‘Monique Westenberg heeft bijzondere wens, Andre Hazes krijgt ultimatum’
Connect with us

Meest bekeken

‘Monique Westenberg heeft bijzondere wens, Andre Hazes krijgt ultimatum’

Zoals uit meerdere foto’s en posts op sociale media is gebleken, woont Andre Hazes momenteel weer bij Monique. Andre moest wel, want anders zou hij de godganse dag geconfronteerd worden met het gelebber tussen moeder Rachel en haar nieuwe liefde Klaas Otto.

Volgens ingewijden is Monique dolgelukkig dat ‘haar Andre’ weer bij haar in is komen wonen. En dat zou een meer dan bijzondere reden hebben…

Tweede kind
Monique is natuurlijk al moeder van André Hazes jr. Westenberg zou echter dromen van een tweede kind. Een van de voorwaarden die zij zichzelf heeft gesteld, is dat haar kinderen dezelfde vader moeten hebben. Dat betekent dat niemand anders, dan Andre Hazes haar wens in vervulling kan laten gaan.

Monique Westenberg wil een tweede kind

Opschieten
Maar Monique is al 44 jaar en biologisch gezien is dat niet de meest ideale leeftijd om nog aan kinderen te beginnen. Mocht zij Andre zover krijgen, dan zal het koppel er vaart achter moeten zetten.

Bovendien verliep de eerste zwangerschap niet eenvoudig. Monique ging destijds een lang fertiliteitstraject in om zwanger te raken. Ook wanneer het stel besluit te gaan voor een tweede kindje, zal zij dit traject weer moeten afleggen. Daarmee is het allesbehalve zeker dat de poging succesvol zal zijn.

Ultimatum
Kortom: Als Monique echt een tweede kindje wil van Andre, is er geen tijd meer te verliezen. Volgens Utopianieuws heeft Monique een ultimatum gesteld aan Andre.

De zanger zou een maand de tijd krijgen om te laten weten of ook hij een tweede kind wil (en of Monique de moeder daarvan moet zijn). Voor Monique schijnt het geen vereiste te zijn dat zij en Andre weer officieel een relatie met elkaar aangaan. Hij mag ook de donor zijn.

Wordt ongetwijfeld vervolgd..

Meest bekeken

Nicol Gillis in shock: ‘Peter dood?’

Peter Gillis werd woensdag met spoed met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Het waren angstige momenten, ook voor zijn vriendin Nicol. ,,Ik dacht, daar komt hij niet meer bovenop. Dat dachten we allemaal.”

Peter en zijn zoon Mark zaten samen met de cameraploeg van Massa Is Kassa te overleggen, toen Peter plotseling onwel werd. Gelukkig had de familie snel door dat het niet goed ging. ,,Hij kwam niet meer uit zijn woorden en begreep ook niets meer van wat wij zeiden of vroegen”, vertelt Nicol aan Shownieuws. Ze twijfelden geen moment en besloten gelijk een ambulance te bellen.

‘Dan ga je van het ergste uit’
In de ambulance ging het steeds slechter met Peter. ,,We moesten nog een keer stoppen om een extra reanimatie-team aan boord te halen, want hij had nog maar een hartslag van 25”, aldus Nicol. Volgens Mark dacht de ambulancebroeder aan een beroerte. ,,Dan ga je van het ergste uit en dan krijg je toch een brok in je keel”, vertelt hij.

Nicol dacht dat ze Peter kwijt was
Maar niet alleen Mark dacht dat zijn vader het niet ging redden, ook Nicol dacht dat ze haar partner ging verliezen. ,,Uit de scans en uit de onderzoeken bleek er eigenlijk niets aan de hand, alleen een te hoge suiker. Ik dacht echt, hier komt hij niet meer bovenop. Die moeten we wegbrengen. Dat dachten we allemaal”, zegt Nicol geschrokken.

Voor Peter was de gebeurtenis een wake up call. ,,Iets moet er veranderen in mijn levenspatroon”, besluit hij. ,,Ik doe natuurlijk te weinig bewegen, te veel eten, ongezond eten, onregelmatig. Daar moet ik echt aan gaan werken.” Gelukkig is Peter inmiddels weer thuis.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Peter Pannekoek sloopt Mark Rutte met keiharde opmerking over toeslagenaffaire

De toeslagenaffaire is een zwarte bladzijde geweest uit de afgelopen jaren. Als gevolg hiervan zijn er veel kinderen uit hun huis geplaatst. Je zou denken dat nu het hele schandaal naar buiten is gekomen, de kinderen weer naar huis mogen. Toch is dit niet het geval. Peter Pannekoek heeft daarom in het programma Dit Was Het Nieuws gister keihard uitgehaald naar onze minister president.

Mindblowing
Peter Pannekoek noemt het onder andere “mindblowing” dat deze “staatsontvoeringen” niet worden opgelost door het kabinet. Schrik niet, maar het gaat om in totaal 1115 kinderen die momenteel niet meer bij hun ouders wonen. Maar dat was nog maar het begin. Peter gaat verder met zijn oproep:

“Als er morgen één kind wordt ontvoerd, staat het land in lichterlaaie. En van de (minimaal) 1115 toeslagenkinderen is er nog niet eentje terug. Er zit een team op, er wordt hard aan gewerkt, zegt men dan. Stel, er zit een team van vijftig man. Dan moet het die mensen toch wel lukken om per week één kind terug te geven?”

Ernstige situatie
Het kabinet lijkt er echter niet mee bezig te zijn, zoals we de afgelopen jaren al vaker hebben gezien. Pannekoek zei hierover: “Die kinderen zien al jaren hun ouders niet meer. Het is niet alsof die ouders zeggen: ‘Ik heb deze week geen tijd, laat dat kind nog maar even zitten’. Wat is dit voor waanzin?”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes klapt uit de school over mishandeling Lil Kleine!

Een maand geleden verscheen er plotseling een video van Lil Kleine die zijn vriendin, Jaimie Vaes, aan haar haren uit een auto trok. Yvonne Coldeweijer deelde deze beelden en kort daarna is de rapper opgepakt. Even later heeft Jorik, zoals de rapper heet, nog twee weken in de cel moeten verblijven tijdens het onderzoek naar deze zaak. Op de beelden is ook te zien dat de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de portier klemt.

Jorik is al vaker in opspraak gekomen vanwege geweld, niet alleen richting zijn vriendin. Kort voordat de video opdook stond de rapper al terecht vanwege een mishandeling een paar jaar geleden in het uitgaansleven. Ook is de rapper op Ibiza opgepakt vanwege vermoedens van mishandeling van zijn vriendin. Beide hebben dit vervolgens ontkent in een video. Maar het lijkt erop dat alles nu anders is gezien gelekte informatie bij de welbekende juicechannels.

Jaimie Vaes doet haar verhaal betreft Lil Kleine!

Jorik zit namelijk voor een goede maand in Thailand om “aan zichzelf te gaan werken“. Vermoedelijk zit Jaimie nog in Nederland samen met hun gezamenlijke zoontje. Het Instagramkanaal ‘Juicechannel’ is echter ter oren gekomen dat de brunette haar verhaal gaat doen. Juicechannel schrijft: “Wij hebben vernomen dat er plannen zijn dat Jaimie binnenkort haar verhaal gaat vertellen bij Robbert Rodenburg. Ze wil dit op een rustige en subtiele manier vertellen en niet via de mainstream media omdat deze vaak knip- & plakwerk leveren.” Het is natuurlijk afwachten wat de brunette gaat vertellen. Het kanaal vervolgt: “Jaimie heeft al eens eerder bij Robbert Rodenburg gezeten in het programma ‘Open kaart’. Of dit weer voor deze YouTube-serie gaat zijn is ons niet duidelijk.” Van beide is hier nog geen reactie op vernomen. Ook de termijn hiervan is niet bekend. Hieronder eerdere beelden van Jaimie waarover ze zich openlijk uitlaat over de moeizame relatie tussen beide:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending