Monique Westenberg openhartig over haar zoontje Dré: “Hij mag dat nooit zien”
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg openhartig over haar zoontje Dré: “Hij mag dat nooit zien”

Geen huwelijksreis voor Monique Westenberg. Ze trok dan maar naar Ibiza om al haar zorgen te vergeten.

Monique Westenberg slaagde daar volgens Privé goed in. De vakantie heeft haar veel deugd gedaan.

Monique zag een einde komen aan haar relatie met André Hazes. Het heeft haar heel veel verdriet gedaan.

Maar voor haar zoontje Dré houdt Monique zich groot. “Hij mag de tranen van zijn moeder niet zien”, citeert Privé haar in een vrouwenmagazine.

Meest bekeken

Saskia Noort brandt Jaimie Vaes compleet af! ‘Ben je niet goed?’

Saskia Noort heeft absoluut geen blad voor haar mond in de nieuwe AD-column. De schrijfster haalt keihard uit naar Jaimie Vaes, de verloofde van Lil’ Kleine…

Afgelopen week werd Jorik Scholten, bekend als Lil’ Kleine, gearresteerd vanwege het mishandelen van zijn Jaimie. Midden in die nacht zou Jaimie in paniek naar de lobby van het hotel zijn gevlucht met bloed en wonden op haar lichaam. De hotelmedewerkers zouden de politie hebben gebeld waardoor Lil’ Kleine werd opgepakt.

Statement

Het stel maakt een statement naar media: ,,Wij zijn echt geschokt door alle media-aandacht met betrekking tot onze relatie. De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. Wij houden erg veel van elkaar”, aldus Jorik en Jaimie.

‘Fles op hoofd geslagen’

Schrijfster Saskia vindt het een belachelijke situatie en gaat hier uitgebreid op in in haar column. ,,Gezamenlijk verbouwden ze een hotel, joegen ze de receptie de stuipen op het lijf, sloeg Lil’ een fles op het hoofd van Vaes kapot, naar verluidt in het bijzijn van de kleine. Niets nieuws voor die twee, want Lil’ slaat er wel vaker op los, en Vaes noemt dat dan een dieptepunt”, aldus de columniste.

Saskia is van mening dat Jaimie als influencer een voorbeeldfunctie heeft naar jongere vrouwen. ,,Wanneer vrouwen met zoveel volgers en macht al teruggaan of blijven bij hun gewelddadige partner, wat vertelt dit dan over al die andere, minder gefortuneerden?” schrijft zij. ,,Dat het bij echte grote liefde hoort. Ware passie. Echte mannelijkheid. En zij, de ontvangers van de agressie, zijn groot in hun vergevingsgezindheid. Pure vrouwen, hun hart gevuld met liefde. Wat vertellen zij de meisjes, de dochters? Dat het oké is? Ieder huisje heeft zijn kruisje, voor liefde moet gevochten worden.”

Woedend

De schrijfster is woedend over het feit dat Jaimie de schuld krijgt van het ‘incident’. ,,Huiselijk geweld wordt afgedaan als incident en al snel is de schuld gelegd bij het slachtoffer. ‘Zij is hysterisch. Zelf ook ‘geen katje om zonder handschoenen op te pakken’. Ze sloeg zelf ook. Ze houdt wel van een beetje brute seks.’ Ze zat te flirten, wordt nu ook over Vaes gezegd. Maakt dat iets uit? Mag je dan iemand verrot slaan?”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Sarah van Soelen doet Bridget Maasland na en laat liefde voor André Hazes vastleggen!

Wanneer André Hazes een vriendin heeft gevonden dan lijken die vól overgave voor hem te gaan. Sarah van Soelen is tegenwoordig in het leven van de zanger maar we zagen eerder natuurlijk de kortstondige relatie met Bridget Maasland waar de roddelbladen vol mee stonden. Bridget en André voelden zich destijds de Brad Pitt en Angelina Jolie van Nederland, die zich destijds Brangelina noemde.

Daarom noemde het stel zich destijds Brazes, als in Bridget en Hazes. Zo zie je maar hoe het naar je hood kan stijgen wanneer je een beetje media aandacht krijgt. Maar goed, we zijn inmiddels aangekomen bij het hoofdstuk ‘Van Soelen’ en daar hoort natuurlijk iets anders bij, zou je denken.

Sarah van Soelen doet Bridget Maasland na!?

De nagels van Bridget kwamen destijds in de roddelbladen omdat ze daar ‘BRAZES’ op had laten zetten. Dat heeft Sarah waarschijnlijk de inspiratie gegeven voor het volgende hoogstaande kunstwerk op háár nagels. Wat je voor combi met de namen van deze twee kan maken weten we niet echt… ‘SAZES’, ‘ANDROELEN’, ‘ANDRAH’ of ‘SARDRÉ’ bekt allemaal niet zo heel lekker. Dan maar gewoon een ‘A’!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes compleet afgemaakt na dit schandalig gedrag

Niet alleen het merendeel van de fans en een hele hoop bekende Nederlanders zijn helemaal klaar met Andre Hazes. Ook Angela de Jong televisierecensente van het AD wordt kotsmisselijk van Andre, Sarah en Rachel laat ze in haar column weten.

,,Zielig he, voor André Hazes en zijn vriendin Sarah van Soelen?”, begint Angela haar gevreesde column.

,,Ze hadden zich zo verheugd op een paar leuke itempjes in de showrubrieken over hun verliefdheid, met daarbij wat gratis reclame voor moeder Rachel die sinds kort bijbeunt als theeschenkster in een winkelcentrum in Amstelveen.”

,,Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens”, vindt Angela. Ze vindt het ongelooflijk storend dat Andre joviaal vertelt over zijn verliefdheid met het zwangere ‘barbiepop-influencertje’, zoals ze Sarah noemt. ,,Terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met Monique.”

Volgens Angela verdienen ze dan ook zéker alle negativiteit. Het publiek heeft de bullshit-tax bereikt. ,,Er zit een maximum aan de hoeveelheid bullshit die we kunnen hebben.” Wat volgens haar al bereikt was met Bridget Maasland: ,,We trappen er niet meer in.”

Ook Rachel Hazes de moeder van Andre moet het ontgelden. Angela kan helemaal niets positiefs bedenken over Rachel. Het ‘gedoe’ met de privébeelden in de documentaire, de ruzie met haar dochter Roxeanne én het ‘onophoudelijk natrappen’ naar Monique nota bene de moeder van haar kleinkind. Angela is helemaal klaar met de geschifte familie. ,,Is er nou niemand die haar én ons tegen dat soort dingen beschermt?”

Maar medelijden met de familie heeft ze zéker niet. ,,Weet je met wie ík medelijden heb? Met iedereen die ooit met de familie Hazes te maken krijgt”, sluit Angela af.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending