Moeders Jim Bakkum en Yolanthe Cabau zijn zussen
Connect with us

Meest bekeken

Moeders Jim Bakkum en Yolanthe Cabau zijn zussen

Op de première van de film Liefde Zonder Grenzen waren ook de moeders van de hoofdrolspelers Jim Bakkum en Yolanthe aanwezig en wat blijkt de moeders lijken zo erg op elkaar dat er wordt gezegd dat ze weleens zussen zouden kunnen zijn.

Acteur Freek Bartels die ook in de film speelt heeft het over verloren zussen en heeft al geopperd om een DNA test te laten doen omdat hij het ongelooflijk vindt hoe erg de moeders op elkaar lijken.

Oordeel zelfs en kijk naar de foto hieronder met zowel de moeder van Jim Bakkum als de moeder van Yolanthe.

Celeberties

Bridget Maasland flink belazerd door haar ex

Er gingen al een tijd geruchten rond dat het over en uit zou zijn tussen Bridget Maasland en Christian. Bridget bevestigt eindelijk de geruchten en vertelt waarom er een punt achter de relatie is gezet. ,,Ik kwam erachter dat ik niet de enige was.”

Geen relatiemateriaal
Meteen toen Bridget stopte met delen van romantische kiekjes met Christian, ging de geruchtenmolen draaien. En nu bevestigt Bridget de geruchten eindelijk zelf: de relatie is over en uit. ,,We hadden het erg leuk samen, maar hij was voor mij geen relatiemateriaal”, vertelt Bridget aan Grazia.

Maar wat is er gebeurd? ,,Ik begreep dat ik niet de enige was”, onthult ze. Ook zou Christian vooral geïnteresseerd zijn geweest in haar werk. ,,En wie ik dan misschien ben in andermans ogen. Daar zit ik niet op te wachten.”

Nieuwe liefde?
Een nieuwe liefde sluit Bridget niet uit, maar ze geeft wel aan dat ze momenteel erg druk is. Ook zoekt ze een man die écht helemaal voor haar gaat. ,,Ik wil iemand die voor mij gaat, Bridget. De ware ik. Niet Bridget van de televisie.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg is herenigd met André: “Heerlijk”

Monique Westenberg en haar voormalige liefde André Hazes beleefden een hobbelige romance. En dat is zacht uitgedrukt. Na hun breuk vond hij opnieuw de liefde bij Sarah van Soelen.

Met een grote vriendinnengroep is Monique Westenberg erop uit getrokken. De vrouwen verblijven op Bonaire, een prachtig Caribisch eiland. Ze gingen er een ezelopvang bezoeken.

En daar werd Monique weer even herenigd met André. Toen ze nog samen was met André Hazes gaven ze samen die naam aan het dier. “Heerlijk met m’n ezelkinderen wezen kroelen”, schrijft ze onder haar Instagram-post.

“Kleine Dré begint al aardig te groeien en is een hele grote knuffelkont”, gaat de blondine verder. Haar volgers reageren alvast ludiek: “Hoop echt dat je nooit meer een ezel in huis neemt”.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Yolanthe Cabau toch herenigd met haar grote liefde

Nadat Jasmina een tijdje in Istanboel verbleef, is ze gisteren speciaal terug naar Nederland gekomen om bij de filmpremière van Yolanthe te zijn. De twee zijn eindelijk weer herenigd.

‘Mijn liefde Yolanthe’

Het was gisteren een belangrijke avond voor Yolanthe. De film Liefde Zonder Grenzen ging in première, waar zij een grote rol in speelt. Haar liefje Jasmina kon hierbij natuurlijk niet ontbreken. ,,Ik ben net op tijd voor de filmpremière van mijn liefde Yolanthe”, schrijft Jasmina in haar Instagram Stories. Vervolgens deelt ze een video dat ze samen met Yolanthe in de taxi naar huis vertrekt.

Dat ze Yolanthe ‘haar liefde’ noemt, wijst er op dat de twee nog altijd aan het daten zijn. Zoontje Xess Xava noemde Jasmina eerder ook al ‘haar baby’.

Yolanthe klaar met Wesley

Maar na alle liefdesverklaringen, deelt Yolanthe op haar Instagram nog altijd niets over de relatie met Jasmina. Ze heeft de relatie ook nog niet officieel bekendgemaakt. Wel deed ze afgelopen weekend een opmerkelijke uitspraak over Wesley Sneijder.

Nog regelmatig wordt Yolanthe gevraagd naar het stukgelopen huwelijk, maar daar wil ze het niet meer over hebben. ,,Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over maar iedereen vraagt er altijd naar”, zei Yolanthe in gesprek met De Telegraaf.

Doorgaan met lezen

Trending