Monique Westenberg had gênante ontmoeting met haar nieuwe buurman
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg had gênante ontmoeting met haar nieuwe buurman

Monique Westenberg heeft een onuitwisbare indruk gemaakt op haar nieuwe buurman. Ze kwam haar slapende zoontje André ophalen, maar er bleek een dresscode te zijn die ze totaal had gemist.

Monique schrijft in haar column voor Vriendin dat een wildvreemde man bij haar aanbelde. Het bleek haar nieuwe buurman te zijn met een mededeling: ‘André is al een uurtje bij ons binnen en dat vinden we supergezellig, maar hij ligt nu te slapen op de bank. Ik denk: ik zeg het even tegen je.’ Monique’s zoontje had al wel kennisgemaakt met de nieuwe overburen. ‘Ik weet dat hij al eens op bezoek is gegaan om te kijken wie er waren komen wonen. Blijkbaar voelt hij zich al aardig thuis.’

Zondagskloffie

De ex van André Hazes trok nog snel wat aan. ‘Ik ga gekleed in een typisch zondagskloffie, bestaande uit een legging, een gele hoodie, dikke sokken en mijn haar in een knot. Snel schiet ik in het eerste wat ik tegenkom: roze badslippers. Ik zet nog even de pannenkoeken af die ik aan het bakken was en dan loop ik achter de buurman aan, de straat over, zijn huis binnen.’

Onverwachte verrassing

Wat ze niet had verwacht, is dat de buurman een feestje gaf. ‘Ineens kijken vijftig paar ogen me aan. De tuindeuren staan open, er is een partytent opgezet in de tuin, iedereen heeft een glas in z’n hand en het bezoek ziet er allemaal uit om door een ringetje te halen: nette kleren, haren in model, het ruikt in de huiskamer heerlijk naar parfum.’ Daar stond ze dan, in haar kloffie. ‘De buurman organiseerde een feestje. “Ik voel me nogal ongemakkelijk en probeer maar niet te denken aan mijn legging en gele hoodie, en vooral niet aan de combinatie met mijn roze slippers.’ Gelukkig kan Monique er ontzettend om lachen.

Celeberties

Rachel Hazes reageert voor het eerst op drugsverslaving van André Hazes jr.

Rachel Hazes is voor de eerste keer gevraagd naar de roddels die de afgelopen maanden hebben gespeeld rondom haar zoon André. Hoewel RTL Boulevard normaliter niet echt van de kritische vragen is, was het dit keer anders.

Musical

Voor de terugkerende musical Hazes was er een persmoment aangekondigd. Rachel Hazes was daar de hele middag aanwezig om vragen te beantwoorden over de musical. Toch was daar Boulevard-reporter Aran die een poging waagde om wat informatie los te peuteren van Rachel:

“Het was heel heftig, ook met André natuurlijk. Hoe heb jij dat beleefd toen op Schiphol? Het moment dat jullie zo gevolgd werden en iedereen wilde weten waar hij was?” Hierop reageerde Rachel cryptisch: “Ik denk dat iedereen weet waar hij nu is en ik hoop dat iedereen ook respecteert met onze eerdere uitspraken dat wij gewoon heel graag rust willen. Ik denk dat dat voor André zijn verwerking en therapie het allerbelangrijkst is.”

En toen was daar de vraag waar iedereen op hoopte: “Het zou te maken hebben met geen alcohol meer en geen andere middelen?” Waarop Rachel reageerde: “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het gaat heel slecht met gezondheid Monique Westenberg (43)

Monique de ex van Andre Hazes heeft op haar Instagram account een filmpje gedeeld waarin ze samen met haar therapeut vragen van volgers beantwoord.

Monique laat in dit filmpje onder meer weten dat ze het een tijdje lang heel zwaar heeft gehad. Ze had veel stress waardoor ze slecht sliep en het vaak benauwd had. Dankzij deze therapeut kwam ze er weer bovenop.

Ook laat Monique weten dat ze positief in het leven staat en geen haat of wraak gevoelens kent. Dat is goed nieuws voor Andre Hazes, want hiermee geeft ze eigenlijk aan dat Andre weer kans maakt.

Hieronder kun je het filmpje bekijken vanaf minuut 49 gaat Monique dieper in op haar slechte periode en wat dit met haar deed.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Veel kritiek op foto van Rachel Hazes: ‘Waar is je bh?’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op.

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

Ook positief

Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel: “Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending