Mooi roze is niet lelijk: Monique Westenberg deelt heerlijke nieuwe jaloersmakende foto
Connect with us

Meest bekeken

Mooi roze is niet lelijk: Monique Westenberg deelt heerlijke nieuwe jaloersmakende foto

Wat is Monique Westenberg toch een beauty! Afgelopen weekend deelde ze weer een fantastische foto van zichzelf in een zuurstokroze jurk op Instagram. En die vrouw kan écht alles hebben…

Janice

Monique draagt weer een jurk van modeontwerper Janice. ‘Jij bent de hele snoepwinkel ineen!’, schrijft het kledingmerk onder de foto. En daar zijn wij het mee eens! Monique straalt en ook de reacties van al haar volgers zijn superpositief.

Genot voor het oog

Het is niet de eerste keer dat Monique een prachtige foto van zichzelf plaatst in een even geweldig exemplaar van Janice. Een paar weken geleden poseerde ze nog in een groene jurk op Instagram en zelfs tijdens het sporten is Monique een genot voor het oog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Schoonzus Roxeanne

Het was een feestelijk weekend voor Monique. Haar hond werd namelijk 2 jaar! En dat werd gevierd met een speciale hondentaart. Ex-schoonzus Roxeanne reageerde nog onder de foto met ‘Fenders vriendje’ en feliciteerde Monique. Dit viel alleen niet in goede aarde bij haar moeder Rachel. Die vindt namelijk dat haar zoontje beter vrienden had kunnen worden met haar eigen hond die ze een paar jaar geleden een ander onderkomen heeft gegeven.

Bron: Shownieuws

Meest bekeken

Slecht nieuws: Deze coronamaatregelen worden volgende week aangekondigd

Er gaat vrij weinig veranderen als we kijken naar de coronamaatregelen die op 11 mei bekend gemaakt zullen worden. Volgens een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst schuift ’de besluitvorming naar verwachting een week op’.

„We zien dat de cijfers over de piek heen raken, maar de daling is nog niet voldoende zichtbaar om de volgende stap van het openingsplan verantwoord te kunnen zetten. De druk op de IC’s en bezetting vd ziekenhuizen is nog te hoog.

Om deze redenen verschuift de Catshuissessie van morgen naar volgend weekend, en de persconferentie schuift dus ook door.”

De overheid had eigenlijk laten weten dat we vanaf 11 mei weer wat meer zouden kunnen doen maar het OMT heeft dat afgeraden. Ook gaat het slecht in de zorg.

Het was eigenlijk de bedoeling dat we weer naar de bioscoop zouden mogen of bijvoorbeeld naar de Efteling maar dit gaat helaas allemaal (nog) niet door. De overheid heeft besloten om nog heel even te wachten met deze maatregelen.

Eigenlijk zou er aanstaande zondag, morgen dus, een overleg zijn in het Catshuis en dan zou er maand een persconferentie zijn. Dit gaat niet door omdat volgens het OMT er nog teveel besmettingen zijn.

Er zijn meerdere fases van versoepelingen en op 3 mei had de overheid de beslissing moeten maken om naar de tweede fase te gaan: het openen van zogenoemde ’doorstroomlocaties’ in de buitenlucht, zoals pretparken en dierentuinen en meer mogelijkheden om buiten te sporten.

Maar ook zouden de muziekscholen weer helemaal open mogen en ook de toneelclubs weer bijeen kunnen komen voor een repetitie. Sportscholen en zwembaden zouden ook weer open mogen. De volgende plekken zouden weer open mogen met toegangstestenL bioscopen, theaters, musea en professionele sportwedstrijden met publiek.

Op het punt van toegangstesten zit nu een vertraging. De proefevenementen en zogeheten Fieldlabs zijn goeddeels achter de rug en het idee was om met de ervaringen grootschaliger publieksvertier met toegangstesten mogelijk te maken. Maar om toegangstesten te kunnen verplichten, is een juridische basis nodig.

De wetgeving ligt al twee weken in de Kamer. Maar de Tweede Kamer spreekt er pas volgende week over, de Eerste Kamer nog weer een week later. Voordat de wet is ingevoerd, is het al juni. Meerdere partijen vragen zich af of ze die ’testsamenleving’ überhaupt nog wel willen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hele bizarre details komen naar buiten over dood vriend Samantha de Jong ‘Barbie’

Dacht je dat jij je leven nog niet helemaal op de rit had? Dan moet je het levensverhaal van Samantha de Jong aka Barbie eens goed bestuderen.

De blonde Scheveningse deed ruim tien jaar geleden mee aan Oh Oh Cherso en sindsdien staat haar leven eigenlijk constant compleet op de kop.

Wat dacht je van meerdere zelfmoordpogingen. Kinderen bij verschillende mannen en nu is haar nieuwste vriendje, Gelmore afgelopen zondag ook nog eens plotseling overleden.

Samantha plaatste de volgende tekst bij een foto van het tweetal: “Hou van jou lieve schat zomaar ineens ben je overleden hoe kan dit lieve schat ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent ik heb je geholpen maar niks hielp de artsen en de politie namen het over en daar lag je schat je zal voor altijd bij me blijven”.

Evert Santegoeds deelde gisteravond de laatste details aan tafel bij Showniews. Als gerucht geeft hij aan dat het waarschijnlijk zou gaan om een overdosis.

Eerst zou Barbie haar vriend Gelmore zelf hebben proberen te reanimeren, vervolgens 112 gebeld en die hebben dat van haar overgenomen

De geruchten die rondgaan:

 

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Liefdeshereniging: Marco Borsato en Leontine terug bij elkaar!

Marco Borsato lijkt het inmiddels méér dan zeker te weten: Leontine is én blijft de vrouw van zijn leven. Hoewel ze uit elkaar zijn en niet meer samenwonen, zoeken de twee elkaar geregeld op. Leontine verblijft vaak bij Marco in Alkmaar, en vorige week bezochten ze zelfs samen hun dierbare moeder en schoonmoeder Mary. Wordt hun liefdeshereniging definitief?

Het moet gezegd: Marco Borsato weet met zijn liedjes romantische snaren te raken maar ook in zijn privéleven draait de half-Italiaanse charmezanger kennelijk aan de juiste knoppen. Hoewel zijn grote liefde Leontine minimaal een keer door hem werd bedrogen, staat zij open voor zijn toenaderingspogingen. Sterker nog: ze is intussen al geregeld blijven slapen bij Marco, in zijn penthouse in het centrum van Alkmaar – ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi. Vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigen aan Story dat de zanger alles op alles zet om het gebutste hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Rustig aan

De vrienden typeren hun huidige situatie als veelbelovend maar erg pril, en Marco zou zich houden aan de wijze spreuk ‘rustig aan, dan breekt het lijntje niet’, iets wat door Leontine – beducht om andermaal pijn te worden gedaan – alleen maar toegejuicht wordt. Vorige week was voor Story zelf te zien hoe close de twee in elk geval weer zijn: samen bezochten ze in Marco’s elektrische Porsche Taycan hun dierbare moeder en schoonmoeder Mary, in haar villa in het nabije Stompetoren.

Bron: story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending