Monique Westenberg geeft opnieuw vreemdgaan André Hazes toe
Connect with us

WOW

Monique Westenberg geeft opnieuw vreemdgaan André Hazes toe

Wat gebeurde er precies tijdens de vakantie van André Hazes, Bridget Maasland en Monique Westenberg op Curaçao? Die vraag is nooit duidelijk beantwoord. Tot nu! Monique geeft openheid van zaken.

Toilethokje
Voordat André en Bridget op vakantie gingen naar het eiland waren ze nog stapelverliefd op elkaar. Ze posten regelmatig foto’s waarop ze zwoel in elkaars ogen keken. Na de vakantie was hun relatie plotseling uit, maar wat er precies gebeurd was is nooit duidelijk geworden.

Wat bijna zeker was, was dat Monique er iets mee te maken had. Zij en André werden vaak samen gezien en liepen zelfs een toilethokje samen uit, naar eigen zeggen om samen hun zoontje te helpen. Monique maakt nu eindelijk duidelijk wat er precies gebeurd is.

Zoen op mond
,,André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit? Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok. Later legde hij uit: ‘Ik kwam aangelopen en ik voelde een vonk”, zegt Monique in de Beau Monde.

Monique schrok van de actie van haar ex-vriend. ,,Ik voelde van alles in mijn hart en tegelijkertijd had ik een ego dat zei: Ben je niet goed bij je hoofd, je gaat hem toch niet terugnemen?”

Uiteindelijk besloot Monique dus toch om André nog een kans te geven, en met succes: de twee zijn al enkele maanden weer gelukkig samen en André lijkt eindelijk de rust te hebben gevonden om meer bij zijn gezin te zijn.

Bridget Maasland is weer single, en zou geen contact meer hebben met André maar wel zijn moeder Rachel.

Meest bekeken

Avondklok na 2 maart nog eens drie weken verlengd, kappers open

Ingewijden bij het kabinet weten dat de avondklok na 2 maart met nog eens drie weken verlengd wordt. Dat is het resultaat van het Catshuisberaad van vandaag. Het kabinet redeneert dat de avondklok dan toelaat om op andere gebieden te versoepelen.

Onder voorwaarden mogen de kappers op 2 maart openen. Wellicht dan met triage en op afspraak om er zeker van te zijn dat klanten geen symptomen hebben.

Ook scholen deels open

Vanaf 1 maart gaan de scholen in het voortgezet onderwijs deels open. Leerlingen krijgen dan gemiddeld anderhalve dag in de week les. Voor het middelbaar beroepsonderwijs is dat een dag in de week. Universiteiten, het hbo en het hoger onderwijs blijven gesloten.

Mogelijk komt er ook een verruiming voor winkels. Zo denkt de overheid ook aan winkelen op afspraak.

Het kabinet gaat de nieuwe maatregelen dinsdag aankondigen. De versoepelingen kunnen naargelang de verspreiding van de nieuwe varianten wel teruggedraaid worden.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gaby Blaaser verbluft heel Nederland met alleen een visnetje als jurk!

Gaby Blaaser maakte op 26 november 2014 haar debuut in de RTL-soap Goede tijden, slechte tijden als Sacha Kramer. Ze volgde in 2015 Yvonne Coldeweijer op als presentatrice van Campinglife, dat in 2016 tot een einde kwam. Ze deed in 2016 mee aan Expeditie Robinson. Maar voor de rest is de blondine vooral actief op het internet.

Als influencer wel te verstaan. Niet is te gek voor de actrice die foto’s plaatst op social media waar ze vrijwel niets aan heeft. En ook het afgelopen weekend heeft ze haar volgers weer weten te verbazen.

Gaby Blaaser in een visnetje
Visnetjes zijn natuurlijk om mee te vissen. Maar de blonde actrice heeft een ander nuttig doel voor gevonden. En we moeten zeggen dat we best blij zouden worden wanneer dit een trend zou worden:

Doorgaan met lezen

WOW

Rogier Smit genadeloos uit huis getrapt vanwege ravage!

Rogier Smit zou na de huwelijkscrisis met Frank Jansen gevlucht zijn naar Rachel Hazes. De twee kennen elkaar nauwelijks maar toch heeft rachel hem met open armen ontvangen. Hoe het komt dat hij bij haar terecht kwam, geen idee. De presentator zegt er het volgende over: “Wat is dat bijzonder hè? En heel eerlijk: wij hadden elkaar nog maar een keer of drie gezien, dus dan kan je moeilijk zeggen dat je best friends bent.

Maar toen ik Rachel aan de telefoon had en vertelde wat er aan de hand is, zei ze: ‘Had dat dan meteen gezegd, kom lekker naar mij toe!’ Dan ben je toch een topwijf? En hier kan ik lekker tot rust komen en ’s avonds een wijntje drinken.” Maar nu gaan er geruchten dat Rachel de man woedend de deur heeft gewezen nadat ze iets “vreselijks” heeft aangetroffen bij thuiskomst.

Rachel Hazes heeft Rogier Smit de deur gewezen
Story heeft van buurtbewoners te horen gekregen dat er een enorme ravage thuis te vinden was toen Rachel thuis kwam. Rachel zou hem de deur hebben gewezen toen ze de ravage aantrof. Het weekblad zegt er het volgende over: “Die zou zijn veroorzaakt door een uitbarsting van drank- en drugsgebruik”

Doorgaan met lezen

Trending