Monique Westenberg is woedend op Andre Hazes
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg is woedend op Andre Hazes

Gisteren onthulde wij wie de dame was met wie Andre het zo gezellig had in de club. Deze dame was ook aanwezig bij de vechtpartij waar Andre en Wesley Sneijder bij betrokken waren. De dame in kwestie wist de vechtpartij te sussen terwijl Andre en Wesley erbij stonden en keken hoe hun vriend de klappen kreeg.

Monique die al afstand had genomen van Andre nadat hij haar had laten zitten toen ze ziek op bed lag wegens corona is woest op Andre. Toen Monique ziek was had Andre namelijk de taak om kleine Dre van school op te halen en de dagelijkse dingen te doen. Maar Andre hield zich niet aan zijn afspraken en hij liet Monique eigenlijk een beetje liet stikken. Monique is hier heel boos over geworden, maar had op dat moment niet de puf om Andre te confronteren. Toen Monique weer aan de betere hand was hebben zij en Andre met elkaar gesproken en dat is uitgemond in een ruzie.

Monique heeft uiteraard ook gehoord wat Andre in de club allemaal gedaan heeft en huilt dan ook uit bij haar vriendinnen. Het schijnt namelijk dat Monique het alweer helemaal voor haar zag een gelukkig gezin met zijn drietjes. En Monique wilde graag ook weer zwanger worden. Dit allemaal is voor Monique weer in duigen gevallen en ze had echt de hoop dat Andre veranderd was. Maar blijkbaar is Andre nog steeds dezelfde flapdrol die hij jaren geleden ook al was.

Volgens een vriendin van Monique komt Andre eigenlijk alleen maar naar Monique als hij het weer helemaal verpest heeft bij de dames en zijn moeder. Dan geeft hij Monique weer hoop. Monique trapt daar dan weer in en wordt kort daarna weer gepijnigd. De vriendin beweert dat Monique nu echt wel haar lesje heeft geleerd en helemaal klaar is met Andre.

Celeberties

Lil’ Kleine ruilt Jaimie Vaes in voor oud-deelneemster Love Island

Na de zware mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes vluchtte Lil’ Kleine naar het buitenland. Eerder vertoefde de rapper in Marbella. Ondertussen is hij gespot op Ibiza. En daar is hij niet alleen.

Lil’ Kleine zat drie nachten in de cel en is daarna vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. De rapper bleef niet bij de pakken zitten en ontvluchtte meteen het land.

Nieuwe liefde?

Verschillende belangrijke opdrachtgevers lieten al weten dat ze de samenwerking met Lil’ Kleine per direct stopzetten. De rapper laat het niet aan zijn hart komen en besloot om gezellig vakantie te vieren in Marbella. Nu is hij gespot op Ibiza.

Op een kiekje gedeeld door RoddelPraat is te zien dat de artiest samen met een andere vrouw op een terrasje zit. Juice Channel weet dat het gaat om oud-deelneemster van Love Island Kelly van der Minne. Heeft de rapper Jaimie nu al ingewisseld voor een nieuwe vriendin?

Het is overigens niet de eerste keer dat Lil’ Kleine samen met haar gezien is. “De twee zijn vorige zomer ook eens samen gezien op een boot, maar dit was toen wel in groepsverband.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Hier zal Linda de Mol het komende half jaar ondergedoken blijven!”

Linda de Mol heeft aangegeven voorlopig niet meer te willen werken. Dit vanwege de The Voice-schandalen en alles wat daarbij op haar bordje terecht is gekomen. Zo staat haar broer, John de Mol, flink onder vuur omdat het onder zijn “toeziend oog” gebeurd is. Maar haar ex-vriend, Jeroen Rietbergen, is één van de hoofdpersonen in het verhaal van Tim Hofman en BOOS. Daarnaast is de presentatrice ook geconfronteerd met het feit dat ze de verhalen van deze slachtoffers al enige tijd zou kennen en hier niet mee gedaan zou hebben. Het statement destijds kwam op haar online magazine te staan.

Er stond: “Eerlijk en open alles vertellen, dat was mijn intentie. Zodra ik weer een klein beetje uit het zwarte gat opgekrabbeld zou zijn, zou ik mijn verhaal doen op mijn eigen platform. Ik heb na gisteren besloten helemaal niets meer te zeggen.” Maar hoe nu verder.

Linda de Mol trekt zich terug!

Het is inmiddels bekend dat Miljoenenjacht niet door zal gaan. Eerst werd door Evert Santegoeds vernomen dat Winston Gerschtanowitz deze taak op zich zou nemen. Echter is het volgende gemeld door Marco Louwerens: “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken.” Evert liet eerder al weten waar de presentatrice verscholen zit: “Ja, we weten dat het niet goed met haar gaat. En dat ze waarschijnlijk in Portugal zit. Daar bezitten zij en haar broer een prachtige villa aan de kust in het mondaine Vale do Lobo. Er werd algemeen aangenomen dat zij dáár even op adem zou willen komen.” En dat is niet mis:

Doorgaan met lezen

Celeberties

John van den Heuvel is kapot van verdriet na heftig verlies

John van den Heuvel laat op zijn Instagram account weten kapot van verdriet te zijn door het plotseling overlijden van zijn stiefvader die hij beschouwde als zijn echt vader.

John zegt er zelf het volgende over:

‘Tot mijn groot verdriet overleed vandaag plotseling mijn stiefvader Jan van den Heuvel, die ik mijn leven lang beschouwde als mijn eigen vader. Hij gaf me niet alleen een gelukkige jeugd maar bleef me altijd steunen en achter me staan.’

‘Hij was een liefdevolle opa voor zijn kleinkinderen, die gek op hem waren. Het is hard en verdrietig hem vandaag voor het laatst in zijn vertrouwde huis te zien.’

‘De mooie herinneringen bieden troost en het feit dat m’n vader vredig in zijn slaap is overleden is iets om dankbaar voor te zijn. Ik ga deze eigenwijze, slimme, eigenzinnige maar lieve man enorm missen. Pa ik houd van je.’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending