Mona (51) gelooft in Nigeriaans internetliefje (24) en twijfelt niet: “Hij is zo eerlijk”
Connect with us

Nieuws

Mona (51) gelooft in Nigeriaans internetliefje (24) en twijfelt niet: “Hij is zo eerlijk”

Het is een liefdesverhaal dat doet denken aan een sprookje, maar met een moderne twist. Mona Lewis, een 51-jarige vrouw, werd verliefd op een Nigeriaanse prins die ze via Twitter leerde kennen. Wat dit verhaal zo bijzonder maakt, is dat Mona geen idee had hoe haar prins eruitzag of hoe oud hij eigenlijk was, maar toch bloeide er een diepe verbondenheid op.


Een onverwacht bericht in de commentaren
Mona was eigenlijk helemaal niet op zoek naar een nieuwe relatie toen ze in mei 2020 een bericht plaatste op Twitter over muziek. Tot haar verbazing ontving ze een reactie van ene Spencer. Mona besloot te antwoorden en al snel ontvouwde zich een bijzondere correspondentie. Spencer onthulde dat hij zich in Nigeria, in Benin, bevond en bovendien een acteur en model was.

Gedurende zes maanden bleven ze elkaar berichtjes sturen, en opmerkelijk genoeg hadden ze geen idee hoe de ander eruitzag. Voor Mona was het uiterlijk of de leeftijd van Spencer niet van belang. Ze gaf meer om zijn karakter en persoonlijkheid. Maar alles veranderde toen ze elkaar voor het eerst belden. Mona kreeg te horen dat Spencer 27 jaar oud was, terwijl zij op dat moment al 48 was. Het leeftijdsverschil was aanzienlijk, maar tot haar opluchting leek het Spencer niet te deren.

Familie en twijfels
Toen Mona uiteindelijk een foto van zichzelf stuurde, ontving ze talloze complimenten van Spencer. Hij prees haar schoonheid, en Mona vond hem zelf ook aantrekkelijk. Ze vertelde haar 17-jarige zoon over haar nieuwe liefde en opperde zelfs dat Spencer wellicht een nieuwe stiefvader zou kunnen worden. Maar haar zoon was niet enthousiast en vroeg zich af waar zijn moeder mee bezig was.

Ook Mona’s zus kon haar oren niet geloven en waarschuwde voor mogelijke oplichtingspraktijken. Ze had verhalen gehoord over Afrikanen die oudere vrouwen trouwen om hen vervolgens financieel uit te buiten. Ze maakte zich ernstige zorgen dat Spencer hetzelfde met Mona van plan was.


Een ontmoeting in Lagos
In december 2020 besloot Mona de stoute schoenen aan te trekken en vloog ze naar Lagos om Spencer voor het eerst te ontmoeten. De vonken vlogen ervan af en hun liefde bloeide op tot ongekende hoogten. Mona voelde zich als een prinses behandeld, en de ontmoeting was voor beiden magisch en onvergetelijk.

Pas in december 2022 bezocht Mona haar Afrikaanse prins opnieuw, waar ze samen de kerstdagen vierden en het nieuwe jaar inluidden. Tijdens dit bezoek biechtte Spencer echter een klein leugentje op: hij was eigenlijk net 25 geworden. Maar Mona maakte zich hier niet druk om en aanvaardde zijn bekentenis met begrip.

Toekomstplannen: Trouwen en een visum
Ondanks dat ze elkaar slechts twee keer fysiek hebben ontmoet, wordt er al gesproken over een huwelijk. Spencer vertelt iedereen dat Mona zijn vrouw is en heeft haar al herhaaldelijk gevraagd wanneer ze willen trouwen. Mona heeft het plan om dit jaar te trouwen, zodat ze daarna kunnen werken aan het verkrijgen van een visum voor Spencer.

Ze koestert de wens dat Spencer bij haar komt wonen. Mona heeft er alle vertrouwen in dat zijn intenties oprecht zijn. Na jaren van ongelukkige relaties is ze er honderd procent van overtuigd dat Spencer de ware liefde van haar leven is.

In een bijgevoegde tweet staan privéfoto’s van het stel, maar vanwege hun keuze om deze foto’s aan roddelbladen te verkopen voor financiële steun voor hun huwelijk, kunnen deze hier helaas niet worden gedeeld.

Dit bijzondere liefdesverhaal toont aan dat liefde geen grenzen kent en soms op de meest onverwachte plaatsen kan bloeien. Het is een herinnering dat leeftijd en afstand geen belemmeringen hoeven te zijn voor een diepe en oprechte verbondenheid tussen twee mensen. Mona en Spencer bewijzen dat liefde soms gewoon gebeurt, zelfs als je niet weet hoe iemand eruitziet of waar ze vandaan komen.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

Nieuws

Meteoroloog waarschuwt iedereen die vanmiddag naar buiten gaat

We hebben er lang op moeten wachten, maar de komende dagen krijgen we heerlijk zomers weer. En dat is natuurlijk prettig, al is de zonkracht zo hoog dat je al binnen een kwartier kunt verbranden. Het advies van meteoroloog Jordi Huirne: blijf binnen tussen 12 en 15 uur.

Krachtige zon

Met name in de kustgebieden wordt het behoorlijk zonnig. Zoals je weet is te lang zonnen erg schadelijk en als je een lichte huid heb, is het oppassen geblazen.
Maar ook als jouw huid niet snel verbrandt, kan te veel uv-straling ervoor zorgen dat je huid beschadigd raakt. Dat heeft dan weer snellere huidveroudering tot gevolg. Veel mensen weten het niet, maar in de maand juni is de zon het meest krachtig.

