Monique Westenberg haalt flink uit naar schoonmoeder Rachel Hazes
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg haalt flink uit naar schoonmoeder Rachel Hazes

Waar Monique Westenberg zich normaal gesproken niet mengt in reacties op social media, verliep dit afgelopen week wel anders.

Terwijl de blondine van een zonnige vakantie op Curaçao geniet, laat een volger op Instagram een vervelend bericht achter.

Geheel onverwachts gooit Monique hier een schepje bovenop en haalt ze flink uit naar haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes.

Persoonlijk aangevallen op Instagram
Monique Westenberg plaatste een zonnig kiekje op Instagram waarop de blondine te zien is in een shirt van uit de kledinglijn van haar ex André Hazes.

Onder deze foto plaatst een volger een heftige reactie. “Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André.

Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Rachel Hazes”, klinkt het in de reactie.

“Ik heb jou zo door”
Niet alleen laat de volger weten dat Monique de opvolger van Rachel Hazes zou willen zijn. Monique zou ook ‘de heilige Maria spelen’.

“En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door”, schrijft de volger als laatste zin in zijn reactie.

Sneer naar Rachel Hazes
Monique en ex-schoonmoeder Rachel kunnen absoluut niet samen door één deur en de relatie tussen de twee lijkt nooit goed geweest.

Deze reactie op Instagram gaat Monique daarom niet in de koude kleren zitten. Monique haalt uit naar haar ex-schoonmoeder door onder de reactie te plaatsen: “Mocht ze willen.”

Celeberties

Zien: dit is de nieuwe liefde van Mark Rutte

Prinses Mabel is erg vrolijk de afgelopen tijd maar sommige mensen begint het steeds meer op te vallen dat ze misschien wel zo vrolijk is vanwege Mark Rutte.

Er zijn veel roddels over de twee en het schijnt zo te zijn dat ze het de afgelopen tijd wel erg leuk samen zouden hebben. De twee kennen elkaar namelijk al jaren.

Ze waren vroeger namelijk beide lid van JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD en spreken elkaar nog steeds regelmatig en vaak.

Niet alleen vrienden
Volgens meerdere bronnen waren Rutte en Mabel beide niet op zoek naar een relatie en omdat ze dat niet deden zou er iets meer zijn ontstaan.

Volgens Weekend zou om deze reden er een vonk zijn overgeslagen.

Helaas hebben we er geen bewijs van maar meerdere bronnen denken dat het heel goed zou kunnen. Wel ontketennen zowel Mark als de Prinses de geruchten met een klein glimlachje.

Wij zouden het in ieder geval erg leuk vinden en mocht het toch zo zijn, dan zou dit groot nieuws zijn!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland met grote spoed naar het ziekenhuis

Bridget Maasland is belandt op de spoedeisende hulp in het VU Amsterdam.

Een ellendige dag voor de presentatrice, die een forse houten splinter vrij diep in haar achterwerk kreeg na een terrasbezoek. Doormiddel van een verdoving en een diepe snee kon de arts op de spoedeisende hulp de splinter verwijderen.

Bridget kreeg nog wel een tetanusprik, omdat de splinter zo diep zat.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sylvie Meis reageert: ‘Binnenkort in de Playboy!’

Het is geen geheim dat Sylvie Meis haar lichaam met regelmaat trots laat zien op Instagram. Zal de presentatrice hierin ook de volgende stap willen zetten, en een shoot voor in de Playboy doen?

Vraag
Voor het eerst laat Meis weten of zij interesse heeft om zich te laten fotograferen voor de Playboy. Tijdens een vragenrondje op Instagram reageert de presentatrice op de vraag, die haar vaak gesteld wordt.

Zal Sylvie ooit zonder kleren te zien zijn in het bekende blad? ,,Ga je ooit een Playboyshoot doen?” vraagt de nieuwsgierige volger.

Sylvie geeft een duidelijk antwoord. ,,Die vraag wordt me regelmatig gesteld. En ik zeg daar altijd op: nee. Sorry, haha.”

Doorgaan met lezen

Trending