Monica Geuze laat haar bikini zien en er zijn direct 2 dingen die ons heel erg opvallen
Connect with us

BNers

Monica Geuze laat haar bikini zien en er zijn direct 2 dingen die ons heel erg opvallen

Het is geen geheim dat Monica Geuze in de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt als mediapersoonlijkheid.

Waar ze ooit alleen te zien was in haar vlogs op YouTube, heeft ze nu verschillende platforms tot haar beschikking om haarzelf te laten zien aan haar enorme schare fans.

Met de komst van TikTok is er een nieuwe wereld voor haar opengegaan en het is duidelijk dat Monica graag gezien wil worden.

Haar populariteit is immers overduidelijk, aangezien vrijwel iedereen wel van Monica Geuze heeft gehoord en haar volgt op sociale media.

Naast haar mediapresentatie heeft Monica Geuze ook regelmatig persoonlijke zaken gedeeld met haar volgers, zoals haar ervaringen met plastische chir*rgie.

Eén van de meest besproken onderwerpen was haar b0rstverkleining. Veel mensen waren nieuwsgierig naar het resultaat en wanneer Monica een nieuwe bikini wilde laten zien, was het voor velen een kans om te zien hoe de b0rstverkleining had uitgepakt.
Monica Geuze

Het idee van een b0rstverkleining kan voor sommigen misschien vreemd klinken, vooral omdat er vaak een taboe rust op plastische chir*rgie.

Maar Monica Geuze heeft altijd openhartig gesproken over haar ervaringen en haar beweegredenen achter deze keuze.

Ze heeft benadrukt dat het haar persoonlijke beslissing was, gebaseerd op haar eigen comfort en geluk.

Monica Geuze

Het is belangrijk om te benadrukken dat iedereen het recht heeft om zijn of haar eigen keuzes te maken over hun lichaam en uiterlijk, zonder dat anderen daarover oordelen.
Monica Geuze

Terugkomend op Monica’s bikini onthullingen, is het duidelijk dat ze er altijd fantastisch uitziet.

Ze kiest vaak voor trendy en flatterende ontwerpen die haar figuur mooi accentueren. Met haar zelfverzekerde uitstraling en stijlvolle keuzes, weet ze ongetwijfeld de aandacht te trekken van haar volgers en fans.
Monica Geuze

Het is echter belangrijk om verder te kijken dan alleen de uiterlijke aspecten. Monica Geuze is niet alleen een bekend gezicht op sociale media, maar ze is ook een moeder en een ondernemer.

Ze heeft haar eigen merk opgebouwd en werkt hard aan haar carrière. Het is bewonderenswaardig hoe ze haar succes heeft kunnen combineren met het moederschap en andere persoonlijke verantwoordelijkheden.

Hoewel Monica Geuze veel bewonderaars heeft, is ze ook niet immuun voor kritiek. Zoals elke publieke figuur heeft ze te maken gehad met negatieve opmerkingen en oordelen.

Monica Geuze

Het is belangrijk om te onthouden dat achter het scherm van sociale media echte mensen schuilen met gevoelens.

Niemand verdient het om het d0elwit te zijn van ha*t of negat*viteit, ongeacht hun bekendheid of uiterlijk.

Als fans en volgers is het onze verantwoordelijkheid om respectvol en ondersteunend te zijn. We kunnen genieten van Monica’s content, haar stijl en persoonlijkheid bewonderen, maar we moeten ook onthouden dat er meer is dan alleen de buitenkant.

Monica Geuze is een inspirerende vrouw die haar eigen weg volgt en anderen inspireert om hetzelfde te doen.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending