Monique Westenberg geeft opnieuw vreemdgaan André Hazes toe
Connect with us

WOW

Monique Westenberg geeft opnieuw vreemdgaan André Hazes toe

Wat gebeurde er precies tijdens de vakantie van André Hazes, Bridget Maasland en Monique Westenberg op Curaçao? Die vraag is nooit duidelijk beantwoord. Tot nu! Monique geeft openheid van zaken.

Toilethokje
Voordat André en Bridget op vakantie gingen naar het eiland waren ze nog stapelverliefd op elkaar. Ze posten regelmatig foto’s waarop ze zwoel in elkaars ogen keken. Na de vakantie was hun relatie plotseling uit, maar wat er precies gebeurd was is nooit duidelijk geworden.

Wat bijna zeker was, was dat Monique er iets mee te maken had. Zij en André werden vaak samen gezien en liepen zelfs een toilethokje samen uit, naar eigen zeggen om samen hun zoontje te helpen. Monique maakt nu eindelijk duidelijk wat er precies gebeurd is.

Zoen op mond
,,André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk”, zegt Monique in de Beau Monde.

Monique schrok van de actie van haar ex-vriend. ,,Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?”

Uiteindelijk besloot Monique dus toch om André nog een kans te geven, en met succes: de twee zijn al enkele maanden weer gelukkig samen en André lijkt eindelijk de rust te hebben gevonden om meer bij zijn gezin te zijn.

Bridget Maasland is weer single, en zou geen contact meer hebben met André maar wel zijn moeder Rachel.

Celeberties

“Rachel Hazes heeft een facelift gehad en ziet er weer uit als nieuw!”

Rachel Hazes heeft gisteren een aantal interviews gegeven aan onder andere RTL Boulevard en Shownieuws. Het waren een tikkeltje ongemakkelijke interviews aangezien Rachel helemaal nergens op wilde antwoorden. De journalisten wilden uiteraard alles weten over Sarah van Soelen en André Hazes.

Maar ook of de zanger nu weer terug zou zijn bij Monique of bij Sarah. Niemand lijkt het zeker te weten en niemand lijkt het ook te willen vertellen. Maar een aantal kijkers viel iets heel anders op tijdens deze interviews. Rachel lijkt namelijk plotseling 10 jaar jonger. Yvonne Coldeweijer heeft hier uiteraard een aantal foto’s en screenshots van gemaakt om even een vergelijking te maken. We kunnen niet anders stellen dat er een flink verschil is. Alleen weten we ook dat make-up tegenwoordig wonderen kan verrichten. Een beetje goede belichting kan ook altijd helpen, maar dit lijkt wel erg op te vallen.

Rachel Hazes is weer als nieuw!

Natuurlijk is er niets mis mee om her en der wat aan jezelf te doen wanneer dat je zelfvertrouwen een boost kan geven. Toch zijn de kijkers erg benieuwd wat hier precies is gebeurd in zo’n korte tijd. Yvonne heeft het daarom voor de zekerheid nog even aan wonderdokter Robert Schoemacher gevraagd ter bevestiging. Antwoord is vooralsnog uitgebleven, maar het resultaat mag er zijn Rachel!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes schept nu duidelijkheid over André Hazes en Monique Westenberg: “Of ze weer een relatie hebben?”

Ongeveer een jaar geleden vroeg André Hazes Monique Westenberg ten huwelijk. Enkele weken later maakte hij een einde aan hun relatie.

Ondertussen is ook de relatie met Sarah van Soelen tot een einde gekomen. André Hazes wordt nu steeds vaker bij Monique Westenberg en hun zoontje gespot.

Volgens Yvonne Coldeweijer is het André na erg hard zijn best te doen gelukt en is hij weer samen met Monique. Er is alvast één persoon die daar anders over denkt: Rachel Hazes.

“Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn zoon gaat. Er wordt dan helemaal hysterisch om gedaan”, zegt ze bij RTL Boulevard.

Hebben André en Monique dan toch geen romantische relatie? “Het is geen relatie. Wel een vader-zoonrelatie”, aldus Rachel.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gaan Willem-Alexander en Máxima nou gewoon op vakantie naar Griekenland?

Normaal zouden Willem-Alexander en Máxima op staatsbezoek gaan naar Griekenland. De Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) maakt nu bekend dat de reis is uitgesteld vanwege corona.

Het bezoek was gepland van 13 tot 15 december. Het reisje lag sowieso al gevoelig vanwege de vluchtelingencrisis. Daarna was er nog de zaak van journalist Ingeborg Beugel, die het land moest ontvluchten na kritische vragen aan de Griekse premier.

En dan is er nog de Griekse rechtszaak tegen hulpverlener Pieter Wittenberg. Hij is verdacht van spionage, witwassen, mensensmokkel en lidmaatschap van een criminele bende. De Nederlander riskeert een jarenlange gevangenisstraf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending