Monique en André Hazes genieten samen in Ibiza
Connect with us

Meest bekeken

Monique en André Hazes genieten samen in Ibiza

Na de heftige rollercoaster voor Monique Westenberg – de publiekelijke liefdesbreuk met André Hazes – besluit ze om zich terug te trekken op het zonnige Ibiza samen met haar zoon. De beelden deelt ze via Instagram met haar fans.

Terwijl ex André Hazes drukke verhuisplannen aan het maken is om samen te gaan wonen met zijn nieuwe liefje Sarah, neemt Monique juist even een break. De tortelduifjes zijn net terug van Ibiza en niet snel daarna grijpt Monique haar kans om het eiland te bezoeken. En niet zonder reden: haar André junior krijgt op Ibiza namelijk een 10-daagse zwemles cursus. Dat zal Mo vast niet vervelend vinden.

‘Ik ben goed voor hen’

Er schijnt geen ruzie meer te zijn tussen André en Monique. Ze gaan zelfs ‘best wel goed met elkaar om’ volgens Dré. Dit vertelt de zanger in een podcast van Shownieuws. ,,Ik heb bepaalde dingen niet goed gedaan, dat weet ik ook wel. Maar we hebben geen ruzie en ik ben goed voor hen.” Daarom heeft de volkszanger een appartement gekocht in de buurt van de villa waar Monique en André junior wonen. Zodat hij dichtbij zijn zoon kan zijn.

Celeberties

Wat vinden jullie van dit? ‘Andre Hazes gaat nu echt te ver!’

Andre Hazes heeft officieel de toevoeging junior achter zijn naam laten verwijderen. Dit tot woede van veel mensen. Die vinden het een schande dat hij dit doet. Ook Wilfred Genee vind het een enorme zelfoverschatting dat Andre zich de naam van zijn beroemde vader wil aanmeten.

Wilfred zegt hier het volgende over:

“André Hazes jr. heeft zelf jr. eraf gehaald, terwijl ik hem lekker had laten staan als eerbetoon aan zijn vader die zoveel heeft bereikt. Hans Kraay jr. is nooit Hans Kraay jr. af geworden en dat deed hij ook als eerbetoon aan zijn vader.”

“De grote Hans Kraay sr. was voor hem een held, weet je wel. Toen heeft hij zoiets gehad: ik wil altijd junior blijven daardoor.”

“Ik neem aan dat Johnny de Mol ook gewoon John heet maar dat ze er Johnny van gemaakt hebben. Om dat jr. te voorkomen, ja. Ik denk dat als je in zijn paspoort kijkt, hij gewoon John heet.”

Wilfred ergert zich ook behoorlijk aan Patty Brard. Wilfred zegt hier het volgende over:

“Ze liep weer helemaal leeg over hoe geweldig André is, maar over Bridget was ze weer uitgesproken.”

Rachel Hazes krijgt ook een veeg uit de pan van Wilfred. Hij vindt het zo laag dat Rachel nu zulke slijmerige foto’s plaatst met haar nieuwe schoondochter Sarah.

“Zou het er nou iets mee te maken hebben dat die andere ervoor niet zo populair was? Ik heb er helemaal geen kijk op op dat soort dingen.”

Bron: utopianieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Marco Borsato gooit het roer om: aan de slag als vuilnisman

Droogt de geldstroom op? Staan er niet genoeg schnabbels in de agenda? Het is gissen naar de nieuwe carrièreswitch van Marco Borsato (54), maar we gaan er voor het gemak vanuit dat die tijdelijk is. De zanger is vandaag namelijk vuilnisman, zo laat hij via Instagram weten.

“Yo guys, vandaag een dagje op de vuilniswagen” Waarom Marco heeft besloten om het roer eens flink om te gooien?

Wij hebben ook geen idee, maar aan de streams van zijn laatste hit met Rolf Sanchez en John Ewbank zal het niet liggen.

Op Instagram Stories geeft de zanger zijn fans een kijkje achter de schermen bij zijn werkdag, die zich voor de verandering achterop een vuilniswagen afspeelt.

“Yo guys, vandaag een dagje op de vuilniswagen”, zegt hij. “It’s a dirty job, but someone’s got to do it.”

Marco heeft vandaag ook clipopnames, dus het zou zómaar kunnen dat zijn nieuwe functie eigenlijk een rol is die hij zich in die nieuwe video aanmeet. We zullen het moeten afwachten.

Marco hoeft niet bang te zijn om daadwerkelijk zijn luxeleven op te geven voor een normaal bestaan.

Fans worden binnenkort getrakteerd op meer muziek van het muzikale trio Marco, Rolf en John. Rolf licht in de onderstaande video alvast een tipje van de sluier op.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Geraldine Kemper officieel bikinimodel voor beroemd merk: Instagram in de fik!

Iedereen kent Geraldine Kemper natuurlijk van haar programma’s op BNN. Daar was ze zonder twijfel de leukste presentatrice. Geraldine is vandaag met heel andere dingen bezig en nu is ze zelfs bikinimodel voor surfmerk O’Neill.

Het is geen geheim dat heel mannelijk Nederland een zwak heeft voor Geraldine. Ieder jaar weet ze haar plekje te veroveren in de FHM500 lijst. Ooit was ze zelfs derde. Voor een fotoshoot in Linda ging ze ooit samen met Kim Feenstra uit de kleren. En dat vonden de mannen maar al te prettig.

Nu maakt Geraldine Kemper ook echt de stap naar de modellenwereld. En ze pakt meteen stevig uit. Nog wel als bikinimodel voor een wereldberoemd merk.

Geraldine kondigde het nieuws aan met enkele veelbelovende kiekjes op Instagram. Helaas zijn het er slechts een paar. Wellicht moeten we nog even wachten op de nieuwe collectie, maar de voorproefjes zetten Instagram alvast in de fik.

View this post on Instagram

A post shared by O'Neill (@oneilleurope)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending