Monique Westenberg doet schokkende onthulling: ‘Mishandeld in relatie’
Connect with us

Uncategorized

Monique Westenberg doet schokkende onthulling: ‘Mishandeld in relatie’

Monique Westenberg spreekt zich voor het eerst uit na haar breuk met André Hazes in een verbluffend interview. Ze praat veel over haar gevoelens voor haar ex en haar eerdere relaties.

In Talkies gaf magazine toe dat Monique de voorkeur geeft aan zichzelf vanwege haar relatie met de zangeres. “Ik heb nog nooit liefde gehad zoals in mijn relatie met André. Het was in deze relatie dat ik voor het eerst van mezelf begon te houden.

Eerdere relatie
Monique praat ook veel over haar eerdere relaties, net als André. De blondine onthulde dat ze in eerdere relaties was misbruikt. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek.

Monique zegt dat ze onder de droevige omstandigheden tot rust is gekomen en weer gelukkig is. Ze is niet meteen klaar voor een nieuwe liefde.

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Politie betrapt vrijend stelletje in rijdende auto in Leek

Leek

In de nacht van zaterdag op zondag hadden een man en een vrouw geslachtsgemeenschap in een rijdende auto in Leek. De politie betrapte het stelletje op heterdaad.

De auto reed rond 1:30 uur nogal opvallend rond. De agenten zagen eerst alleen de bestuurder zitten. Bij een stopteken, zagen ze plotseling ook een vrouw omhoog komen.

Het koppel kwam er vanaf met een waarschuwing. “De collega heeft de personen aangesproken om dit gedrag niet tijdens het rijden te doen”, laat een woordvoerder van de politie weten.

De man had wel geen rijbewijs. Daarvoor kreeg hij natuurlijk wel een bekeuring. De dame had wel een rijbewijs.

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Vier honden dood in snikhete auto nadat baasje even gaat lunchen

vrouw

Een vrouw (25) uit Amerika is aangehouden en in de gevangenis gegooid nadat haar vier honden overleden in een snikhete auto. Haar excuus was dat ze maar even ging lunchen.

Tesia White en haar vriend besloten om iets te gaan eten. Toen ze hun auto met de honden erin achterlieten was het 31 graden. Ze beweert dat ze tussendoor nog even naar de honden ging kijken, maar er was volgens haar niets aan de hand. Een uur later bleek het tegendeel. De airco was gestopt en de honden waren dood.

Ooggetuigen zeggen dat Tesia begon te huilen toen ze zag dat haar honden overleden waren. Onder de honden waren ook twee puppy’s. “Ik kan niet geloven dat ik dat heb laten gebeuren”, stamelde ze.

Nu mag ze in de gevangenis nadenken over haar actie. Ze heeft vier aanklachten wegens dier

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Meisje pest aap in dierentuin, maar dier neemt gelijk wraak

aap

Vorige week ging een video opgenomen in een dierentuin in Mexico viraal op TikTok. Op de beelden is te zien hoe een woedende slingeraap een jonge bezoekster bij de haren grijpt.

Het meisje wilde de aap slaan zonder enige aanleiding, maar dat was buiten het dier gerekend. De persoon die filmt, vindt het grappig en moet lachen om de situatie. Het meisje kan zich snel bevrijden.

Een tweede keer komt het meisje opnieuw dicht in de buurt van de kooi. Daar maakt de aap dankbaar gebruik van om nog eens toe te slaan. Opnieuw grijpt de slingeraap het meisje bij de haren. Gelukkig raakte er uiteindelijk niemand gewond.

Dit moet ons eraan herinneren dat wilde dieren niet zijn om te aaien. Ook in dierentuinen moeten mensen zich bewust zijn van de gevaren. Dit had veel erger kunnen aflopen!

@greciadlg29♬ kiss me more – audios &lt3

Doorgaan met lezen

Trending