Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes!
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes!

Het ging natuurlijk al langere tijd niet goed tussen André Hazes en Monique Westenberg. Het nieuws dat de zanger met modeontwerpster Nikkie Plessen aan de haal ging was het eerste seintje. Of dit ook echt waar was weten we tot op de dag van vandaag niet. Wat we wel weten is dat hij er vandoor is gegaan met de 20 jaar oudere Bridget Maasland.

De twee lijken smoorverliefd op elkaar en er wordt zelfs over toekomstplannen gesproken. Ze worden BRAZES genoemd, afgeleid van de Amerikaanse Brangelina. Maar voor Monique is het natuurlijk een zware tijd.

Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes
Vooral omdat de zanger het nieuws heeft laten weten via een appje op WhatsApp. Je zou denken dat dat ietsjes anders zou gaan met de moeder van je kind. Op Instagram laat de blondine zien dat ze er even tussenuit is met vrienden en familie. Alleen een van de foto’s die ze plaatst lijkt toch wel een sneer naar de vader van haar kind.

Celeberties

Rachel Hazes krijgt deksel op de neus bij rechtszaak tegen voormalig beste vriendin Marieke

Rachel Hazes heeft weer het deksel op de neus gekregen bij rechtszaak tegen haar voormalig zakenpartner Marieke van Beek. Hazes en Van Beek kregen bonje over de betaling van de huur en stonden woensdag opnieuw tegenover elkaar voor de rechter. En weer stelde die rechter weduwe Hazes in het ongelijk.

Raceh en Marieke waren ooit goede vriendinnen. Zo goed dat Hazes in 2016 Marieke aanbood één van haar appartementen in Vinkeveen te huren. Volgens Hazes voor een maandelijks huur van 1400, volgens Van Beek dat het om een bedrag van 800 euro zou gaan.

Hazes stapte naar de rechter omdat zij meent dat haar voormalige vriendin inmiddels een enorme huurachterstand heeft opgebouwd. Ze wil niet alleen dat Van Beek de achterstallige huur terugbetaalt, maar ook het huis verlaat.

Maar net als bij eerdere rechtszaken stelde de rechter Hazes gisteren in het ongelijk. Volgens de rechter is de huurverhoging onvoldoende onderbouwd, aangezien Hazes in eerste instantie heeft ingestemd met een bedrag van 800 euro. Pas toen de vriendschap was bekoeld, ging ze voor een huur van 1400 euro.

Hazes zegt ook dat de huurovereenkomst niet rechtsgeldig is gesloten. De huurovereenkomst tussen de partijen is destijds met een volmacht van Rachel getekend door haar dochter Roxeanne, maar tijdens de zitting betwistte Rachel de echtheid van die handtekening. Maar ook daarin ging de rechter niet mee.

Advocaat Bernard Tomlow, eerder de huisadvocaat was van Rachels Melvin Producties, staat nu nu Marieke bij. Hij spaarde tijdens eerdere zittingen voormalige cliënte Rachel niet echt. Om te bewijzen dat Marieke in haar gelijk staat, betoogde Tomlow dat zijn cliënt Marieke de zorg over Rachel op zich had genomen toen die ’psychisch in de war’ was. Marieke zou op haar vriendin letten en voor haar zorgen, in ruil voor inwoning. “Mevrouw Van Beek heeft ervoor gezorgd dat ze er nog is”, betoogde Tomlow.

Bernard Tomlow, de advocaat van Van Beek, laat na de uitspraak van gisteren aan Shownieuws weten tevreden te zijn met de uitspraak. “Alle vorderingen zijn duidelijk. Het is een fantastisch vonnis, wat recht doet aan de zaak.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Flinke ruzie na hele brutale vraag aan Yolanthe Cabau

Een brutale vraag van een volger van Yolanthe Cabau zorgt voor een heftige online discussie. Yolanthe reageert zelfs op de vraag, zo is te zien op Instagram.

Op de social media van de presentatrice valt de volgende foto te zien. Het bijschrift: “Xessssss Xavaaaa. Mama houdt zo veel van jou!”

Een superlieve en mooie foto van moeder en zoon, zo blijkt uit de talloze leuke reacties. Er springt er echter eentje al snel in het oog. “Is het een jongen of meisje?” vraagt een hondsbrutale volger namelijk. Yolanthe laat het er niet bij zitten en reageert: “Het is een jongen!” met een veelzeggende emoji.

Discussie
Een online ruzie breekt vervolgens uit onder volgers van Yolanthe. “Guttemetut het ‘huismoeke’ wil er ook bij horen jongens met je Engels. Alsof je niet weet dat het een jongen is.”

Anderen: “wat een lelijke opmerking! Fijn hè, oordelen op Instagram?” De volger reageert ook nog op de boze fans: “Ik ben op en top vrouw en zal mijn kind er nooit zo bij laten lopen, is mijn mening.”

Het grootste deel van de overige opmerkingen gaat gelukkig over de opvallende gelijkenis tussen moeder en zoon. Zo valt er: “Mini you!” en “Echt één gezicht. Mooi zeg. Trots”, te lezen.
Beste haar ooit!

Yolanthe’s volgers waren onlangs al ontzettend onder de indruk van het haar van de kleine Sneijder! Op haar social media plaatste Yolanthe een filmpje van Xess Xava, die in Los Angeles speelt met een bal en een hond. “Wat hou ik toch veel van jou, mijn kleine binkie”, schreef de presentatrice bij de video. De beelden kan je bovenaan deze pagina zien.

Haar fans wisten niet wat ze zagen en schreven massaal hoe fantastisch ze het haar van Xess vinden. Zo ook Jan Versteegh: “Beste haar ooit!” Onbekende Nederlanders klommen ook in de pen. “Wat heeft hij lang haar!” schreef iemand, aangevuld met een flink aantal emoji met hartjesogen. Een ander: “Wat is zijn haar al lang! Trots mag je zeker zijn, Yolanthe!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Smit reageert op ‘ruzie met Jan Smit’

Jan Smit heeft bonje met zijn voormalige jeugdvrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Maar er heerst nog meer ruzie in het Volendamse vissersdorp. Jan zou geen contact meer hebben met zijn zingende zus Monique, die hem zelfs niet meer op social media wil volgen. Wat is er gebeurd?

Alles wijst erop dat er geen contact meer is tussen Jan Smit (33) en zijn zus Monique (30). De twee volgen elkaar zelfs niet meer op social media, en het is niet voor het eerst dat broer en zus met elkaar hebben gebroken. In 2007 merkte Monique naar eigen zeggen voor het eerst dat ze door Jan werd genegeerd. Twee jaar lang sprak hij niet tegen haar. Lange tijd dacht ze dat zijn toenmalige vriendin Yolanthe Cabau daar de oorzaak van was. Pas toen ze in 2012 de biografie van haar broer las, ontdekte ze de ware reden. Jan bleek zijn zus te negeren omdat hij vond dat zij de kantjes ervan afliep. ‘Ik mocht wel mee met hem op tour, maar dan praatte hij óók niet met me. We zaten elke zondag bij elkaar met de familie en dan keek hij iedereen aan, behalve mij,’ vertelde Monique aan Veronica Magazine. ‘Hij negeerde mij gewoon. Op een gegeven moment ben je er zelfs aan gewend.’

Opnieuw

Aan deze vreemde situatie kwam een eind toen Jan een relatie kreeg met Liza. ‘Zij zei tegen Jan: Ik ga met jou, maar je gaat het wel goed maken 
met je zus!’ Diezelfde avond maakten ze het goed. Ze bleven contact houden en werkten intensief samen. Ze maakten de cd’s 
2 Kleine Kleutertjes, verschillende theatertournees, dvd’s en boekjes. Dit keer prees Jan zijn jongere zusje openlijk over haar goede inzet. Maar vorig jaar zou het contact opnieuw zijn verbroken. Dat zou mede te maken hebben met het feit dat Monique niet meer wilde samenwerken met Aloys Buijs, die bij het team van Jan Smit hoort. Monique stapte over naar Selena Visser, die ook de manager van Kees Tol is. ‘Het is niets persoonlijks,’ liet Monique weten. ‘We zijn nog steeds één grote familie. Maar door de single die ik met Wesley Klein maakte, voelde ik dat dit de muziek is die ik wil maken en dat dit de kant is die ik op wil. Weg van de popmuziek en meer volksmuziek. Dat vind ik gezelliger. Ik vind mezelf ook meer het volkse type.’

Doorgaan met lezen

Trending