Monique Westenberg laat voor het éérst van zich horen: “Bruiloft!”
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg laat voor het éérst van zich horen: “Bruiloft!”

Monique Westenberg liet een kleine twee weken even weten uit te checken om met mini-Dré en André Hazes als gezin op vakantie te zijn. Op Instagram liet Monique het volgende weten: “Wij checken even uit. Met én voor elkaar.” De reden dat het gezin even met elkaar moest zijn: “Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal.

Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren.” Echter was het meest spannende aan het verhaal van Monique het volgende: “Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!” Dit zou dus betekenen dat er een mogelijkheid zou zijn dat het stel weer bij elkaar zou komen.

Monique Westenberg laat weer van zich horen!
Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat er mensen zijn die denken dat het stel gaat trouwen: “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou zijn afgevallen en spionnen denken dat ze stiekem een bruiloft plannen. Hou. Op. Met. Mij.” Het stel is via medereizigers al gespot in Orlando in een attractiepark met het gehele gezin. Echter zijn er ook geluiden dat het stel naar Las Vegas zou vertrekken om daar te trouwen, Vegas-style. Zal onderstaande droom van Monique dan tóch nog uitkomen? In ieder geval heeft de altijd scherpe showbizzwatcher achter Reality.FBI alles goed in de gaten gehouden. Dat uitchecken bleek dus symbolisch te zijn en van hele korte duur. Het lijkt er in ieder geval wel op dat Monique zich lekker in haar vel voelt gezien de post, dat betekent wellicht goed nieuws. Te zien onder de video:

Celeberties

Enorm groot verdriet voor Wendy van Dijk: Voor altijd in ons hart

Wendy van Dijk deelt verdrietig nieuws. Een familielid is plotseling overleden, laat ze weten op Instagram.

De presentatrice schrijft donderdag in een emotioneel bericht: “Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze liefste nicht Bianca. Afgelopen week werd ze 49 jaar… en stond vol in het leven. We deelden een grote passie samen: yoga en spiritualiteit. Zij was de master, ik de leerling. Nauwelijks bekomen van het slechte nieuws, hebben we je veel te snel moeten laten gaan. Wat een ontzettend lieve, dappere vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en nichtje ben je voor je dierbaren. Wat een power! Wat een licht en energie. Liefde is sterker dan de dood. Voor altijd in ons hart❤️ namaste lieve Bianca.”

Haar volgers reageren massaal en wensen Wendy en de familie heel veel sterkte toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Gaat dit de ondergang van Eva Jinek worden?

Eva Jinek was een van de meest besproken transfers in de televisiewereld. Met haar overstap naar RTL wat miljoenen gekost zou hebben zouden gigantische kijkcijfers binnengehaald moeten worden. En het begin was dan ook veelbelovend.

Haar eerste uitzending had maar liefst 1.7000.000 kijkers getrokken. Dat was dan ook een persoonlijk record voor de blondine. Het leek niet meer fout te kunnen gaan maar toen kwamen de cijfers van de dagen erna. Woensdag waren er namelijk nog maar 600.000 mensen die naar haar talkshow aan het kijken waren. Gisteravond ging het al wat beter met cijfers die richting de 700.000 kropen.

Eva Jinek blijft achter

Alsnog blijft de presentatrice ver achter op haar concurrenten. Zelfs de Bauers in Argentinië trokken een paar ton meer aan kijkers naar hun programma. Wat dit voor gevolgen gaat hebben voor het programma is nog niet bekend. We zullen hopen dat de cijfers weer omhoog zullen schieten in het vervolg!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes reageert opmerkelijk op geruchten nieuwe vriendin van Lil Kleine

We hebben allemaal lang gewacht totdat Jaimie reageerde op de gebeurtenis tussen haar en Jorik, beter bekend als Lil Kleine. Vorige week was het dan ook eindelijk zo ver, Jaimie zat aan tafel bij Sophie en Kahlid.

Hier deelde ze haar mening. Maar hierna bleef het een beetje stil. Tot nu, want nu heeft Jaimie gereageerd op een opmerkelijke nieuwe twist in het verhaal.

Opvallend bericht

Ondertussen gaan er geruchten rond dat Jorik alweer met een nieuwe dame aan het date is. De dame zou ook uit Amsterdam komen en zou als klap op de vuurpijl ook Jaimie kennen. Hierop reageert Jaimie via een Instagram story.

 

Betekenis

Het is niet duidelijk of Jaimie via deze Instagram story direct naar Jorik doelt. Maar Juice kanalen denken van wel. Ze lezen hieruit: “Ik hoop dat je uiteindelijk het leven leeft dat je wil leven, en ik hoop dat niets je te lang blijft achtervolgen en ik hoop dat je lief bent voor je zelf.”

Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending