Monique Westenberg mysterieus: ‘Kerst vieren met vriendje’
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg mysterieus: ‘Kerst vieren met vriendje’

Er is weer een hoop verwarring ontstaan nadat Monique Westenberg een mysterieuze opmerking maakte op Instagram. Zo zegt ze dat ze kerst gaat vieren met familie en dierbaren, maar ook met een vriendje…

Wie bedoelt Monique met ‘vriendje’?

,,Nog twee nachtjes slapen en is het kerst! Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vriendje, en dierbaren. Jullie ook?”, schrijft Monique op Instagram.

Volgers vallen massaal over het feit dat Monique het heeft over een vriendje. Een aantal volgers denken dat ze hiermee haar zoontje Dré bedoelt. Maar omdat ze het ook heeft over familie en dierbaren, denken velen dat Monique het heeft over een écht vriendje.

‘Tactische opmerkingen’

,,Vriendje? Geniet ervan!”, zo reageert iemand onder het bericht. Een andere volger vindt de opmerking vooral tactisch. ,,Ik hou van jouw tactische opmerkingen. Geniet ervan!”

Maar omdat André volgens insiders met kerst één dag bij Monique en kleine Dré zou aanschuiven, denken ook een aantal volgers dat ze het over André heeft. ,,Het wordt weer hetzelfde als vorig jaar. Met zijn drietjes”, meent een volger. Een ander is het daar niet mee eens, verwijzend naar de vermeende nieuwe lover van de zanger. ,,André gaat alweer naar Engeland met een nieuwe dame.”

Meest bekeken

Scherpe kijker merkt iets op aan kerstkaart Koninklijk Huis: “Kijk koningin Maxima!”

Twee dagen geleden was daar dé kerstkaart van het koninklijk gezin. Willem Alexander, Maxima en de kinderen staan te glunderen samen met hun drie honden. Het gezin lijkt zich strak in pak en lak gehesen te hebben voor de foto. Maar een scherpe kijker merkte op dat het hele gezin er wel érg bekend uit ziet. Laten we eerst even naar de betreffende kaart gaan. Op de kerstkaart, gericht aan het volk, wij dus, staat een hoop. Om precies te zijn staat er eigenlijk heel weinig maar in veel verschillende talen. Er staat: “Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022.

Merry Christmas and a healthy and prosperous new year. Feliz Navidad y un próspero Año Nuevo. Noflike krystdagen en folle lok en seine yn it nije jier. Un pasku yen di bendishon i un próspero aña nobo.” Juist, dat zijn een hoop talen. Maar dat is niet het opvallende aan de foto!

Verjaardag Maxima tijdstip van Kerstfoto!

Het gezin draagt namelijk precies als tijdens het grote feest in Carré tijdens de vijftigste verjaardag van moederlief. Het hele gezin werd in mei geprezen vanwege de prachtige outfits die ze allemaal aan hadden. Prinses Alexia krijgt met deze jurk zelfs de eer om een koninklijke trendsetter te zijn zoals je aan deze foto’s kun zien. Het gezin werd destijds op de foto gezet door fotograaf Jeroen van der Meyde. ook de honden en Mambo, de toypoedel die een verjaardagscadeau was, waren aanwezig. Het geheel is volgens het AD opgepoetst tot kerstkaart. Hieronder de foto’s van de kerstkaart, daaronder de foto’s van hét gala:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Oud-medewerkster Marco Borsato: ‘Hij zat aan me op een manier die zeker niet juist is’

Sinds alle drama over Marco Borsato naar buiten is gekomen en ook openlijk is gevraagd om je te melden als hij ook iets bij jou heeft gedaan beginnen langzaam de verhalen binnen te stromen. Er zijn weer twee vrouwen bijgekomen die aan de Story hebben verteld dat Marco op een ongepaste manier aan ze heeft gezeten.

Een filmmaakster zegt hierover het volgende:

‘Ik heb in 2003 als crewlid samen met Marco Borsato op diverse filmsets van zijn videoclips voor het album Zien gewerkt,’ vertelt de vrouw aan Story. ‘Ik was toen net volwassen en heb helaas ook een nare ervaring met Marco gehad. Het is voor mij geen groot trauma. Maar Marco zat aan me op een manier die niet juist is als je met iemand werkt. Ik was gewoon een meisje, maar Marco Borsato was toen al Marco Borsato. Vanwege zijn bekendheid ben ik dat nooit vergeten. Marco en ik waren alleen in een kamer en keken samen naar videobeelden, daar was verder niemand bij.

Toen hij naast me stond, legde hij zijn hand op mijn bil. Het was heel ongemakkelijk. Ik heb dat naderhand nooit meer meegemaakt. Zoiets doe je niet. Maar hij is een charmante man, die het laat overkomen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Terwijl je weet: dit is raar. Dit is Marco Borsato en dit klopt voor geen meter.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Roxeanne Hazes staat halfnaakt op de cover van de Linda!

Lichaamspositiviteit staat steeds meer centraal in de wereld van social media, ook Roxeanne Hazes staat hier 100% achter. Het moet maar eens stoppen met al die filters en we moeten onze puurste vorm omarmen.

Met haar nieuwe foto op de cover van Linda.nl hoopt Rox te laten zien dat je er echt niet uit hoeft te zien als een model om mooi te zijn.

Linda schrijft bij de foto: “Daar is ze dan: @roxeannehazes mét twee gebakken eitjes op de cover van het nieuwe @linda_meiden Winterboek. En ook deze editie – die helemaal in het teken staat van food – staat weer vol lekkers, zoals de billen van @bilalwahib, Linda’s zoon @julianvahle met zijn grote liefde @chelsey_weimar en een heerlijke modeshoot met @rose_bertram en @gregoryvanderwiel (mét prachtige babybuik). Genoeg kijk- en leesvoer voor de druilerige dagen dus. Bestel ‘m nú via www.lindameiden.nl/bestellen of haal ‘m vanaf morgen in de winkel.
Fotografie: @anhkietduong • Styling: @lidewijmerckx • Visagie: @carlossaidel”

En Roxeanne schrijft erover: ““S/O naar al die mensen, die van hun lichaam proberen te houden. Ook al vertelt de maatschappij je soms iets anders. Voor jou, die denkt nooit goed genoeg te zijn. Voor jou, met je mini t**s, mega b**s, rechtopstaande borsten, peren t**s, zonder borsten, hang-sack b**s. Omarm jezelf! Je beslist niet zomaar dat je, je lichaam haat. Het wordt je simpelweg geleerd. Dus in plaats van zo streng voor jezelf te zijn, mag je lichaam ook wel eens bedankt worden. Want je hebt er maar één en dat is helemaal van jou. Dus wees er een beetje lief voor. Oh, en ik sta op de cover van het Linda Meiden Winterboek.”

Bekijk de foto hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending