Monica Geuze betrapt met deze veel te oude vent: “Schaamteloos!”
Connect with us

BNers

Monica Geuze betrapt met deze veel te oude vent: “Schaamteloos!”

In een recente aflevering van haar populaire podcast ‘Geuze & Gorgels’ deelt de 28-jarige influencer Monica Geuze een opmerkelijk verhaal over haar datingavonturen met een aanzienlijk oudere man. Dit verhaal, doorspekt met zowel ongemakkelijke als komische momenten, werpt een interessante blik op de verrassingen die het moderne datinglandschap kan bieden.

Monica Geuze, die bekend staat om haar openhartigheid, verbaast haar co-host Kaj Gorgels en luisteraars met haar onthulling over de leeftijdsgrens die ze hanteert als het gaat om daten.

Ze stelt vast dat haar maximumleeftijd voor een potentiële partner 55 jaar is, wat leidt tot het vertellen van een verhaal over een date met een man die twintig jaar ouder is dan zij. Deze ontmoeting, die niet onopgemerkt blijft, levert een boeiend verhaal op.

Het verhaal neemt een onverwachte wending wanneer Monica’s ex-partner en vader van haar dochter, Lars Veldwijk, hetzelfde restaurant binnenkomt waar zij aan het daten is met de oudere man. Deze onvoorziene ontmoeting zorgt voor een licht ongemakkelijke situatie, waarbij Veldwijk zelfs nieuwsgierig informeert of de oudere heer Monica’s date is.

Naast het leeftijdsverschil en de ongemakkelijke ontmoeting met haar ex-partner, deelt Monica ook enkele andere uitdagingen van haar date. Ze benadrukt de moeilijkheid van het voortdurend moeten communiceren in het Engels, aangezien haar date deze taal beter begreep dan Nederlands.

Bovendien onthult Monica dat haar date moeite had om zijn alcoholgebruik onder controle te houden, wat resulteerde in een incident waarbij hij struikelde en viel. Ondanks deze complicaties toont Monica haar zorgzaamheid door een taxi te regelen voor haar aangeschoten date voordat ze haar avond voortzet.

Terwijl Monica het verhaal vertelt, wordt duidelijk dat de ervaring voor haar zowel grappig als enigszins ontmoedigend was. Het illustreert de complexiteit en onvoorspelbaarheid van daten, vooral wanneer er sprake is van aanzienlijke leeftijdsverschillen.
Monica Geuze

Het verhaal van Monica roept gemengde reacties op bij luisteraars, variërend van amusement tot empathie voor de ongemakkelijke situaties die ze beschrijft. Het benadrukt ook het belang van verantwoord alcoholgebruik en zelfbeheersing, ongeacht leeftijd.
Monica Geuze

Deze ervaring van Monica Geuze benadrukt dat daten op elke leeftijd zijn eigen uitdagingen en verrassingen met zich meebrengt. Het onderstreept ook het belang van het stellen van grenzen en het opkomen voor jezelf in potentieel ongemakkelijke of ongepaste situaties.

De podcast ‘Geuze & Gorgels’ blijft een bron van boeiende en vaak vermakelijke verhalen uit het leven van bekende Nederlanders, die luisteraars blijven boeien en vermaken.
Monica Geuze

Het verhaal van Monica Geuze biedt een interessante kijk op de dynamiek van moderne relaties en dating, waarbij leeftijdsverschillen soms een rol spelen. Het heeft geleid tot reflectie en discussie onder luisteraars, en dit soort openhartige verhalen helpen bij het normaliseren van diverse datingervaringen.

De podcast ‘Geuze & Gorgels’ blijft een platform waarop bekende Nederlanders hun persoonlijke ervaringen delen, waardoor het een blijvende bron van vermaak en inzicht is voor degenen die luisteren. Het toont aan dat ondanks roem en succes, deze beroemdheden net als ieder ander te maken hebben met de ups en downs van relaties en daten.

Monica Geuze’s avontuur met een aanzienlijk oudere man herinnert ons eraan dat het in de wereld van daten niet altijd gaat om leeftijd, maar eerder om persoonlijke compatibiliteit, communicatie en het vermogen om met onverwachte situaties om te gaan. Het is een verhaal dat velen kunnen herkennen en waaruit ze wellicht lessen kunnen trekken over het omgaan met ongemakkelijke of onverwachte momenten in hun eigen datingleven.

Het laatste hoofdstuk van dit verhaal zal zijn wanneer de reacties en discussies die het heeft opgeroepen verder worden geëvalueerd, wat kan bijdragen aan een bredere bewustwording en begrip van de complexiteit van moderne relaties. De podcast blijft een platform waarop deze verhalen worden verteld en besproken, en het zal interessant zijn om te zien welke andere ervaringen en inzichten in de toekomst worden gedeeld. Voor nu blijft Monica Geuze’s verhaal een boeiende toevoeging aan het grotere gesprek over daten, relaties en persoonlijke groei.

BNers

Katja Schuurman is klaar met alle regels en gooit haar voorgevel wéér online

Katja Schuurman heeft haar frustratie geuit nadat een van haar Instagram-posts werd verwijderd wegens vermeende schending van de richtlijnen tegen na*ktheid.

De foto, waarop ze zwemmend te zien was, was zorgvuldig gecensureerd om geen expliciete delen te tonen. Desondanks werd de foto verwijderd, wat bij Katja tot onbegrip en irritatie leidde.

Op haar Instagram Story deelde Katja een screenshot van de melding die ze ontving, waarin stond dat haar content niet voldeed aan de richtlijnen.

Ze kon niet begrijpen wat er mis was met de foto, aangezien er geen expliciete inhoud te zien was.

Verward en geërgerd deelde ze vervolgens foto’s van mannenborsten, met de vraag of dit wel was toegestaan volgens de regels van Instagram.

De actrice voelde de noodzaak om kritiek te uiten op de dubbele standaard van Instagram, waarbij foto’s van mannenborsten wel worden getolereerd, maar die van vrouwen niet.

Katja Schuurman maakte haar ongenoegen duidelijk over de censuur van vrouwelijke lichamen op het platform.

Eerder deelde Katja haar gedachten over het tonen van de ‘kwetsbare’ kant op Instagram, waarbij ze pleitte voor authenticiteit en het doorbreken van maskers.

Ze betoogde dat het absurd was dat gruwelijke beelden wel worden toegestaan, maar dat het tonen van vrouwelijke borsten wordt gecensureerd.

Met haar acties wil Katja een discussie aanwakkeren over gendergelijkheid en vrijheid van expressie op sociale media.

De reactie van Katja Schuurman werpt een belangrijk licht op de kwestie van gendergelijkheid en de behandeling van vrouwelijke lichamen op sociale mediaplatforms.
Katja Schuurman

Haar kritiek op Instagram is niet alleen gericht op de verwijdering van haar eigen foto, maar ook op het bredere patroon van discriminatie en censuur tegenover vrouwen.

Het is een oproep tot meer gelijke behandeling en respect voor de vrijheid van expressie van vrouwen op sociale media.

Katja’s standpunt is een krachtig voorbeeld van hoe bekende figuren hun platform kunnen gebruiken om belangrijke sociale kwesties aan de kaak te stellen en verandering te bevorderen.

Doorgaan met lezen

BNers

Trijntje Oosterhuis schreeuwt tegen een kassamedewerker: “Ken je mij niet dan?”

Trijntje Oosterhuis lijkt in opspraak te raken na een incident in een winkel. De bekende zangeres kwam in conflict over het gebruik van een toilet voor personeel. Volgens berichten werd ze erg boos toen haar verzoek werd geweigerd. “Je hebt geen idee wie ik ben!” zou ze uitgeroepen hebben.

Een oproep op het Instagram-account Juicechannel om negatieve ervaringen met bekende Nederlanders te delen, bracht dit verhaal aan het licht.

Volgens een winkelmedewerker had zij een onplezierige ontmoeting met Oosterhuis, gerelateerd aan een dringende behoefte om het toilet te gebruiken.

Toen haar werd verteld dat ze geen gebruik mocht maken van het personeelstoilet, zou de zangeres zich verbaal hebben laten gaan. “Ik werd uitgescholden en ze benadrukte: ‘Je moet toch weten wie ik ben?’”

Dit incident staat niet op zichzelf. Een andere werknemer deelde een vergelijkbare ervaring, waarbij Oosterhuis ook toegang tot het personeelstoilet eiste en opnieuw met ongenoegen reageerde toen dit werd geweigerd.

“Ze leek klaar om me te slaan na een heftige discussie over wie ze wel niet was, maar droop uiteindelijk af,” aldus de medewerker.

Een derde persoon voegde toe dat Oosterhuis’ gedrag ook bij andere gelegenheden te wensen overliet. Tijdens een optreden voor het Longfonds zou ze alleen enthousiast zijn geweest voor de camera.

Zodra deze uitging, zou haar houding drastisch veranderen. “Ze stond dan mokkend en chagrijnig op haar telefoon te kijken,” werd gedeeld.

Kortom, deze verhalen schetsen een beeld van Trijntje Oosterhuis dat ver afstaat van haar publieke persona, waarbij ze net zoals bij het Songfestival niet veel lof oogst.

Doorgaan met lezen

BNers

Amalia heeft een bijna 10 jaar oudere nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, is officieel woonachtig in Nederland, maar de laatste tijd brengt ze veel tijd door in het buitenland, met name in het bruisende Madrid, Spanje.

Hoewel ze officieel als single door het leven gaat, zijn er onlangs details naar buiten gekomen over haar nieuwe vriend, en het blijkt dat hij een zeer bekend persoon is.

Iets meer dan anderhalf jaar geleden werd bekend dat Prinses Amalia op kamers in Amsterdam zou gaan wonen. Er werd een pand aangekocht, en de hele buurt was al snel op de hoogte van het feit dat de Kroonprinses in hun straat zou gaan wonen. Helaas bleek dit van korte duur te zijn.

Niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat er bedreigingen waren geuit tegen Amalia, waardoor ze ineens niet meer zonder beveiliging over straat kon en zelfs het huis niet meer kon verlaten.

Dit waren bijzonder trieste ontwikkelingen voor iemand die op dat moment pas 19 jaar oud was. Tegenwoordig verblijft ze dus vaak in Spanje, waar ze wat meer anoniem over straat kan gaan.

Nu is er echter nieuws over een nieuwe liefde in het leven van Prinses Amalia. In haar biografie liet ze optekenen dat ze een voorkeur heeft voor Duitse jongens, vanwege hun naar haar mening “meer galante en betere” indruk dan Nederlanders. Maar het lijkt erop dat ze haar hart heeft verloren aan iemand met een andere nationaliteit.

De gelukkige is niemand minder dan de 26-jarige Boris Saxe-Coburg-Gotha. Hij is inmiddels meerdere keren gespot met Amalia, en er is zelfs al een eerste foto van hen samen verschenen. Libelle heeft wat onderzoek gedaan naar Boris en meldt dat hij de zoon is van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo.

Prins Kardam kwam tragisch om het leven in 2015 op 52-jarige leeftijd als gevolg van een noodlottig auto-0ngeluk dat al in 2005 plaatsvond. De nieuwe vriend van Prinses Amalia blijkt dus een echte prins te zijn, met een indrukwekkende koninklijke connectie. Dit roept natuurlijk de vraag op of we Boris Saxe-Coburg-Gotha in de toekomst naast Prinses Amalia zullen zien zitten in de Gouden Koets.

De koninklijke familie van Nederland heeft altijd de aandacht van het publiek getrokken, en de relaties van de leden van het koningshuis zijn vaak onderwerp van speculatie en discussie.

De Nederlandse bevolking kijkt met belangstelling naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Prinses Amalia, en de relatie met Boris Saxe-Coburg-Gotha voegt zeker een nieuw hoofdstuk toe aan haar levensverhaal.

De toekomst is onzeker, maar de mogelijkheid dat Boris Saxe-Coburg-Gotha een grotere rol zal spelen in het leven van Prinses Amalia en mogelijk zelfs in het koninklijke protocol is zeker interessant.
prinses Amalia

De Nederlandse bevolking zal ongetwijfeld met belangstelling blijven volgen hoe deze relatie zich ontwikkelt en welke wendingen het koninklijke liefdesverhaal van Prinses Amalia in de komende jaren zal nemen.

Doorgaan met lezen

Trending