Moos is weer terug bij haar baasjes - na ruim een week stond ze plotseling voor de poort
Connect with us

Lifestyle

Moos is weer terug bij haar baasjes – na ruim een week stond ze plotseling voor de poort

Ruim een week geleden raakte Moos vermist. Terwijl haar baasjes op vakantie waren, logeerde de viervoeter bij de ouders van een baasje. Na lang zoeken werd ze niet gevonden, maar dinsdagavond verscheen ze op dezelfde plek waar ze vermist raakte!

Moos is de trouwe metgezel van Juliët en Geert Zegers uit Uden. Ze heeft een hele special plek in het hart van haar baasjes, tijdens hun bruiloft was ze zelfs de ringdraagster.

Haar baasjes gingen op vakantie en lieten haar bij de ouders van Geert achter. Een langskomende luchtballon deed de Berner sennenhond zo schrikken dat ze wegrende, bericht Omroep Brabant. Arme Moos is erg bang voor luchtballonen en in de omgeving vliegen er veel rond.

Een lange zoektocht was helaas niet succesvol. Zelfs twee speurhonden werden ingezet, maar het mocht niet baten.

Op Facebook werd een pagina gecreëerd om te helpen zoeken naar Moos. Wellicht had iemand haar ergens gezien. Maar de dagen verstreken, en er kwam geen nieuws.

Totdat op dinsdagavond het verlossende telefoontje kwam! “Mijn schoonmoeder belde dinsdagavond dat ze voor de poort stond, op de plek waar ze vermist raakte.”, vertelde een dolblije Juliët aan Omroep Brabant.

Moos is weer thuis bij haar baasjes. Ze is een beetje vermagerd en moe, maar voor de rest lijkt ze dezelfde vrolijke Moos te zijn. Het is een mysterie voor iedereen waar ze de laatste negen dagen heeft uitgehangen en wat ze heeft gedaan.

Juliët wil iedereen onwijs bedanken voor de reacties, tips en zoekacties, schrijft ze op Facebook! Na al die ongeruste dagen is Moos gelukkig gezond en wel weer terug bij haar baasjes!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending