Monique en André hakken de knoop door: ‘Vervelend dat het zo moet lopen’
Connect with us

Lifestyle

Monique en André hakken de knoop door: ‘Vervelend dat het zo moet lopen’

André Hazes (26) en Monique Westenberg (43) lieten eerder al doorschemeren hun kleine jongen niet meer zoveel in beeld te willen brengen. En die beslissing zet het stel nu door. Maar dat heeft ook andere verregaande gevolgen…

Hun realityserie keert namelijk niet meer terug op de buis. ‘Ik zou er zelf wel voor openstaan, want er gebeurt altijd genoeg, maar het gaat nu om hem’, aldus André aan Grazia. ‘We hebben een heel leuk kind en dat willen we ook delen met de wereld, maar we willen niet meer zijn volledige gezichtje in beeld. Dat bedekken we op social media nu met een zonnebrilletje of zo, maar dat gaat met een soap niet werken.’

Beschermen

Hazes verklaarde eerder ook al in Jinek: ‘Kijk, ik heb een leuk kind, een knap kind en hij is super grappig. Ik ben misschien wel de trotste ouder die er is en ik wil hem heel graag delen met de wereld, maar ik wil hem wel voor bepaalde dingen beschermen.’ De zanger legt uit: ‘We houden er heel erg rekening mee dat er iets is in z’n gezicht zodat hij niet volledig herkenbaar is.’

Vervelend

Want zelfs kleine Dré werd op een gegeven moment herkend. ‘Hij vond het gewoon vervelend. Dan kwamen we in de supermarkt en dan keken mensen naar hem. En dan vroeg hij: “Waarom kijkt die mevrouw zo lang naar mij?” of iemand kneep in zijn wang. Ja, dat moet je bij mij ook niet doen, want dan krijg je een klets in je gezicht. Dat doe je ook niet bij mijn kind. Hij kreeg er gewoon zelf last van.’

Bekendheid

André sloot af: ‘Ik heb altijd gezegd, ook met mijn reallifesoap: ik doe het, totdat hij er zelf last van krijgt. En dat is nu.’ Kleine Dré is tegenwoordig vaak in beeld met een zonnebril op of zijn gezichtje is afgewend.

Bron: Boulevard

Celeberties

HARD: Familie Meiland haalt keihard uit naar voormalig huishoudster Nadège

De familie Meiland en voormalig huishoudster Nadège Coffinet zijn duidelijk geen vrienden meer. Volgens de Meilandjes heeft de Française haar eigen glazen ingegooid. In de nieuwste editie van Weekblad Weekend laten de Meilandjes hun licht schijnen over hun band met Nadège. Die blijkt er niet meer te zijn. “Ik heb haar niet meer gesproken”, zegt Martien in het weekblad. “We hebben geprobeerd om alles voor haar te doen.

Zij woont in een nare buurt waar auto’s in brand worden gestoken”, vervolgt Martien. “We hebben geprobeerd om haar op een andere plek te krijgen, maar niets was goed genoeg. Bijvoorbeeld: waren er dakramen, dan komt de zon en is het volgens haar te heet. We gaven haar een vloer van 1200 euro en toen zocht ze de pers op om zich negatief over ons uit te laten. Dat vind ik alsof iemand een dolk in je rug steekt. Dat is toch niet leuk? Het is ondankbaar.”

Familie Meiland gaat los over Nadège

Erica laat zelfs weten dat de familie een B&B voor haar wilde oprichten. “Toen we een ander huis voor haar zochten, hadden wij het idee om er twee vaste kamers en een badkamer bij te maken, zodat ze Nederlandse gasten kon ontvangen. Wij zagen al een b&b met Chez Nadège aan de gevel voor ons, maar zij wilde niks, terwijl ze wel van koken houdt.”

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Het gaat niet goed met Bridget Maasland: ‘Ze is depressief’

We weten allemaal dat Bridget Maasland een stukje ouder is dan haar ex André Hazes. We zagen de zanger regelmatig op social media voorbij komen in de sportschool waar hij hard aan de weg aan het timmeren is.

Geen wonder dat de blondine voor hem was gevallen natuurlijk. Maar de presentatrice blijkt ook niet bepaald stil te zitten op dit vlak.

Met zo’n jonge hengst als vriend moest ze als 45-jarige er natuurlijk voor zorgen dat je een beetje bij kunt benen.

Dat ze er alles aan gedaan heeft om een beetje bij te blijven kunnen we wel stellen. En we kunnen je vertellen dat het haar aardig goed af gaat.

Bridget Maasland laat de kilo’s eraf vliegen!

Op social media plaatst ze een foto met de volgende tekst: “Ik voel me de afgelopen weken fitter en energieker dan ooit! Eindelijk is die beruchte 7 kg eraf.

Dit heb ik makkelijk weten te bereiken met mijn coach en met Powerslim. Volg mij de komende maanden voor tips!”.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Trending