‘Monique Westenberg heeft een nieuwe vlam’
Connect with us

Celeberties

‘Monique Westenberg heeft een nieuwe vlam’

Het was een zwaar jaar voor Monique Westenberg. Nadat André weer bij haar terugkwam na een relatie met Bridget Maasland, ruilde hij haar weer in voor Sarah van Soelen en nu voor Anne Rose. Maar nu lijkt ook Monique eindelijk te hinten op een nieuwe liefde…

Nadat André onlangs de relatie met Sarah van Soelen verbrak, leek het erop dat er een verzoening ging komen tussen hem en Monique. Helaas liep dat anders, want André bleek bij Anne Rose alweer de liefde te hebben gevonden.

‘In overlevingsmodus’

Voor Monique de zoveelste trap die ze afgelopen jaar van André heeft gekregen. Hoewel hij na een relatie met Bridget Maasland weer bij haar terugkwam, ruilde de zanger Monique weer in voor Sarah van Soelen en nu is het Anne Rose die het hart van André heeft veroverd.

Monique blikte op Instagram dan ook terug op een veelbewogen jaar. ,,Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”, schreef Monique.

Een nieuwe vlam?

En hoewel ze alle kracht uit haar zoontje André haalt, begint het er steeds meer op te lijken dat Monique een man om haar heen mist. Op Instagram lijkt ze zelfs al wat subtiele hints te geven waardoor het gonst van de geruchten.

Ze plaatste een foto in haar Instagram Stories waarop DJ Billy The Kit te zien is. De DJ voelde de bui al hangen, want ineens heeft hij zijn profiel op privé gezet. Zou Monique het Hazes-boek eindelijk definitief hebben afgesloten?

Celeberties

Breaking nieuws: Royce de Vries, zoon van doodgeschoten Peter R., in levensgevaar

Royce de Vries, zoon van de in juli vermoorde Peter R. de Vries, is door de politie gewaarschuwd dat ook hij gevaar loopt. Reden kan zijn dat hij de zussen van kroongetuige Nabil B. als advocaat bijstond, al heeft hij direct na de aanslag op zijn vader de juridische bijstand aan hen gestaakt.

‘De enige reden die ik kan bedenken, is dat ik als advocaat de onschuldi­ge zussen van Nabil B. heb bijgestaan in een civiele kwestie tegen de staat’

Royce de Vries

De recherche onderzoekt een tip aan de politie dat onbekenden ook Royce de Vries willen vermoorden. ,,De enige reden die ik kan bedenken, is dat ik als advocaat de onschuldige zussen van Nabil B. heb bijgestaan in een civiele kwestie tegen de staat. Daar ben ik mee gestopt toen mijn vader was neergeschoten’’, zegt De Vries. ,,Ik deed dat uit veiligheidsoverwegingen anoniem, zó anoniem dat zelfs andere kantoorgenoten van niets wisten, maar de opsporingsdiensten zijn zo onzorgvuldig geweest het te laten uitlekken, waarna het ook nog eens in de media is gemeld.’’

Nadat was bekendgemaakt dat De Vries de zussen bijstond, overwoog hij daar al mee te stoppen. ,,Door de aanslag op mijn vader is dat versneld en kwamen de zussen wéér zonder advocaat te zitten’’, zegt De Vries. ,,Ik heb mijn eigen familie in het ziekenhuis moeten beloven dat ik mijn handen volledig van de procedures voor de familie van Nabil B. zou aftrekken. Het was niet het moment om eigenwijs te zijn.’’

Eerder al waren andere advocaten afgehaakt omdat ze er na een reeks missers niet meer op vertrouwden dat de overheid in staat zou zijn hun identiteit goed af te schermen. Dat wordt beschouwd als de enige manier om zonder zware beveiliging de familieleden van Nabil B. bij te staan. Van hem zijn inmiddels broer Reduan (maart 2018), advocaat Derk Wiersum (september 2019) en vertrouwensman Peter R. de Vries (6 juli 2021) vermoord.

De opsporingsdiensten gaan ervan uit dat de opdracht voor de moorden kwam van de criminele organisatie rond Ridouan Taghi, die door Nabil B. van grof onderwereldgeweld is beschuldigd, waaronder een reeks liquidaties. Hard bewijs daarvoor ontbreekt vooralsnog.

‘Ik ben geen strafrechtadvocaat’

De bijstand die De Vries aan de zussen verleende, had overigens niets te maken met de strafzaak Marengo waarin Nabil B. kroongetuige is. ,,Ik heb deze familieleden bijgestaan in civiele kwesties tegen de staat. Mijn bijstand had geen enkele betrekking op Marengo, omdat ik geen strafrechtadvocaat ben. Bovendien was mijn vader juist teruggetreden van ons kantoor omdat hij zich wél met Marengo ging bezighouden. Dat was anders voor niets geweest.’’

,,Naar aanleiding van de dreiging die er momenteel kennelijk op mij rust, zijn veiligheidsmaatregelen getroffen en wordt er uitgebreid onderzoek gedaan naar de herkomst van deze dreiging’’, zegt De Vries. ,,Ik hoop met het naar buiten brengen van deze informatie de dreiging te doen stoppen.’’

Over de genomen veiligheidsmaatregelen doet De Vries om voor de hand liggende redenen geen mededelingen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: “Met deze bekende dame heeft Ali B het héél gezellig gehad!”

Ali B wordt er al eventjes van beticht dat met met een 19-jarige dame zou hebben afgesproken om te gaan liggen rollebollen. Deze geruchten zijn al langer in opspraak, maar nu hebben de juice-kanalen zich ook gemengd. Dennis Schouten en Jan Roos van Roddelpraat hebben bijvoorbeeld WhatsApp-gesprekken van de rapper gedeeld. Ook hebben ze spraakopnames waarin de rapper te horen is. De rapper heeft sindsdien ook alle reacties onder zijn foto’s op Instagram uitgeschakeld. Maar nog niemand is tot dusver naar buiten gekomen als iemand waarmee Ali het bed gedeeld zou hebben.

De juice-kanalen hebben echter hun werk inmiddels al flink gedaan. Ook Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels laten weten dat ze hier een video over gaat maken en kan bevestigen dat de verhalen kloppen. Welke verhalen dit precies zijn weten we nog niet, het zijn er namelijk nog al wat. We zullen het gauw genoeg horen. Maar eerst deze dame!

Ali B wordt in veel verhalen genoemd, onder andere deze!

Op het kanaal ‘Juicechannel’ is al het een en ander voorbij gekomen over de rapper. Hun laatste post over Ali is: “Verschillende bronnen melden ons dat Ali ook het bed heeft gedeeld met ‘Hung’ die we kennen van Temptation Island. De twee hebben elkaar leren kennen tijdens de clip-opnames van ‘Let’s go’. Hierin is Hung ook te zien en na deze opnames hebben de twee het dus ook meer dan gezellig gehad.” Maar ze weten meer te vertellen: “Ali wilde vaker afspreken met Hung en zij dacht er op die manier misschien een media-carrière uit te halen. Maar na een paar keer afspreken was Hung er ook wel achter dat het puut voor lust was.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: Familieman Ali B. (40) gaat vreemd met 19-jarig meisje, geeft haar 500 euro om te zwijgen, bestelt drugs en vertrekt

Na Marco Borsato lijkt ook de reputatie van Ali B. nu aan gruzelementen te liggen. De als familieman bekendstaande Ali blijkt een notoire vreemdganger. Een 19 jarig meisje zegt dat zij na drie minuten seks met Ali (40) 500 euro van hem kreeg om te zwijgen over zijn slippertje waarna Ali vervolgens telefonisch drugs bestelde en vertrok.

In Roddelpraat, het programma van Dennis Schouten en Jan Roos, zegt Dennis Schouten dat de rapper doet voorkomen dat hij de perfecte familieman is, maar hij in werkelijkheid “een absolute vreemdganger” is. Ali B en zijn vrouw Breghje hebben samen drie jongens: zoon Omar (geboren in 2011) en zoon Amin (geboren in 2009). In 2018 werd hun derde kind, zoon Nouri geboren. Schouten beweerde eerder dat Ali B zou zijn vreemdgegaan met Maan de Steenwinkel en verhaalt nu over zijn seksavontuurtje met een 19-jarig meisje.

“Ali B blijkt een absolute vreemdganger. Hij maakt het niet zo bont met Marco, want dit meisje was 19, maar goed: voor een man van 40-plus is dat toch wel bijzonder”, zegt Dennis in RoddelPraat. “Ik kreeg een bericht van een meisje dat zei: ‘Kan ik honderd procent zeker anoniem blijven?’ Ik zeg: ‘Dat kan.’ Ze zegt: ‘Ik heb vorig jaar s°ks gehad met Ali B. Ik heb er ook bewijs van. Als dit een scoop is dan kan ik details en bewijs sturen.’”

Het jonge meisje stuurde Schouten vervolgens een door vastgelegd chatgesprek met Ali B. ‘Woon je alleen?’ Ali B is daar erg content mee en die zegt: ‘Ik heb straks in [plaatsnaam]een coronasneltest. Als je wil kan er ook eentje bij jou afnemen. En toen is Ali afgereisd naar de woning van dit 19-jarige meisje. Ali is dus die perfecte man die al heel lang een relatie onderhoudt Brechje, zijn rechterhand met wie hij ook kinderen heeft. Toen heeft dat meisje mij een spraakbericht gestuurd.”

Dat spraakbericht wordt valt ook te beluisteren in de uitzending van RoddelPraat. Te horen valt dat de jonge vrouw o.a. details over Ali’s geslachtsdeel geeft en over zijn bedprestaties. “Het duurde echt maar twee of drie minuten. Hij bleef nog eventjes en toen zei hij: ‘Hier heb je 500 euro, koop wat leuks voor jezelf in deze coronatijd.’”

Dennis Schouten noemt dat ‘zwijggeld’. Aan het eind van de date bestelt Ali telefonisch drus. Dat gesprek is door de vrouw ook vastgelegd. “Oké, zodra je ze hebt… Ja, 3M wil ik graag hebben man, heb je die?”, zegt hij in het audiofragment.

Dennis Schouten: “3M is drugs. Na de date is Ali direct drugs gaan halen. De scoop is niet alleen dat Ali vreemdgaat, hij daarna vrouwen betaalt, dat het dan slechts twee minuten duurt, maar ook nog dat Ali verslingerd is aan 3-MMC.” Schoutens collega Jan Roos: “Even een momentje: Ali, de sweetheart van heel Nederland, gaat vreemd, betaalt vrouwen en bestelt dan goedkope drugs. Ik vind het een heftige scoop.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending