Mol in ‘Wie Is De Mol’ na eerste aflevering al ontmaskerd door scherpe kijker!
Connect with us

Meest bekeken

Mol in ‘Wie Is De Mol’ na eerste aflevering al ontmaskerd door scherpe kijker!

Wie is De Mol is alweer van start gegaan op de eerste dag van het nieuwe jaar. We zullen voor het gemak even alle kandidaten voor je opnoemen: Arno Kantelberg, Everon Jackson Hooi, Glen Faria, Hila Noorzai, Fresia Cousiño Arias, Suzanne Klemann, Kim-Lian van der Meij, Sahil Amar Aïssa, Thomas van Luyn, Welmoed Sijtsma en Laetitia Gerards.

Genoeg fijne namen om te gaan kijken natuurlijk. Het belooft weer een prachtig seizoen te gaan worden. Natuurlijk is de locatie ook altijd een dingetje bij dit programma. Het is erg gericht op cultuur van het land waar ze zich op dat moment bevinden. Voor het seizoen van 2022 is de groep afgereisd naar Albanië. Een land met een uitgestrekte kustlijn veel bergen en enorme bossen. Het kan dus niet anders dan dat het een mooi seizoen gaat worden om te volgen. Maar helaas, de Mol is al bekend gemaakt door TNWIDMH.

Winnaar Wie Is De Mol al gespot!

Dat staat voor Totaal Nutteloze Wie Is De Mol Hints. Juist, je raadt het al, ze hebben iets gevonden waar je eigenlijk helemaal niet mee kan. Het kanaal volgt het programma ieder jaar op de voet en is te volgen op verschillende kanalen op social media. De eerste hint die ze gevonden hebben is de volgende: “De meest verdachte man van Nederland is sinds vanavond Arno Kantelberg en niet geheel onterecht. Want wie een korte blik op de groepsfoto werpt ontdekt direct dat alle 22 benen samen de letters ARNO vormen. Inderdaad, exact dezelfde voornaam als Arno heeft. Toeval? Waarschijnlijk niet!” Zie de foto en verdere uitleg hieronder:

Meest bekeken

Mark Rutte zou dus met deze bekende journalist een relatie hebben gehad!

Om de zoveel tijd komen er weer geruchten over een vermoedelijke vriend of vriendin van Mark Rutte. Het opvallende aan het liefdesleven van de beste man is dat die volkomen afwezig lijkt te zijn. In ieder geval voor het oog van de rest van Nederland. Dit is dan ook de reden dat veel mensen zich afvragen of hij wel een liefdesleven heeft.

Zijn baan als minister-president geeft natuurlijk niet heel veel tijd om een partner te ontmoeten in de kroeg of supermarkt, maar op Tinder is hij ook nog niet verschenen. Hij zei ooit dat zijn ideale vrouw een combinatie tussen Sophie Hilbrand en Sacha de Boer zou zijn. Maar tot nu toe is daar niets van gebleken. Zijn liefdesleven is zelfs zó mysterieus dat we niet weten of hij op mannen of vrouwen valt. Of misschien wel beide. Of misschien wel geen van beide natuurlijk. Alles kan!

Met wie heeft Mark Rutte nu een relatie (gehad)?

Maar het meest hardnekkige gerucht over een relatie is toch wel die van Erik Mouthaan, de welbekende journalist van RTL. Er zal ongetwijfeld een soort geheimhoudingsplicht bestaan wanneer je date met de minister-president en hij dit om welke reden dan ook geheim wil houden. We kunnen er dus nooit van op aan wanneer het ontkend wordt. In ieder geval zegt Mouthaan er het volgende over: “Ik weet ook niet waar dat gerucht vandaan komt. Ik heb die man nog nooit buiten enige werkomstandigheid gesproken.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Dit is de ex-vriend van koningin Máxima met wie ze samenwoonde

Na lang verstoppertje te hebben gespeeld, werd Máxima in 2001 in één klap wereldberoemd door haar verloving met Willem-Alexander. Maar voordat de royal de liefde van haar leven leerde kennen, leidde ze een anoniem bestaan en woonde ze samen in New York.

Knipperlichtrelatie

Voordat Willem-Alexander in haar leven kwam, was Máxima gelukkig met Dieter Zimmerman. Ze leerden elkaar kennen in het bijzijn van vriendin Cynthia Kaufman op een feest. Máxima en Dieter kregen een knipperlichtrelatie. Máxima’s relatie met Dieter werd door een insider beschreven als ‘heftig’. De twee maakten veel ruzie en waren het zelden eens, maar maakten het altijd goed. Wel was hij haar grote steun bij haar overstap van HSBC naar Dresdner

Samenwonen

Ondanks de stormachtige relatie zijn de twee gaan samenwonen, slechts een maand nadat ze elkaar hadden ontmoet. Maar niet omdat ze smoorverliefd op elkaar waren. Samen moesten ze elke maand een gigantische huurprijs ophoesten, waardoor het handiger was om samen te wonen. Dieter werkte in New York bij de lokale vestiging van het Zweedse advertentie- en marketingbureau Tamedia. Hij was graficus.

Hollandse labrador

Máxima nam haar toenmalige vriend twee keer mee naar Buenos Aires en stelde hem in een opwelling voor aan haar ouders. Maar al gauw bleek dat Dieter niet de ware was voor Máxima. Heel snel daarna stelde Cynthia Kaufman haar aan Willem-Alexander voor, die helemaal niet koel en afstandelijk was zoals Dieter, maar als een blije blonde Hollandse labrador werk van haar maakte. Ook heel snel daarna verbrak ze de relatie met Dieter, want onze royal bleek wél de ware voor haar te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg heeft André Hazes al ingeruild voor deze bekende DJ!

Monique Westenberg heeft een zwaar jaar achter de rug, dat kunnen we wel stellen. Vorig jaar is André Hazes weer bij haar terug gekomen na een relatie te hebben gehad met Bridget Maasland. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk waarbij iedereen heeft kunnen meekijken, zo’n spektakel was het. Maar niet lang daarna kwam Sarah van Soelen al in beeld. De zanger was ondersteboven van deze bloedmooie blondine en Monique leek weer verleden tijd. Tot het uitging, de hoop bij veel fans was een hereniging. Maar ook dat werd al snel de kop in gedrukt, André was alweer naar Anne Rose gegaan.

Zijn nieuwe vriendin. Monique heeft teruggeblikt op een veelbewogen jaar op Instagram: “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

Monique Westenberg lijkt iemand gevonden te hebben!

De zoon van Monique en André is natuurlijk hetgeen wat ze altijd zal verbinden. Toch zal Monique ook ooit aan een nieuwe man gaan, mocht André voorlopig nog met Anne Rose blijven. Het is natuurlijk ook altijd nog mogelijk dat de zanger voorlopig nog een rokkenjager zal blijven. Toch lijkt Monique al wat subtiele hints te hebben gegeven, er is namelijk een nieuwe man gespot. In haar verhaal is namelijk ene DJ Billy The Kit te zien, ofwel Joost Seilberger. Een 41-jarige dj die het wel aardig voor elkaar lijkt te hebben, ook het AD schrijft bijvoorbeeld over zijn terugkomst van 2 jaar geleden. Hieronder de foto van Joost die ze ook sinds kort volgt op social media:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending