. „Ik ben heel blij en ik heb het gevoel dat andere mensen dat ook zouden vinden.”

Volgend jaar is De Nijs van plan om ook laatste optredens te geven. „Er staan een heleboel dingen in de planning, ik wacht het gewoon af”, zegt hij doelend op de coronacrisis.

Goed

Ondanks dat zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, voelt de zanger zich goed. „Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar ik voel me goed verder.” Wel denkt De Nijs dat hij besmet is geweest met het coronavirus en dat hij daardoor is verslechterd. „Ik merk dat ik niet ben waar ik was voor die tijd.”

Maar de zanger is in goede handen. „Ik heb het geluk dat mijn neuroloog een van de beste mensen op zijn gebied is in de wereld. Dat geeft mij veel zekerheid op een bepaalde manier van: nou het valt allemaal wel mee.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending