Monique Westenberg is openhartig over haar ziekte
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg is openhartig over haar ziekte

Lange tijd dachten Monique Westenberg en André Hazes de ware voor elkaar te zijn. Het stel had destijds een grote (tweede) kinderwens. Maar dat ging niet vanzelf: Monique onderging lange tijd hormoonbehandelingen.

André en Monique zijn er altijd open over geweest dat zwanger raken niet makkelijk ging; de blondine kan moeilijk op de natuurlijke manier zwanger raken. In het ziekenhuis hebben de twee eicellen laten bevruchten, die teruggeplaatst hadden kunnen worden. Een jaar geleden schoven niet onder stoelen of banken dat ze droomden van een broertje of zusje voor Dré.

Behandelingen
Zo ver heeft het niet mogen komen: André is inmiddels gelukkig met Sarah van Soelen. Maar Monique merkt nog steeds de gevolgen van de hormoonbehandelingen die ze destijds onderging. ‘Voor de zomer begon ik met een kuur van cupping en bindweefselmassage op mijn buik en bovenbenen’, begint ze de post. De behandelingen helpen onder meer tegen cellulitis.

Opgezette buik
Maar voor Monique heeft het nog een veel groter voordeel: ‘Door het prikken in mijn buik met hormonen is er littekenweefsel ontstaan, waaraan allemaal verklevingen (vetcellen) zijn gaan ophopen.’ Daardoor had de blondine altijd een opgezette buik. Door de behandelingen zijn het littekenweefsel en de ‘hormoonrommel’ verdwenen. Monique wil deze tip doorgeven aan andere vrouwen die ook hormoonbehandelingen hebben ondergaan en met hetzelfde probleem rondlopen. ‘Ik hoop met deze post een aantal van jullie te bereiken die er iets aan hebben.’

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jan Dulles staat stil bij eerste verjaardag van zijn overleden dochter…

Het gemis van hun overleden dochter Donna zal nooit verdwijnen. Op de dag dat ze haar eerste verjaardag zou vieren, staat Jan Dulles (46) stil bij zijn kleine meisje.

“We missen je”
Met weinig woorden weet Jan veel te zeggen over de dochter die maar drie maanden in het leven van zijn gezin met Caroline zou zijn. ‘We missen je’, schrijft de zanger bij een foto van Donna. ‘Elk uur van de dag.’

View this post on Instagram

A post shared by Jan Dulles (@dullesofficial)

Het verlies van je kind is de nachtmerrie van iedere ouder. Een nachtmerrie die voor Jan en Caroline helaas werkelijkheid werd. Donna kwam op 19 december 2020 te overlijden. “Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet”, legde Jan later in gesprek met Humberto Tan uit.

“Dat is nooit gezien op de echo’s. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen.”

Onlangs bezocht de zanger met Frans Bauer het graf van zijn kleine meid. ”Kun je ooit zoiets verwerken?” vraagt Frans aan Jan. ”Ja, dat denk ik wel. Alleen het is een soort trauma dat altijd bij ons blijft”, aldus Jan. Hij vervolgt: ”De dood van een kind… het krijgt wel een plekje, maar het is gewoon iets onbegrijpelijks.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Monique Westenberg is onverantwoordelijk met Kleine Dre’

Gisteren stond er nog een woedende buurvrouw aan de deur bij Monique. En vandaag kunnen we weer een nieuw hoofdstuk toevoegen aan een groep nare mensen die Monique de ex van Andre Hazes probeert aan te pakken.

Het zit zo. Monique plaatste onderstaande video op haar Instagram account waarbij haar zoontje Kleine Dre met een echte slang om zijn nek zit te spelen. Deze slang is totaal ongevaarlijk en er zit ook nog een begeleider bij.

Monique maakt nog een vergelijk met Freek Vonk. Ze zegt namelijk:

,,Nou Freek, ik denk dat je binnenkort een stagiair hebt!”

Maar een aantal mensen zijn woedend op Monique en vinden het onverantwoordelijk om kleine Dre met een slang om zijn nek te laten spelen. Monique krijgt het dan ook zwaar te verduren. Er wordt zelfs beweerd dat Monique een slechte moeder is.

Bekijk hieronder het filmpje en oordeel zelf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending