Monique Westenberg bijzonder hard aangepakt: “Waar slaat dit nou op?!”
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg bijzonder hard aangepakt: “Waar slaat dit nou op?!”

Onlangs vierde André Hazes zijn 28ste verjaardag. Dat deed hij aan de andere kant van de wereld. De zanger is op vakantie in Amerika.

Dat Monique Westenberg nog steeds onvoorwaardelijke liefde koestert voor haar ex-verloofde André Hazes maakte ze duidelijk met een ontroerende verjaardagsboodschap. Ze zegt onder meer dankbaar te zijn voor en trots op de groei die André doormaakt.

De boodschap lokte heel wat positieve reacties. Toch moet Monique ook een heleboel negatieve reacties lezen onder haar bericht. “Je trapt er gewoon in, het leugenachtige Andrétje. Wat naïef ben jij toch, Monique. Echt, je leert er nooit van”, lezen we.

Zijspoor

“Ze moet wel echt wanhopig zijn, want hoe ze dit beschrijft… Sneu ben je dan. Verslaafd aan die vreemdganger”, klinkt het scherp. “Hij is drie weken geleden nog met z’n alweer ex op vakantie geweest. Maar in die korte tijd heeft hij zo’n grote persoonsverandering ondergaan? Lieve Monique, je verdient echt meer en beter!”

“Sorry, het begint lachwekkend te worden”, vindt iemand. “Iemand die jou zo voor schut zet keer op keer ga je toch niet zo openlijk blij feliciteren?”, klinkt het verder. “En elke 3 maanden zet hij jou op een zijspoor. Hoe kan jij zo lief blijven tegen deze gast? Dat snap ik echt niet.”

Celeberties

Ali B legt per direct al zijn werkzaamheden neer

Na de uitzending van BOOS over het seksueel wangedrag bij The Voice heeft Ali B besloten om al zijn werkzaamheden per direct te stoppen. Dat laten de rapper en zijn vrouw, tevens zijn manager, Breghje Kommers woensdag weten.

De verklaring van artiestenmanagementbureau SPEC steekt van wal: “De uitzending van Boos van afgelopen donderdag heeft veel impact gehad, ook op ons. Onze gedachten zijn bij iedereen die ooit te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag. Wij moedigen iedereen aan om over dit onderwerp in gesprek te gaan, zodat dit kan bijdragen aan een industrie waar iedereen veilig en zonder angst kan werken.”

Publiekelijk veroordeeld

Het bedrijf geeft mee dat de zanger en zijn gezin zwaar te lijden hebben onder de aantijgingen. “Dat hij op basis van de beschuldigingen al publiekelijk wordt veroordeeld, valt hem zwaar. Dit heeft Ali doen besluiten om zijn activiteiten als artiest, ondernemer en partner binnen SPEC voorlopig stil te leggen in afwachting van wat het Openbaar Ministerie zal besluiten omtrent de twee aangiftes die tegen hem gedaan zijn.”

De rapper zegt dat hij zich nu volledig gaat concentreren op zijn gezin. We hoeven van hem geen verdere commentaar meer te verwachten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Enorm grote zorgen om Ron Brandsteder (71)

Het mysterie rondom de sterk vermagerde Ron Brandsteder (71) is in de showbizz het gesprek van de dag. Elke vrijdagavond is Ron te horen op NPO Radio 5 van Omroep MAX. Met zijn nog altijd zeer herkenbare stem vertelt hij het verhaal achter de platen die hij draait. Iets dat hij hoorbaar met veel plezier doet. Maar er zijn groeiende zorgen om hem.

‘Ron ziet er ongezond uit’

Jarenlang wist Ron als boomlange, flamboyante presentator met zijn voorkomen alle ogen op zich gericht te krijgen. Hij is vier jaar jonger dan André van Duin maar oogt jaren ouder dan zijn goede vriend. Eerder was Ron ter ere van de zeventigste geboortedag van André Hazes in een programma over hem te zien. Op social media vroeg menigeen zich toen al af wat er met Ron aan de hand zou zijn; de oud-quizmaster was enorm afgevallen en zag er ongezond uit.

Broos en kwetsbaar

Ron wilde echter op geen enkele vraag over zijn gezondheid ingaan. In de zomer van 2021 kwam hij in opspraak omdat hij met zijn auto op het Hilversumse Media Park op straat in een live-uitzending van een NPO Radio 3-programma terechtkwam. Boos maar in alle talen zwijgend stapte Ron uit, en verwijderde demonstratief de stoelen die op de weg lagen. Ook toen viel het menigeen op dat Ron er broos en kwetsbaar uitzag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen weer bij elkaar: “Anders doet ze dit niet!”

Linda de Mol heeft in een statement na de video over The Voice van BOOS laten weten dat ze Jeroen Rietbergen de bons gegeven heeft. De presentatrice schreef: “Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken. Jeroen woont niet meer bij mij.” Yvonne Coldeweijer heeft direct hierop laten weten dat ze denkt dat dit een “Gooische break-up” zou zijn. Een break-up voor de schijn dus.

De roddelkoningin schreef: “Dit is een break-up ‘Leontine’-stijl. Lin heeft geen keus naar de buitenwereld toe. Ze blijven waarschijnlijk gewoon samen onder de radar.” Natuurlijk wil de familie De Mol kosten wat het kost hun reputatie beschermen door afstand van dit soort zaken te doen. Het liefst zo snel mogelijk uiteraard. Vervolgens kwam al snel het nieuws dat Rietbergen naar Amerika was vertrokken. Ook dit wist Coldeweijer als eerste te melden: “Bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee.” Inmiddels heeft weekblad Privé meer ontdekt over de situatie!

Linda de Mol betaalt peperdure kliniekkosten volgens Privé!

Het blad schrijft: “Het idee om zich daar op te laten nemen, zou volgens bronnen niet van Jeroen zelf, maar van Linda zijn gekomen.” Ook laat het blad weten dat Linda zelf de kosten van de kliniek op zich heeft genomen, en die zijn niet misselijk. De kosten per maand zijn namelijk 17 tot 23 duizend euro per maand en Jeroen zal hier minstens 2 maanden verblijven. Dit zal Linda dus minstens zo’n 40.000 euro gaan kosten. Een behoorlijk bedrag voor iemand die je net de bons hebt gegeven en niet meer terug wil zien. Op social media denken veel mensen dan ook hetzelfde als Coldeweijer: “Die komen weer bij elkaar wanneer dit overgevlogen is. Anders doet ze dit niet!” Hieronder de plek waar Jeroen momenteel verblijft:

Doorgaan met lezen

Trending