Monique Smit reageert op ‘ruzie met Jan Smit’
Connect with us

Celeberties

Monique Smit reageert op ‘ruzie met Jan Smit’

Jan Smit heeft bonje met zijn voormalige jeugdvrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Maar er heerst nog meer ruzie in het Volendamse vissersdorp. Jan zou geen contact meer hebben met zijn zingende zus Monique, die hem zelfs niet meer op social media wil volgen. Wat is er gebeurd?

Alles wijst erop dat er geen contact meer is tussen Jan Smit (33) en zijn zus Monique (30). De twee volgen elkaar zelfs niet meer op social media, en het is niet voor het eerst dat broer en zus met elkaar hebben gebroken. In 2007 merkte Monique naar eigen zeggen voor het eerst dat ze door Jan werd genegeerd. Twee jaar lang sprak hij niet tegen haar. Lange tijd dacht ze dat zijn toenmalige vriendin Yolanthe Cabau daar de oorzaak van was. Pas toen ze in 2012 de biografie van haar broer las, ontdekte ze de ware reden. Jan bleek zijn zus te negeren omdat hij vond dat zij de kantjes ervan afliep. ‘Ik mocht wel mee met hem op tour, maar dan praatte hij óók niet met me. We zaten elke zondag bij elkaar met de familie en dan keek hij iedereen aan, behalve mij,’ vertelde Monique aan Veronica Magazine. ‘Hij negeerde mij gewoon. Op een gegeven moment ben je er zelfs aan gewend.’

Opnieuw

Aan deze vreemde situatie kwam een eind toen Jan een relatie kreeg met Liza. ‘Zij zei tegen Jan: Ik ga met jou, maar je gaat het wel goed maken 
met je zus!’ Diezelfde avond maakten ze het goed. Ze bleven contact houden en werkten intensief samen. Ze maakten de cd’s 
2 Kleine Kleutertjes, verschillende theatertournees, dvd’s en boekjes. Dit keer prees Jan zijn jongere zusje openlijk over haar goede inzet. Maar vorig jaar zou het contact opnieuw zijn verbroken. Dat zou mede te maken hebben met het feit dat Monique niet meer wilde samenwerken met Aloys Buijs, die bij het team van Jan Smit hoort. Monique stapte over naar Selena Visser, die ook de manager van Kees Tol is. ‘Het is niets persoonlijks,’ liet Monique weten. ‘We zijn nog steeds één grote familie. Maar door de single die ik met Wesley Klein maakte, voelde ik dat dit de muziek is die ik wil maken en dat dit de kant is die ik op wil. Weg van de popmuziek en meer volksmuziek. Dat vind ik gezelliger. Ik vind mezelf ook meer het volkse type.’

Celeberties

Flinke ruzie na hele brutale vraag aan Yolanthe Cabau

Een brutale vraag van een volger van Yolanthe Cabau zorgt voor een heftige online discussie. Yolanthe reageert zelfs op de vraag, zo is te zien op Instagram.

Op de social media van de presentatrice valt de volgende foto te zien. Het bijschrift: “Xessssss Xavaaaa. Mama houdt zo veel van jou!”

Een superlieve en mooie foto van moeder en zoon, zo blijkt uit de talloze leuke reacties. Er springt er echter eentje al snel in het oog. “Is het een jongen of meisje?” vraagt een hondsbrutale volger namelijk. Yolanthe laat het er niet bij zitten en reageert: “Het is een jongen!” met een veelzeggende emoji.

Discussie
Een online ruzie breekt vervolgens uit onder volgers van Yolanthe. “Guttemetut het ‘huismoeke’ wil er ook bij horen jongens met je Engels. Alsof je niet weet dat het een jongen is.”

Anderen: “wat een lelijke opmerking! Fijn hè, oordelen op Instagram?” De volger reageert ook nog op de boze fans: “Ik ben op en top vrouw en zal mijn kind er nooit zo bij laten lopen, is mijn mening.”

Het grootste deel van de overige opmerkingen gaat gelukkig over de opvallende gelijkenis tussen moeder en zoon. Zo valt er: “Mini you!” en “Echt één gezicht. Mooi zeg. Trots”, te lezen.
Beste haar ooit!

Yolanthe’s volgers waren onlangs al ontzettend onder de indruk van het haar van de kleine Sneijder! Op haar social media plaatste Yolanthe een filmpje van Xess Xava, die in Los Angeles speelt met een bal en een hond. “Wat hou ik toch veel van jou, mijn kleine binkie”, schreef de presentatrice bij de video. De beelden kan je bovenaan deze pagina zien.

Haar fans wisten niet wat ze zagen en schreven massaal hoe fantastisch ze het haar van Xess vinden. Zo ook Jan Versteegh: “Beste haar ooit!” Onbekende Nederlanders klommen ook in de pen. “Wat heeft hij lang haar!” schreef iemand, aangevuld met een flink aantal emoji met hartjesogen. Een ander: “Wat is zijn haar al lang! Trots mag je zeker zijn, Yolanthe!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes!

Het ging natuurlijk al langere tijd niet goed tussen André Hazes en Monique Westenberg. Het nieuws dat de zanger met modeontwerpster Nikkie Plessen aan de haal ging was het eerste seintje. Of dit ook echt waar was weten we tot op de dag van vandaag niet. Wat we wel weten is dat hij er vandoor is gegaan met de 20 jaar oudere Bridget Maasland.

De twee lijken smoorverliefd op elkaar en er wordt zelfs over toekomstplannen gesproken. Ze worden BRAZES genoemd, afgeleid van de Amerikaanse Brangelina. Maar voor Monique is het natuurlijk een zware tijd.

Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes
Vooral omdat de zanger het nieuws heeft laten weten via een appje op WhatsApp. Je zou denken dat dat ietsjes anders zou gaan met de moeder van je kind. Op Instagram laat de blondine zien dat ze er even tussenuit is met vrienden en familie. Alleen een van de foto’s die ze plaatst lijkt toch wel een sneer naar de vader van haar kind.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gordon haalt hard uit naar André Hazes en Monique

Gordon heeft in zijn podcast de GorDonDiablo Show keihard uitgehaald naar Dre Hazes en Monique Westenberg. Hij noemt hen in de podcast glasharde leugenaars…

De reden voor Gordon’s wantrouwen is het tripje van Dre en Mo naar Bonaire. Eerder bleek dat het stel naar het tropische eiland was afgereisd, wat gezien de huidige corona omstandigheden veel vraagtekens opriep bij mensen. Dre en Mo zorgden echter al snel voor verheldering: zij claimden naar Bonaire te zijn afgereisd om daar vrijwilligerswerk te doen.

Liegen
Een glasharde leugen volgens Gordon. Hij heeft het in zijn podcast over vakantie vierende BN-ers die niet eerlijk zijn over de reden van hun reis. BN-ers zoals Katja Schuurman, Kelly Weekers en John Ewbank reisden de afgelopen maanden af naar vakantielanden, maar deden net alsof zij gewoon in Nederland waren.

,,Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes bijvoorbeeld”, zegt Gordon over de stiekeme vakantievierders. Hij gelooft dus niet dat Dre en Monique op Bonaire zijn om daar de dieren te helpen, zoals zij eerder zelf gezegd hadden.

,,Die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van…”, vervolgt Gordon.

Filmpje
Monique plaatste gister een filmpje op Instagram waar zij op het zonovergoten eiland te zien is. Zij wordt door de plaatselijke nieuwszender geïnterviewd over haar missie om de dieren te redden.

Opvallend genoeg is de desbetreffende nieuwszender niet meer actief sinds september vorig jaar, toen Monique en Dre ook afreisden naar het tropische eiland voor hun missie. Ook staat de vader van Monique op het filmpje, dat op Bonaire werd opgenomen. Vreemd, aangezien hij op dit moment verblijft op Curacao en niet Bonaire.

Heeft Monique een oud filmpje gepost waarmee ze nu haar hachje probeert te redden?…

Doorgaan met lezen

Trending