Goed insmeren

Rondom de langste dag van het jaar wordt binnen no-time een uv-index van 7 gehaald. Dat is ook aan de orde in de komende dagen.
Er gaat een waarschuwing uit naar iedereen die naar buiten gaan. Smeer jezelf goed in. Wanneer je verbrandt, merk je dat vaak niet direct. Pas na enkele uren word je huid rood en dan ben je al te laat. Insmeren dien je elke 2 uur te doen.
Extra gevaarlijk is dat onze huid na het sombere voorjaar nog niet gewend is aan de hoge zonkracht. Als je de zon ingaat maakt de huid melanine aan. De huid wordt donkerder en dit pigment beschermt je beter tegen uv-licht. Deze natuurlijke bescherming is bij veel mensen nog niet aanwezig.


Bewolking extra gevaarlijk

Je zou het wellicht niet zgegen, maar wanneer er stapelwolken verschijnen tijdens een zonnige dag gaat het verbranden nog sneller dan bij een heldere hemel.
Hoe dat kan? UV-straling van de zon weerkaatst dan ook via de wolken richting je huid. En dus is de uv-straling nog een stuk hoger. Oppassen dus!Doorgaan met lezen

Nieuws

Lees verder: “Ik bezocht mijn zwangere zus en zag hoe haar man haar behandelde.”

Toen ik aankwam bij het huis van mijn zus Lily, die zich in de laatste maand van haar zwangerschap bevond, verwachtte ik een vredige en liefdevolle omgeving.

In plaats daarvan werd ik geconfronteerd met een scène die meer leek op een slecht geregeld huishouden waarin de rollen verstoord waren. Lily, normaal zo energiek en levendig, leek de energie uit haar lichaam gezogen te zijn.

Ze worstelde met huishoudelijke taken, terwijl haar man, Mark, zichzelf comfortabel had gemaakt op de bank, volledig opgaand in zijn videogames. Dit schokkende contrast tussen Lily’s conditie en Mark’s onverschilligheid zette de toon voor mijn missie tijdens dit bezoek.

Realiteit

De dagen die volgden waren een openbaring van Lily’s dagelijkse realiteit. Zij nam niet alleen de volledige verantwoordelijkheid voor het huishouden, maar deed dit ook terwijl ze negen maanden zwanger was.

Haar takenlijst leek oneindig: koken, schoonmaken, wassen en de voorbereidingen treffen voor de baby. Al deze inspanningen werden door Mark genegeerd of geminimaliseerd, die zijn dagen leek door te brengen zonder enige erkentelijkheid voor het harde werk van zijn vrouw.

Uitdaging

Geïrriteerd door de oneerlijkheid, besloot ik Mark een lesje te leren over verantwoordelijkheid en empathie.

Ik daagde hem uit om slechts één dag alle taken van Lily over te nemen, met de inzet dat ik, als hij slaagde, voor altijd zijn persoonlijke assistent zou worden. Echter, als hij faalde, zou hij moeten leren zijn verantwoordelijkheden als echtgenoot en aanstaande vader serieus te nemen.

Watermeloen

Om de ervaring realistischer te maken, bedacht ik een unieke zwangerschapssimulator met behulp van een watermeloen. Deze watermeloen werd strategisch vastgebonden rond Marks middel om het gewicht en de omvang van een zwangere buik na te bootsen.

Met deze geïmproviseerde ‘buik’ moest Mark de dagelijkse routines van Lily doorlopen, waaronder schoonmaken, wassen, koken en zelfs boodschappen doen. Deze fysieke toevoeging aan onze weddenschap was bedoeld om hem een tastbaar begrip van fysieke beperkingen te geven.


Verandering

De uitdaging bleek al snel te zwaar voor Mark. Terwijl hij stuntelde en worstelde met de taken, kwam het besef hard aan. Het gewicht van de watermeloen, hoewel niet vergelijkbaar met een echte zwangerschap, gaf hem een glimp van de fysieke uitdagingen waar Lily dagelijks mee te maken had. Tegen het einde van de dag, uitgeput en overweldigd, gaf Mark toe en erkende hij dat hij het belang van de taken van zijn vrouw had onderschat.

Nieuwe Start

Deze ervaring fungeerde als een keerpunt voor Mark. Na zijn mislukte poging en de daaropvolgende realisatie van zijn tekortkomingen, transformeerde zijn gedrag drastisch.

Hij begon actief deel te nemen aan huishoudelijke taken en toonde een hernieuwde waardering en liefde voor Lily. Dit nieuwe gedrag was niet alleen een verademing voor Lily, maar het legde ook de basis voor een meer ondersteunende en liefdevolle relatie in de toekomst.

Belangrijkste punten van het artikel

  • Empathie en Begrip: De fysieke ervaring met de watermeloen was cruciaal voor het creëren van empathie en begrip bij Mark voor de dagelijkse uitdagingen van zijn vrouw.
  • De Kracht van Erkenning: Erkennen van de inspanningen van je partner is essentieel in een ondersteunende relatie, vooral tijdens uitdagende periodes zoals een zwangerschap.
  • Actieve Deelname: Actieve deelname aan huishoudelijke en gezinsverantwoordelijkheden is niet alleen eerlijk, maar versterkt ook de banden en het welzijn van de relatie.
  • Duurzame Verandering: De confrontatie met zijn eigen tekortkomingen leidde bij Mark tot een blijvende verandering, wat resulteerde in een liefdevollere en meer ondersteunende partnerschap.

Dit verhaal benadrukt het belang van empathie, ondersteuning en gelijkwaardige deelname binnen een relatie, en illustreert hoe een creatieve uitdaging de weg kan vrijmaken voor belangrijke levenslessen en positieve veranderingen in persoonlijke relaties.


Doorgaan met lezen

Trending