Monique Westenberg is er klaar mee en haalt snoeihard uit naar Rachel Hazes
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg is er klaar mee en haalt snoeihard uit naar Rachel Hazes

Dat Rachel Hazes en Monique de ex van Andre Hazes elkaar niet liggen dat is geen verassing. Normaal haalt Rachel altijd uit naar Monique. En laten we Sarah niet vergeten met haar pesterijen richting Monique.

Dit keer haalt Monique uit naar Rachel. Monique plaatste namelijk onderstaande reactie op een lieve tekst van Roxeanne Hazes gericht aan haar vader die een aantal dagen geleden 70 jaar zou zijn geworden.

Monique zegt het volgende:

”En vergeet hem niet te bedanken dat je je knappe kop aan hem te danken hebt, want god wat lijk je op hem en Fennie daardoor ook. Gefeliciteerd met je papa Zus.”

Hiermee impliceert Monique natuurlijk dat Rachel een afschuwelijke kop heeft en dat ze dankbaar moet zijn dat ze daar niks van heeft overgehouden.

Dit is typisch Monique, want als zij een sneer geeft dan is het altijd een beetje undercover en moet je goed tussen de lijnen doorlezen. Maar reken er maar op dat ze weet dat Rachel Hazes dit ook leest.

Celeberties

Andre Hazes is ook vreemdgegaan met Nikkie Plessen

De vermoedens waren er al maar de twee ontkenden het altijd. Andre Hazes is zowel tijdens zijn relatie met Monique en ook tijdens zijn korte relatie met Bridget Maasland vreemdgegaan met Nikki Plessen.

We lieten al eerder weten dat Bridget Maasland en Nikkie Plessen elkaar niet kunnen uitstaan de reden is Andre Hazes. Hierdoor wil Bridget ook RTL Boulevard niet presenteren als Nikki Plessen er ook in zit.

Andre Hazes en Nikki Plessen zijn een keer zoenend in een club gefotografeerd. Ook na deze foto ontkende ze nog steeds iets met elkaar te hebben gedaan.

Overigens komt nu het verhaal naar buiten dat de man van Nikki Plessen heel boos was op Andre en hij Andre Hazes verschillende keren heeft gebeld dat hij uit de beurt van zijn vrouw moet blijven. Wat op zich wel vreemd is want Nikki heeft altijd gezegd dat ze een open relatie heeft met haar man. Maar wellicht dat haar man zag dat het meer was dan een one night stand en hij wilde voorkomen dat Nikki een serieuze relatie kreeg met Andre.

Ook is duidelijk geworden dat Nikki mede verantwoordelijk was voor de breuk in het huwelijk van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis. Nikki schijnt namelijk op de bruiloft van Danie Bles (een bekende styliste) op Ibiza het gedaan te hebben met Rafael toen Sylvie eerder op de avond naar haar hotelkamer ging omdat ze zich niet lekker voelde. Verschillende gasten hebben Nikki en Rafael hevig zien zoenen in de tuin van het hotel. Ook is dit te zien op de bewakingsbeelden van het hotel. Nikki ontkent dit trouwens ondanks de beelden en de gasten die wat anders zeggen. Dit is natuurlijk al even geleden, maar toen was Nikki ook al met haar huidige man en dit bevestigd de open relatie die Nikki heeft.

Overigens kan de man van Nikki er ook wat van want die schijnt het tijdens de relatie met Nikki gedaan te hebben met Jamie Vaes de vriendin van Lil Kleine. Op zich helemaal geen probleem als je een open relatie hebt. Alleen had Jamie Vaes toen een relatie met Lil Kleine.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Weer zware klap voor Barbie: ex Gerrit vliegt de gevangenis in

De ex van Barbie, Gerrit, vliegt voor acht maanden de gevangenis in. Hij kreeg de straf voor het auto-ongeluk van april vorig jaar. Hij moet zijn rijbewijs twee jaar inleveren.

Gerrit richtte een zware ravage aan toen hij de controle over zijn auto verloor en in het decor belandde. Barbie moest toen naar het ziekenhuis gebracht worden met zware verwondingen. Algauw bleek dat Gerrit onder invloed van drugs was en te diep in het glas had gekeken. Samantha de Jong kwam er gelukkig al bij al goed vanaf.

De rechter legt de schuld bij Gerrit. Hij hield zich niet aan de toegelaten snelheid en was onder invloed van drank en drugs. Hij had MDMA genomen. Gerrit reed ook nog eens door het rood. De inzittenden liepen zware lichamelijke letsels op.

Barbie op bezoek?

Zal Barbie haar ex gaan bezoeken in de gevangenis? Het is duidelijk dat ze geen goede relatie meer hebben nadat aan het licht kwam dat zoontje Djemino toch niet van hem was. Eerder had ze beweerd van wel…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bridget Maasland: Andre Hazes was een hele grote fout

Bridget Maasland is op dit moment hartstikke verliefd op haar 16 jaar jongere vriend Christian Henry. Maar dat blijkt ze helemaal niet zo leuk te vinden. Want als Bridget echt goed verliefd wordt kan het helemaal fout gaan en daarmee doelt ze op haar eerdere relatie met Andre Hazes.

Bridget zegt hier het volgende over:

,,Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. Maar dat is helemaal niet leuk, ik ben als mezelf veel leuker.”

,,Misschien wel omdat de vorige verliefdheid met Andre nogal een fiasco was, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid.”

,,Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen.”

,,Ik ben een soort romanticus, een méga romanticus, dus ik wil niet verbitterd of verzuurd raken. Ik ben er ook blij om dat ik daarin niet ben veranderd, zeker na alles wat ik heb meegemaakt op liefdesgebied.”

Maar ja Bridget blijft Bridget en het lijkt erop dat ze het helemaal niet rustig aan doet in de liefde. Want haar nieuwe vriend heeft haar ouders al ontmoet en ze zijn pas een aantal weken bij elkaar.

Bridget zegt hier het volgende over:

,,Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was. Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending