Monique Westenberg woest op André Hazes jr.: “Hij komt er niet meer in!
Connect with us

Meest bekeken

Monique Westenberg woest op André Hazes jr.: “Hij komt er niet meer in!

Monique Westenberg is al een tijdje in de roddelbladen te zien vanwege de vermoedelijke hereniging met André. Veel mensen zouden het opvallend vinden wanneer de twee weer bij elkaar zouden komen. De zanger heeft haar namelijk in korte tijd twéé keer laten zitten voor een andere vrouw. Eerst was Bridget Maasland aan de beurt en meer recentelijk Sarah van Soelen. Na de uitschieter met Bridget heeft de zanger haar uitgebreid ten huwelijk gevraagd.

Hier is echter nooit wat van gekomen, want daar was Sarah. Maar nu dat voorbij lijkt te zijn, ook al zegt ze zelf nog steeds van niet, wordt er weer op een hereniging gehoopt. Er wordt altijd gesproken over of André dat wel wil. Alsof Monique zonder slag of stoot de vader van haar kind weer toelaat in haar leven. En daar blijkt nu dus ook het knelpunt te liggen tussen de twee.

Monique Westenberg laat André er nog niet in!

De zanger is onlangs naar Las Vegas geweest, samen met een vriend. We snappen allemaal wel dat de twee daar geen middagjes gejeu-de-bould hebben. Nee ‘What happened in Vegas stays in Vegas’ zeggen ze altijd. Behalve wanneer je een bekende Nederlander bent natuurlijk. De zanger zou al in een loyaliteitsdilemma hebben gezeten naar Monique of Rachel waar een ruzie uit is ontstaan. Hierdoor zou de zanger de plannen voor zijn documentaire hebben afgezegd waarvoor hij samen met moederlief naar Florida zou gaan. Monique zou dit niet heel acceptabel gevonden hebben op dit moment waardoor ze de zanger buiten de deur wil houden. Ook weekblad Weekend laat weten dat de zanger voorlopig niet bij de blondine thuis is. Wel dat er Kerst samen gevierd zal worden. Meer hieronder:

Meest bekeken

Nutella-schaarste door hazelnotencrisis: ‘Beter potten hamsteren!’

Hazelnootpastafans dreigen de dupe te worden van de financiële crisis in Turkije. Het land is de hoofdleverancier van Ferrero, de fabrikant van Nutella, en de productie van hazelnoten loopt er gevaar.

Turkije is goed voor 70 procent van de wereldwijde productie van hazelnoten. Door de enorme inflatie van de lira hebben Turkse boeren het heel moeilijk om hun bedrijven draaiende te houden. Bepaalde essentiële producten voor de verbouwing van de noten zijn zowat onbetaalbaar geworden. Het gaat om zaadjes, meststoffen en pesticiden.

Een Turkse bedrijfsadviseur in New York, Turgan Zülfikar, waarschuwt: “De wereld staat op de rand van een hazelnotentekort. Als je fan bent van Nutella, kan je de volgende keer dat je in de winkel bent de potten maar beter gaan hamsteren.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Op deze plek komt de grootste fastfoodstrip van Nederland

In 2023 heeft Duiven de grootste fastfoodstrip van Nederland. Dan is de opening gepland van het megacomplex met 15 restaurants aan de A12.

Op de huidige woonboulevard zijn nu al Subway, KFC en McDonald’s te vinden. Daarbij komen binnenkort ook nog Wok To Go, Burger King, Taco Bell en Febo, en meer. Foodvillage Duiven is naar verwachting binnen twee jaar klaar.

Projectontwikkelaar Erwin Slot zegt: “Nu komen mensen vooral voor grote winkels als de Ikea, MediaMarkt of Intratuin hierheen. Er mist er een reden om langer te blijven. Dat willen we hiermee voor elkaar krijgen.”

Teveel ongezonde voeding?

Slot ziet geen graten in het feit dat er nu wel heel veel fastfoodrestaurants op een kleine omgeving zullen zijn. Volgens hem beweegt de markt naar het zogeheten ‘fast casual driving’. “We gaan in de toekomst uit eten met de telefoon in onze hand. Of we nu willen of niet.”

De projectontwikkelaar zegt dat er ook contact was met gezondere restaurants. Zij konden de benodigde investeringen echter niet op tafel leggen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Compleet nieuwe vriendin voor André Hazes: “Samen Kerst vieren!”

André Hazes lijkt niet te willen kiezen tussen Monique Westenberg en Sarah van Soelen. In de media wordt gedacht dat de zanger niet kan kiezen en dat beide dames doen alsof de zanger voor hen gaat. Sarah heeft in een groot interview laten weten dat de relatie met de zanger gewoonweg even op pauze gezet is.

Monique lijkt met verschillende hints aan te geven dat de zanger weer bij haar terug zal komen. Maar nu blijkt dat geen van deze opties door lijken te gaan. Yvonne Coldeweijer is namelijk te weten gekomen dat de zanger waarschijnlijk met een andere dame bezig is. Op Instagram schrijft de showbizzwatcher: “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose. Ze is een goede vriendin van Nino (de zoon van Rossana Kluivert) en kent de Hazes familie al langer.”

André Hazes tóch een andere vriendin?

Coldeweijer vervolgt: “Gister deed ze samen met André en Rachel kerstinkopen bij de slager in Amstelveen. Zit André straks samen met zijn nieuwe liefde aan het kerstdiner bij Rachel?” Even later plaatst de showbizzwatcher het volgende bericht: “Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis. Die was toen bij de Hazes de musical persdag.” het profiel van Anne Rose is afgeschermd op Instagram maar de eerste foto’s zullen ongetwijfeld snel online verschijnen. De brunette is sales manager bij Mama Kelly in Amsterdam. Hieronder meer foto’s:

Doorgaan met lezen

Trending