Monica Geuze betrapt met deze veel te oude vent: “Schaamteloos!”
Connect with us

BNers

Monica Geuze betrapt met deze veel te oude vent: “Schaamteloos!”

In een recente aflevering van haar populaire podcast ‘Geuze & Gorgels’ deelt de 28-jarige influencer Monica Geuze een opmerkelijk verhaal over haar datingavonturen met een aanzienlijk oudere man. Dit verhaal, doorspekt met zowel ongemakkelijke als komische momenten, werpt een interessante blik op de verrassingen die het moderne datinglandschap kan bieden.


Monica Geuze, die bekend staat om haar openhartigheid, verbaast haar co-host Kaj Gorgels en luisteraars met haar onthulling over de leeftijdsgrens die ze hanteert als het gaat om daten.

Ze stelt vast dat haar maximumleeftijd voor een potentiële partner 55 jaar is, wat leidt tot het vertellen van een verhaal over een date met een man die twintig jaar ouder is dan zij. Deze ontmoeting, die niet onopgemerkt blijft, levert een boeiend verhaal op.

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Monica’s ex-partner en vader van haar dochter, Lars Veldwijk, hetzelfde restaurant binnenkomt waar zij aan het daten is met de oudere man. Deze onvoorziene ontmoeting zorgt voor een licht ongemakkelijke situatie, waarbij Veldwijk zelfs nieuwsgierig informeert of de oudere heer Monica’s date is.

Naast het leeftijdsverschil en de ongemakkelijke ontmoeting met haar ex-partner, deelt Monica ook enkele andere uitdagingen van haar date. Ze benadrukt de moeilijkheid van het voortdurend moeten communiceren in het Engels, aangezien haar date deze taal beter begreep dan Nederlands.

Bovendien onthult Monica dat haar date moeite had om zijn alcoholgebruik onder controle te houden, wat resulteerde in een incident waarbij hij struikelde en viel. Ondanks deze complicaties toont Monica haar zorgzaamheid door een taxi te regelen voor haar aangeschoten date voordat ze haar avond voortzet.

Terwijl Monica het verhaal vertelt, wordt duidelijk dat de ervaring voor haar zowel grappig als enigszins ontmoedigend was. Het illustreert de complexiteit en onvoorspelbaarheid van daten, vooral wanneer er sprake is van aanzienlijke leeftijdsverschillen.
Monica Geuze


Het verhaal van Monica roept gemengde reacties op bij luisteraars, variërend van amusement tot empathie voor de ongemakkelijke situaties die ze beschrijft. Het benadrukt ook het belang van verantwoord alcoholgebruik en zelfbeheersing, ongeacht leeftijd.
Monica Geuze

Deze ervaring van Monica Geuze benadrukt dat daten op elke leeftijd zijn eigen uitdagingen en verrassingen met zich meebrengt. Het onderstreept ook het belang van het stellen van grenzen en het opkomen voor jezelf in potentieel ongemakkelijke of ongepaste situaties.

De podcast ‘Geuze & Gorgels’ blijft een bron van boeiende en vaak vermakelijke verhalen uit het leven van bekende Nederlanders, die luisteraars blijven boeien en vermaken.
Monica Geuze

Het verhaal van Monica Geuze biedt een interessante kijk op de dynamiek van moderne relaties en dating, waarbij leeftijdsverschillen soms een rol spelen. Het heeft geleid tot reflectie en discussie onder luisteraars, en dit soort openhartige verhalen helpen bij het normaliseren van diverse datingervaringen.

De podcast ‘Geuze & Gorgels’ blijft een platform waarop bekende Nederlanders hun persoonlijke ervaringen delen, waardoor het een blijvende bron van vermaak en inzicht is voor degenen die luisteren. Het toont aan dat ondanks roem en succes, deze beroemdheden net als ieder ander te maken hebben met de ups en downs van relaties en daten.

Monica Geuze’s avontuur met een aanzienlijk oudere man herinnert ons eraan dat het in de wereld van daten niet altijd gaat om leeftijd, maar eerder om persoonlijke compatibiliteit, communicatie en het vermogen om met onverwachte situaties om te gaan. Het is een verhaal dat velen kunnen herkennen en waaruit ze wellicht lessen kunnen trekken over het omgaan met ongemakkelijke of onverwachte momenten in hun eigen datingleven.

Het laatste hoofdstuk van dit verhaal zal zijn wanneer de reacties en discussies die het heeft opgeroepen verder worden geëvalueerd, wat kan bijdragen aan een bredere bewustwording en begrip van de complexiteit van moderne relaties. De podcast blijft een platform waarop deze verhalen worden verteld en besproken, en het zal interessant zijn om te zien welke andere ervaringen en inzichten in de toekomst worden gedeeld. Voor nu blijft Monica Geuze’s verhaal een boeiende toevoeging aan het grotere gesprek over daten, relaties en persoonlijke groei.


BNers

Nog een BN’er vertelt over heftige aanvaring met Ali B

Ali B kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet. De rapper heeft aangegeven tegen iedere straf in beroep te gaan, omdat hij blijft volhouden onschuldig te zijn.


Harry Vermeegen deelt zijn ervaring met Ali B

Harry Vermeegen, journalist en programmamaker, haakte in op het nieuws rondom Ali B en vertelde op zijn YouTube-kanaal over een incident dat hij in 2010 met de rapper had.

“Ik ga jullie een verhaaltje vertellen over een ervaring van mij met Ali B. Het was in 2010, tijdens het WK. Iemand bij SBS, waar ik toen een programma voor maakte, stelde voor om een WK-hit op te nemen met Ali B. Ik had daar eigenlijk geen zin in en verkoos zanger Jannes. Dat is uiteindelijk ook gebeurd.”

‘Hatelijk en vervelend’

Harry vervolgt zijn verhaal: “Nou, ik dus op naar Almere. Ali B begon vriendelijk. ‘Respect, respect’. Toen we gingen opnemen, gaf ik aan wat er volgens mij moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei: ‘Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat’. Ali had een groep vrienden bij zich, keek hen aan en zei: ‘Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!’ Die gasten lachten allemaal mee. Ali werd toen hatelijk en vervelend. Echt, daar lusten de honden geen brood van!”


Harry vertelt verder: “Ik weet dus uit eerste hand hoe erg hij in zichzelf is gaan geloven. En wat voor ego hij heeft. Het was zó erg! Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, maar het was niet te harden. Toen de cameraploeg de auto instapte, zeiden ze: ‘Wat jij ook gaat doen Harry, wij draaien niet meer met die Ali B’. Maar ik had voor mezelf ook al besloten dat ik hier niet mee door wilde gaan. Dat liet ik toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry v. Ali B, de groeten, hier gaan we mee stoppen’.”

Veroordeling van Ali B

Vrijdag werd Ali B bij de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot twee jaar in de bak voor een verkr*chting en een poging daartoe. Dit laatste incident betrof zangeres Ellen ten Damme tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko.

AVROTROS liet na de uitspraak weten de moed van Ellen te prijzen voor het naar voren stappen met haar verhaal. Ook meldden ze preventieve maatregelen te hebben getroffen zodat ‘dit nooit meer kan en zal gebeuren’. Maandag werd bekend dat de AVROTROS alle programma’s met Ali B offline heeft gehaald.

De onthulling van Harry Vermeegen over zijn negatieve ervaring met Ali B werpt nieuw licht op de al bestaande controverse rondom de rapper.

Terwijl Ali B zijn onschuld blijft volhouden en in beroep gaat tegen de opgelegde straf, blijven er steeds meer verhalen naar voren komen die zijn imago verder beschadigen.

De uitspraak van de rechtbank en de acties van AVROTROS onderstrepen het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid binnen de entertainmentindustrie.


Doorgaan met lezen

BNers

Jet de Nijs deelt hartverscheurend nieuws over Rob de Nijs (81)

Een jaar geleden hing het leven van Rob de Nijs (81) nog aan een zijden draadje, inmiddels is zijn gezondheid redelijk stabiel. De voormalig zanger woont weer thuis bij zijn vrouw Jet (55) en zoon Julius en geniet van zijn gezin. Toch moet zijn vrouw Jet toegeven dat ze elke ochtend angstig is dat haar man is overleden. In ‘De Telegraaf’ vertelt ze over haar confronterende ochtendritueel.


“Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar”


De angst na zijn ziekenhuisopname is er nog steeds. “Voor hetgeen waarvan je weet dat het komen gaat”, zo legt Jet uit. “Elke ochtend als ik wakker word, moet ik naast me kijken of hij nog leeft. Of die borstkas nog op en neer gaat.” Soms checkt ze het meerdere keren per dag. “Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar. Na een paar stappen zie ik hem ademen, maar dat is wel heel confronterend. Maar hij ademt nog!”

Gezondheid Rob de Nijs is stabiel: ‘Had ik niet durven hopen’

Hoewel zijn gezondheid nu al een tijdje stabiel is, heeft Rob zijn leven moeten aanpassen. Een boekje lezen, iets wat hij altijd graag deed, lukt hem niet meer. Rob haalt nog wel veel plezier uit het kijken van documentaires, zo vertelt Jet. “Hij kijkt elke dag wel een paar documentaires. En zo zijn we, na het drama van april vorig jaar, toch weer een jaar verder. Hij hangt zo aan het bestaan.” Volgens Jet komt dit vooral door hun zoon Julius die ‘elke ochtend zijn armpjes om hem heen slaat’.

Jet is dankbaar dat het naar omstandigheden goed gaat met Rob. “Dat had een jaar geleden niemand durven denken. Hij is nu redelijk stabiel en verheugt zich op de musical over zijn leven, die nu zo enthousiast wordt ontvangen. En als de wonderen nóg niet op zijn, dan gaat hij ‘m volgend jaar misschien zelf ook nog zien. Dat zou toch wat zijn?”


Doorgaan met lezen

BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”

Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).
Doorgaan met lezen

Trending