Monique Westenberg haalt keihard uit naar Sarah van Soelen
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg haalt keihard uit naar Sarah van Soelen

Monique de ex van Andre Hazes heeft zich de afgelopen tijd heel rustig gehouden en heeft verder geen commentaar gegeven op alles wat zich nu afspeelt rondom Andre Hazes.

Maar dat betekent niet dat Monique geen verdriet heeft en of boos is op Sarah. Monique deelde geheel onverwacht onderstaande boodschap op Instagram. De boodschap is in het Engels en luidt:

”You can’t be pro women while doing someone’s man. You can’t be pro women if your happiness is built upon another woman’s pain and misery.”

Hiermee doelt Monique natuurlijk op Sarah die Andre van haar afpakte. Monique reageert hiermee indirect op de situatie die nu speelt tussen Andre en Sarah en zegt dus dat Sarah nooit gelukkig zal zijn met Andre, omdat haar geluk is gebouwd op de ellende van Monique.

Overigens is het normaal Sarah die uithaalt naar Monique. Zo droeg Sarah verschillende keren dezelfde kleren die Monique had gedragen op Instagram en haalde Sarah ook uit naar Monique toen ze ging feesten met de bandleden van Andre Hazes.

Meest bekeken

Fans zijn woedend op Andre Hazes: ‘Geen geld terug’

Nu het management van Andre Hazes heeft laten weten dat Andre niet zal optreden bij de Holland en Vlaanderen zingt Hazes concerten willen veel fans hun geld terug.

Veel fans kopen juist een kaartje voor deze concerten om Andre te zien optreden nu Andre niet zal komen en ook zus Roxeanne niet zal gaan optreden in verband met de ruzie met haar moeder Rachel eisen de fans hun geld terug.

Helaas voor de fans heeft de organisatie laten weten dat er geen geld wordt terug gegeven, omdat de concerten wel doorgaan. En dat wordt Andre niet in dank afgenomen. Op Twitter en Instagram volgen de ene na de andere boze reactie van fans elkaar in rap tempo op.

Dit zal ook een flinke strop zijn voor Andre Hazes, want hij zal het geld dat hij heeft gehad voor zijn medewerking aan deze concerten moeten terug betalen. En Andre liet al eerder weten dat hij niet veel geld meer had en nu hij zich schuil houdt komt er ook geen geld meer binnen.

Maar Andre heeft op dit moment wel andere dingen aan zijn hoofd. Zo melde de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer dat Andre nu weer in Spanje zit en waarschijnlijk een nieuw traject gaat starten in een kliniek. Hopelijk houd hij dit traject wel vol en maakt hij het helemaal af. Dat betekent wel dat Andre toch wel minstens nog 6 weken niks van zich zal laten horen. Volgens Yvonne vliegen Djarno de neef van Andre en Sarah deze week nog naar Spanje om Andre te steunen voordat hij de kliniek weer in gaat.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mark Rutte: Prinses Amalia mag met vrouw trouwen

Het kabinet vindt dat prinses Amalia geen afstand hoeft te doen van de troon in het geval dat ze zou willen trouwen met een vrouw. Demissionair premier Rutte antwoordt op vragen van de VVD en de PvdA dat hij geen beletsel ziet voor een toestemmingswet voor een huwelijk van een kroonprins of -prinses met een persoon van hetzelfde geslacht.

De vragen volgen op de publicatie van het boek Amalia, de plicht roept. Daarin bespreekt koningshuisdeskundige Peter Rehwinkel de hypothese dat de prinses de troon zal moeten opgeven als ze zou willen trouwen met iemand van hetzelfde geslacht. Hij verwijst daarbij naar toenmalig premier Kok die in 2000 op Kamervragen antwoordde dat er in dat geval een probleem ontstaat met de erfelijkheid van het koningschap, wat ertoe zou leiden dat er afstand moet worden gedaan van de troon.

Maar Rutte laat dat kabinetsstandpunt nu varen:

Rutte over troonsopvolging

Op de vraag of de kinderen uit zo’n huwelijk ook in aanmerking komen voor de troon geeft Rutte geen antwoord. In de grondwet staat dat het staatshoofd moet worden opgevolgd door een ‘wettige nakomeling’. De PvdA wilde weten of daar ook kinderen onder vallen die zijn geboren uit een huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht of die geadopteerd zijn of via een zaaddonor of draagmoeder zijn verwekt.

Bespreken bij toestemmingswet

Volgens Rutte is het doel van de bepalingen in de grondwet dat duidelijk is op wie het koningschap overgaat om zo staatsrechtelijke zekerheid te bieden. Het huidige familierecht schuurt daarmee.

Hij wijst erop dat de Eerste en Tweede Kamer bij de kwestie kunnen stilstaan als prinses Amalia toestemming vraagt voor haar huwelijk. “Het is niet dienstig om nu vooruit te lopen op een dergelijke weging. Dit is te zeer afhankelijk van de feiten en omstandigheden van het specifieke geval, die, zoals je ook terugkijkend kunt vaststellen bij het familierecht, door de tijd heen kunnen veranderen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André Hazes keihard aangepakt: “Zal het niet halen, als hij zo verdergaat”

Het gaat echt niet goed met André Hazes. Zopas liet zijn management weten dat zijn drie concerten in de Lotto Arena vervangen worden door ‘Vlaanderen zingt Hazes’ zónder André zelf.

Het schrappen van zijn concerten op 10, 11 en 13 november in de Lotto Arena komt niet geheel onverwacht. André Hazes trok zich een tijdje geleden terug uit de spotlights nadat hij met burn-outklachten kampte.

Op Instagram zijn de reacties op het nieuws niet mals. Veel mensen denken dat er iets anders dan een burn-out aan de hand is. “Hoogmoed is ook een verslaving, gaat zijn vader achterna met z’n levensstijl”, klinkt het scherp. “Komt nooit meer goed”, vreest iemand.

“Zuipen, drugs, vrouwen… Zijn pa achterna”, merkt iemand op. “Hij nochtans beter moeten weten. Zal toch in de genen zitten zeker? Herpak je en blijf eraf”, waarschuwt iemand. “Als hij zo verder gaat, dan haalt hij de leeftijd van zijn pa niet eens. Herpak je, kerel.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending