Monique Westenberg helemaal kapot van verdriet!
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg helemaal kapot van verdriet!

Monique de ex van Andre Hazes deelde onderstaande foto van een afscheidsceremonie op haar Instagram account. Een flinke klap voor Monique want een hele goede vriend van de familie genaamd Frank is overleden. Deze Frank speelde 43 jaar lang een belangrijke rol in het leven van Monique.

Monique plaatsten de volgende tekst bij de foto:

“Vanaf mijn geboorte was je er. 43 jaar lang jouw humor, liefde, maar ook onuitstaanbare acties.“

“Jij gaf me de bijnaam ‘Moon’ en heel veel mooie jeugdherinneringen. Jouw 9 levens zijn nu op lieve Frank. Ik ga je missen.“

Wij wensen Monique veel sterkte toe.

Celeberties

Lil’ Kleine weigert boze cursisten hun geld terug te betalen

Lil’ Kleine weigert de boze cursisten van Street Academy terug te betalen. De rapper zegt dat hij kennis nam van de klachten.

Omdat zijn Street Academy bepaalde toezeggingen niet inloste, voelen mensen zich opgelicht. In een verklaring aan Shownieuws zegt de rapper: “Ik heb vernomen dat er een aantal klachten zijn rondom Street Academy. Ik vind dit vervelend om te horen. Street Academy is in het leven geroepen om ambitieuze mensen te inspireren en te motiveren.”

De artiest zegt dat hij de klachten serieus neemt en dat er met alle personen contact is gezocht. Hij vervolgt: “Ik vertrouw erop dat Street Academy dit zal oplossen en ook in de toekomst blijft inspireren en motiveren.”

Mensen voelen zich belazerd

De rapper zwijgt echter in alle talen over het terugbetalen van de boze cursisten. Minstens zeventien personen eisen hun geld terug. Ze vinden dat de peperdure opleiding een slag in het water is.

De fameuze colleges zijn gewoon wat video’s. Er zijn geen evenementen, wat nochtans beloofd was. Ook de communicatie is vrijwel onbestaande. Als de cursisten hun geld begin juli niet terug hebben, volgen er juridische stappen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Gordon (52) ontslagen bij SBS’

Tv-kenner Angela de Jong (45) voorspelt het ontslag van Gordon (52) bij SBS. Volgens haar zou een nieuw seizoen van Geer en Goor hem alleen nog kunnen redden.

Door de fusie van Talpa en RTL moeten veel BN’ers vrezen voor hun baan, denkt Angela. De tv-criticus heeft een aantal presentatoren in gedachten die straks op straat komen te staan. Gordon is daar een van. ‘Hij slaat tegenwoordig geen deuk in een pak boter meer’, zegt ze in de AD Media Podcast.

Nieuw seizoen Geer en Goor?

Volgens Angela is er nog maar een oplossing die hem kan redden. ‘Als ze hem zo gek krijgen – en vooral Gerard Joling zo gek krijgen – om nog een keer Geer & Goor te gaan doen… Reken dan maar dat hij gewoon weer een contractje krijgt. Misschien voor een jaar. Ik zal niet zeggen weer voor vijf jaar voor heel veel geld, maar…’. Of dat een echte oplossing is, is nog maar de vraag. Gordon en Gerard zijn op dit moment niet bepaald op goede voet met elkaar.

Op de wipstoel

Angela heeft ook weinig vertrouwen in Jan Versteegh. Ze verwacht dat zijn contract wordt ontbonden. ‘Wat moet je daarmee? Lingo kan iedereen presenteren die bij RTL een contract heeft.’ Geraldine Kemper en Kim-Lian van der Meij zouden ook op de wipstoel zitten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg plaatst zeer emotioneel bericht online

Monique de ex van Andre Hazes deelde onderstaand bericht op haar Instagram account. Ze laat weten dat de therapie die ze volgt haar goed doet. Ze ging in therapie omdat Andre haar enorm pijn had gedaan en ze de breuk totaal niet zag aankomen. Het waren de donkerste dagen uit me leven, aldus Monique.

Monique gaat nu nog een stapje verder dan enkel therapie volgen. Ze gaat ook een bloed en darmonderzoek laten doen om nog beter in haar vel te komen.

We gunnen Monique het allerbeste en hopen voor haar dat Sarah en Andre ook stoppen met hun kinderachtige pesterijen naar Monique toe. Deze vrouw heeft al genoeg geleden door het labiele gedrag van Andre. Gelukkig bloeit er weer iets moois op voor Monique. Ze is namelijk laatst gespot met deze man.

Doorgaan met lezen

Trending