Monique Westenberg gaat er vandoor met de jackpot: “André Hazes is terug!”
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg gaat er vandoor met de jackpot: “André Hazes is terug!”

Monique Westenberg heeft het de laatste jaren zwaar te verduren gehad. Bridget Maasland was de eerste dame waar de vader van haar kind naartoe ging een hele poos geleden. André Hazes besloot 3 maanden lang dat hij even iets anders nodig had en kwam terecht bij de 20 jaar oudere Bridget. Die eerder genoemde 3 maanden gingen voorbij en Monique kwam weer in beeld bij de zanger.

Het was weer dik aan, zo dik dat hij een gigantisch huwelijksaanzoek deed. Maar dat mocht niet baten, Sarah van Soelen kwam al om de hoek kijken. De jonge blondine was alles wat André in het leven nodig leek te hebben en hij was weer verdwenen. Maar nu blijkt dat hij tijdens deze relatie ook al een oogje had op Anne Rose. Anne Rose is zijn meest recente vriendin, maar ook daar is het inmiddels mee uit gegaan. Wat nu?

Monique Westenberg lijkt er vandoor te gaan met de winst!

Yvonne Coldeweijer, die het tot nu toe eigenlijk altijd bij het rechte eind heeft, liet dit gisteren weten. Ze schreef: “Het is alweer uit met André en Anne Rose. In Rome is hij er afgelopen weekend achter gekomen dat het voor hem toch niet gaat werken.” Maar daarnaast doet Coldeweijer tegenwoordig ook nog gerichte voorspellingen onder de naam van Yvmanda (nieuwste video op YouTube). Op haar Instagram plaatste ze dan ook een kleine voorspelling die ons niet heel vremd in de oren klinkt. Ze schrijft: “We gaan als de brandweer maar ik voel dus aan m’n aqua dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook. Ja, I know. Dit zou echt gestoord zijn. Maar ik denk het dus echt.” Ze plaatst hierbij een poll om te peilen wat haar volgers denken. 84% denkt dat er een hereniging aan zit te komen tussen de twee:

Celeberties

Net binnen: ‘Ook seksueel grensoverschrijdend gedrag in “The voice of Kids”‘

De Nederlandse zender RTL schort de uitzendingen van de talentenjacht “The voice of Holland” meteen op. Aanleiding zijn aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik, door verschillende betrokkenen bij het programma. Er is bij het Openbaar Ministerie al een formele klacht ingediend, tegen “Voice”-jurylid Ali B. De leider van de liveband in “The voice of Holland” erkent de beschuldigingen over zichzelf, en stapt onmiddellijk uit het programma. RTL is een onderzoek gestart.

Het consumentenprogramma BOOS van zender BNNVARA, dat wordt uitgezonden via het YouTubekanaal van de Nederlandse openbare omroep, bracht de bal aan het rollen. In de zomer deed Tim Hofman, maker en presentator van BOOS, een oproep op sociale media. Hij zocht naar “mensen die gewerkt hebben bij- of meegedaan aan een talentenshow in Nederland en daar dingen meegemaakt, gezien of gehoord hebben die niet door de beugel kunnen”. De oproep kwam er, nadat er bij de redactie van BOOS meerdere gelijkaardige verhalen hierover waren binnengekomen.

Komende donderdag brengt BOOS over dit onderwerp een reportage naar buiten. Maker Tim Hofman benadrukt op Twitter dat er “ontzettend lang en zorgvuldig aan gewerkt is”. Het team van “The voice of Holland” is hierover ingelicht op 12 januari. Volgens de Nederlandse commerciële zender RTL zijn de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag “ernstig en schokkend” en “waren ze niet bekend bij RTL”.

Het zou gaan om verschillende klachten over verschillende personen die bij het programma betrokken zijn. Alle betrokkenen zijn hier door BNNVARA over gecontacteerd, om te kunnen reageren op de aantijgingen. Volgens het openbaar ministerie van Midden-Nederland is er afgelopen week aangifte gedaan tegen één persoon, die “gerelateerd is” aan het programma.

Het Openbaar Ministerie zegt om privacyredenen niet om wie het gaat, maar “Voice”-jurylid Ali B. (zie foto) heeft aan de Nederlandse krant De Telegraaf laten weten dat die klacht tegen hem is ingediend. “Ik ben 100 procent overtuigd van mijn onschuld. Het gaat om een beschuldiging over iets dat lang geleden zou zijn gebeurd, maar daar is niets van waar”, zegt Ali B. aan De Telegraaf. Het management van de rapper heeft via een korte mededeling op sociale media laten weten dat ze geloven in zijn onschuld, en “het onderzoek in alle vertrouwen afwachten.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

BEELDEN: Ali B gaat vreemd met 19-jarig meisje en bestelt drugs

Ali B zit in nauwe schoentjes na beschuldigingen van seksueel wangedrag bij The Voice. Maar Ali B zit al langer in slecht vaarwater. Hij zou immers zijn vreemdgegaan met een meisje van 19. “Het is te smerig voor woorden als een 40-jarige man ingaat op een meisje van 19…”, zegt showbizzkenner Farja Farvardin, ook bekend als FawryNotSawry.

Ali B (40) is in RoddelPraat beschuldigd van overspel met een 19-jarig meisje. Volgens presentator Dennis Schouten betaalde de rapper het meisje 500 euro zwijggeld. Op het eind van hun date bestelde hij ook nog eens drugs.

Het meisje nam de feiten op en Dennis deelde het fragment online. Ook zijn er appgesprekken van het overspel. Ali B krijgt momenteel zoveel bagger over zich heen dat hij de comments op Instagram uitschakelde.

(Video onderaan artikel)

 

De rapper is sinds 2006 getrouwd met Brechje en samen hebben ze drie kinderen. Volgens FawryNotSawry zou zijn vrouw op de hoogte zijn van het overspel.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen uit elkaar na seksueel wangedrag bij The Voice

Linda de Mol weet al langer van het seksueel wangedrag van haar partner Jeroen Rietbergen in The Voice. Jeroen laat in een uitgebreide verklaring weten dat de feiten eerder leidden tot een tijdelijke relatiebreuk.

Jeroen geeft het seksueel wangedrag toe. “Ik heb contact van seksuele aard gehad met enige bij het programma betrokken vrouwen en seksueel getinte whatsappberichten uitgewisseld.”

Voorheen beschouwde hij dit als wederkerig contact, maar nu ziet hij zijn fout in. “Inmiddels ben ik mij er zeer bewust van geworden dat mijn eigen perceptie helemaal niet relevant is, maar veel meer de perceptie van betreffende vrouwen. En dat deze vrouwen dit misschien heel anders beleefd hebben.”

Linda op de hoogte

Jeroen is hiervoor ook op de vingers getikt door zijn opdrachtgever. De bandleider lichtte ook zijn partner Linda de Mol in. “Ik heb toen met grote schaamte mijn vrouw op de hoogte gesteld. Dat heeft tot gevolg gehad dat onze relatie is beëindigd en wij uit elkaar zijn gegaan, met veel verdriet voor mijn gezin.”

(Lees verder onder de post)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mischa Schoemaker (@mischa_schoemaker)

Therapie

Hij besefte dat zijn gedrag ongehoord was en wist dat hij professionele hulp moest zoeken. “De therapie die ik daarna lange tijd heb gevolgd heeft tot gevolg gehad dat ik mijn gedrag drastisch en permanent heb kunnen veranderen. Mijn gezin is weer bij elkaar, hoe moeilijk de situatie voor mijn vrouw ook is geweest en nu weer is.”

Bewondering

De muzikant sluit af met zijn bewondering uit te spreken voor zijn partner Linda, die hem hiervoor niet laten vallen heeft. “Bij mijn gezin en mijn werkgever ben ik al eerder diep door het stof gegaan, maar bij deze wil ik aan de betreffende vrouwen mijn oprecht gemeende excuses aanbieden voor dingen die ik nooit had mogen doen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending