Monique Westenberg deelt de genadeklap uit aan Sarah van Soelen!
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg deelt de genadeklap uit aan Sarah van Soelen!

Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat Sarah van Soelen niet zwanger is van André Hazes. Monique Westenberg krijgt natuurlijk ook alle verhalen van haar ex-vriend en vader van haar kind mee. Op social media en in de nieuwsoverzichten is het nieuws over de zanger namelijk niet meer weg te slaan.

Veelal van dit nieuws zijn redelijk ongegronde geruchten, maar er zitten natuurlijk wel waarheden tussen. In ieder geval heeft Monique haar vriendje in het afgelopen jaar behoorlijk zien afglijden. Tot het moment dat hij nu opgenomen is in een kliniek vanwege zijn verslaving. De 43-jarige blondine heeft dan ook flink uitgehaald naar Sarah middels een tekst in har Stories op Instagram. Ze schrijft: “You can’t be pro women while doing someone’s man. You can’t be pro women if your happiness is built upon another woman’s pain and misery.”

Monique Westenberg helemaal klaar met Sarah van Soelen!

Ze bedoelt natuurlijk dat Sarah haar André destijds heeft afgepakt van haar in een, waarschijnlijk, kwetsbare periode waar de zanger zich bevond. Monique zegt hiermee dat Sarah nooit gelukkig zal zijn met André omdat haar geluk gebaseerd zou zijn op alle pijn die het Monique heeft opgeleverd. Overigens is het normaal gesproken Sarah die naar Monique lijkt uit te halen op social media. Zoals hieronder te zien is:

Meest bekeken

Diva uit De Bachelor van Tony Junior date nu met zijn vader, Toni Peroni!

Misschien heb je het meegekregen, misschien ook niet. De Bachelor is een programma waar een vrijgezelle man, de zogeheten bachelor, een keuze maken uit een aantal vrouwen. Bij De Bachelorette moet een vrijgezelle vrouw een keuze maken uit een aantal mannen. Eerder zagen we bijvoorbeeld Gaby Blaaser als Bachelorette meedoen.

Maar het laatste seizoen was voor Tony Junior. Tony is een Nederlandse DJ die verschillende hits gehad heeft in binnen- en buitenland met populaire artiesten. Hij is ook wel bekend als het ex-vriendje van zangeres Maan. Maar de relatie met Maan is nu al een tijdje over, dus zocht de DJ naar een nieuwe vriendin, met behulp van dit geweldige programma. Dat is weer eens wat anders dan First Dates of Lang Leve de Liefde.

Diva laat Tony Junior gaat en gaat voor senior!

Een van de dames die het hart van Tony wilde veroveren was de 23-jarige Diva Maria. In het begin sprong deze brunette er écht uit voor Tony, maar ze wist uiteindelijk toch het hart van de DJ niet te veroveren. Maar Diva heeft het er niet bij laten zitten. De vader van Tony, Tony Claessens, beter bekend als Toni Peroni, is namelijk ook nog vrijgezel. De twee hebben er deze week een date op zitten: “Even met deze topper de boel op zijn kop gezet!” Het leeftijdsverschil van 38 jaar kijken we maar even omheen!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Rachel Hazes is roddels over zoon André zat en komt met statement

Rachel Hazes kan er niet meer tegen dat er zoveel geruchten rondgaan over haar zoon André. Ze wil een einde maken aan alle roddels en komt met een statement.

‘Het gaat écht om een burn-out’

Eén van de geruchten die rondgaan is dat André drugsverslaafd zou zijn en in het buitenland zit om af te kicken. Rachel is het zat om de roddels over haar zoon aan te horen.

,,Als er één procent van waar is, dan is het al veel. Het is echt absolute onzin”, vertelt ze in een telefoongesprek met Albert Verlinde. ,,Het gaat écht om een burn-out.”

Wanneer Albert vraagt waar de burn-out vandaan komt, besluit Rachel alles te vertellen. ,,André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn”, begint ze haar verhaal. ,,Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland. Hij kwam al heel jong terecht in een harde wereld.”

‘Heel Nederland’ heeft een mening

En dat haar zoon op jonge leeftijd verliefd werd op Monique Westenberg, die een stuk ouder is, zou volgens haar ook impact hebben gehad. ,,Op twintigjarige leeftijd werd hij verliefd op een oudere vrouw en daarna ineens vader”, gaat ze verder.

,,Naast zijn drukke carrière wordt er dan ook thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden. En dat terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen.”

Ze vindt het vreselijk om toe te kijken hoe ‘heel Nederland’ een mening over haar zoon lijkt te hebben. ,,Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Grote schrik voor presentator Wilfred Genee: ‘Ik rook brand’

Het was vanochtend flink schrikken voor Wilfred Genee. De radio-dj ontdekte maar net op tijd kortsluiting in zijn huis. ,,Iets later en er was brand uitgebroken!”

‘Het stonk verschrikkelijk’

Wilfred Genee rook vanochtend toen hij beneden kwam een doordringende brandgeur. ,,Het was even schrikken vanochtend! Ik kom beneden en het licht in de gang staat aan”, vertelt hij in zijn Veronica Inside Ochtendshow.

De radio-dj wist zeker dat hij het licht uit had gedaan toen hij naar bed ging. ,,Het stonk verschrikkelijk! Ik rook brand… Wat is er nou aan de hand?”, ging er door zijn hoofd.

Zijn redding

Samen met zijn vrouw doorzoekt hij het hele huis om de oorzaak van de geur te vinden. ,,Misschien dat er nog ergens een kaars aanstaat”, dacht hij eerst nog. Totdat hij aan de lamp in de gang voelde. ,,Die was loeiheet en wilde niet meer uit. Toen heb ik snel de groep uitgezet en heb ik een elektricienbedrijf te pakken kunnen krijgen. Die zeiden dat er kortsluiting was. Iets later en er was brand uitgebroken!”

Wilfred is er flink van geschrokken. Zijn redding was dan ook de ochtendshow. ,,De ochtendshow heeft me gered. Als ik er iets later uit was gekomen, dan ja…”

Doorgaan met lezen

Trending