Monique Westenberg vertelt hoe vaak ze het met André Hazes heeft gedaan op vakantie!
Connect with us

Celeberties

Monique Westenberg vertelt hoe vaak ze het met André Hazes heeft gedaan op vakantie!

Monique Westenberg ligt behoorlijk onder de loep omdat verschillende media denken dat ze een fotograaf getipt heeft om een verzoening vast te leggen. Roddelblad ‘Ditjes & Datjes’ kopt hem erin met de titel: “Tipte Monique de fotograaf zélf om verzoening vast te leggen?“. Er verschenen namelijk foto’s van het complete gezin in het zwembad van een hotel in Orlando. Privé zelf meldde dat het zoeken was naar een speld in een hooiberg. Yvonne Coldeweijer meldt dat André nogal pissed is op Monique: “Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op Monique Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad. Nou André, ik denk dat jij daar best eens gelijk in zou kunnen hebben.”

Monique Westenberg schept op!

Monique heeft laten weten dat er helemaal geen sprake is van een verzoening: “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Dit zou volgens Coldeweijer zijn omdat er een documentaire gemaakt wordt en ze hier alle ‘juice’ voor willen bewaren. Tv-kenner Bert van der Veer denkt dat dit geen goede reclame is voor het commerciële stel: “Zeggen dat je uit elkaar bent terwijl je bij elkaar bent, om dat feitje te bewaren voor je programma, dat is toch weer een grens voorbij. Er moet een zekere mate van geloofwaardigheid zijn.” Op social media duikt een video op waarop het stel in hun nopjes is over de hereniging. Monique stelt dat ze het vier (!) keer gedaan hebben in twee dagen:

Celeberties

Mark Rutte gaat flink door het stof: ”Ik schaam me hier diep voor”

Premier Mark Rutte “schaamt zich diep” voor het tekort aan opvangplekken voor asielzoekers. Hij realiseert zich tegelijkertijd dat de problemen niet binnen een paar weken opgelost zijn.

De minister-president werd vandaag geconfronteerd met de crisissituatie in Ter Apel en zei: “Ik schaam me hier diep voor. De asielketen is totaal overspannen. We voldoen nauwelijks aan onze internationale verplichtingen en het lastige is: dit is niet met een paar weken opgelost.”

Hugo de Jonge gaat helpen
Volgens Rutte liggen de problemen niet alleen bij het COA. Ook het schrijnende tekort aan woningen speelt een prominente rol. De premier heeft woonminister Hugo de Jonge gevraagd te helpen zoeken naar oplossingen.

Gemeenten moeten niet zeuren
Veel gemeenten staan niet langer te trappelen om asielzoekers op te vangen, maar volgens Rutte is dat niet zo. Wel erkent hij dat de bereidheid om Oekraïners op te vangen veel groter is dan het geval is bij vluchtelingen uit andere landen. De premier roept op om te stoppen met onderscheid maken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen om Katja Schuurman: “Dit heeft haar vriendje gedaan!”

Katja Schuurman liet een een maand geleden nog weten voorlopig geen relatie te willen hebben. Aan De Telegraaf liet de presentatrice weten dat ze onwijs veel afgevallen is vanwege liefdesverdriet en daar ongelooflijk blij mee was. Katja over een nieuwe man in haar leven: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg.

Ik moet er echt nog niet aan denken.” Een kleine maand later wordt de brunette al met een man gesignaleerd waarvan eerst gedacht werd dat het André Hazes was. Maar nee, het is een andere jonge god. De Rotterdamse Niek van 29 jaar moet het helemaal worden voor de 47-jarige Katja. Maar niet voor maar één nachtje weten we inmiddels. Echter komen inmiddels al de meest bizarre verhalen naar boven over deze Niek waar Katja waarschijnlijk niet mee geassocieerd wil worden.

Weet Katja Schuurman wie ze in huis haalt?
Yvonne Coldeweijer is dieper in de materie gedoken: “Niek is de nieuwe lover van Kat. Hij is 29 en zij is 47, dus een aardig leeftijdsverschil. Hij komt uit een dorp bij Rotterdam, uit een streng gelovig gezin. Niek is voor zijn ex naar het buitenland verhuisd en daar woont hij nu nog steeds (Valencia/Ibiza). Hij en Kat hebben elkaar ontmoet op het vliegveld. Ze zijn nu 5 weken samen en helemaal in love. Zelfs al de familie ontmoet. Nou, dan weet je het wel.” Coldeweijer vervolgt met ‘juice’: “Hoewel hij gelovig is opgevoed is Nick bepaald geen lieverdje. Ik heb gehoord van een spion dat Niek in het verleden even in de bak heeft gezeten omdat hij een glas in een club kapot had geslagen en daarmee iemand had verwond. Hopelijk was deze grap eenmalig, Niek, en heeft God je vergeven. Groetjes.” Hier meer:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuw liefdeskoppel: Marco Borsato en Rachel Hazes hebben het héél gezellig met elkaar!

Het is steeds meer duidelijk dat het in BN’er-land een wirwar aan relaties is. We zullen zo op Marco Borsato en Rachel Hazes komen, eerst het volgende. André Hazes is weer terug in het land en Monique Westenberg heeft aangegeven dat er géén bruiloft aan komt.

Onzin zegt Yvonne Coldeweijer, die komt er wél aan. Coldeweijer heeft ook ontdekt dat Lil Kleine nu met de ex van André gaat, Anne Rose. Anne had overigens ook wat met Wesley Sneijder, maar dat ter zijde. Coldeweijer: “Anne Rose deed het vorig jaar al met Lil tijdens de Amsterdamse zomer, toen André nog met Sarasoel ging. Lil woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne ging daar regelmatig heen. In die tijd deed ze het ook met Wesley Sneijder.” Coldeweijer stelt dat André iets met Anne kreeg toen hij Sarah dumpte. In die tijd zou hij het ook met Monique gedaan hebben.

Marco Borsato en Rachel Hazes dan maar?
Snap jij het nog? Wij niet, daar hebben we natuurlijk Yvonne Coldeweijer voor. In de tussentijd blijven de speculaties over de échte vader van André natuurlijk altijd doorgaan. Coldeweijer stelde een tijdje geleden: “Rachel post over een lieve vriend. Maar spionnen die me al langer volgen weten dat ik denk dat deze Marco in het geheim de echte vader is van André!” Het gaat hierbij niet om Borsato maar een andere Marco. Deze Marco om precies te zijn. Om nog wat meer verwarring te scheppen is Dionne zich ermee gaan bemoeien met haar programma ‘DNA Onbekend’. Ronald en Frank de Boer te horen dat ze helemaal geen broers zijn. René en Natasja Froger blijken volle broer en zus. Jack en Jochem van Gelder blijken broers te zijn. Ruud de Wild schijnt de vader van Olcay Gulsen te zijn. En natuurlijk de échte vader van André:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending