Na 21 jaar huwelijk wilde deze vrouw iets van haar man.
Connect with us

Lifestyle

Na 21 jaar huwelijk wilde deze vrouw iets van haar man.

Op een dag wilde mijn vrouw dat ik met een andere vrouw wat ondernam. Na 21 jaar huwelijk zei ze: „Er is een vrouw die heel graag tijd met je wil doorbrengen. Ze zou het geweldig vinden als je met haar uit eten ging en daarna een film ging kijken.“

Na 21 jaar huwelijk wilde deze vrouw iets van haar man.

Na 21 jaar huwelijk komt mij vrouw naar me toe en zegt dat ze me iets belangrijks wilt vertellen.

Ze wilde dat ik met een andere vrouw wat ging ondernemen. Ze wilde werkelijk dat ik met deze vrouw uit eten ging en daarna een film ging kijken. Ze zei: “Ik hou van je, maar ik weet ook dat deze vrouw ook zeer van je houdt en daarom wil ik dat jij wat tijd met haar doorbrengt.“

Deze andere vrouw was mijn moeder. Sinds mijn vader gestorven is, leeft mijn moeder al 19 jaar als weduwe. En door mijn werk en mijn 3 kinderen, heb ik weinig tijd haar te bezoeken.

Daarom belde ik haar diezelfde avond nog op en vroeg haar mee uit eten te gaan en daarna naar de bioscoop te gaan.

“Wat is er? Gaat alles goed met je?“ vroeg ze me aan de telefoon.

Ik zei: “Ik dacht dat het wel leuk zou zijn als we wat tijd gezamenlijk zouden doorbrengen. Wij tweetjes.“

Ik hoorde hoe ze diep in- en uitademte en antwoordde: “Dat zou ik erg leuk vinden!“

Die vrijdag erop, na mijn werk, reed ik naar mijn moeder en haalde ik haar op. Ik was een beetje nerveus, want we hadden elkaar al lang niet meer gezien…Ze had haar haren mooi gedaan en droeg hetzelfde outfit die ze op haar laatste huwelijksdag ook aan had. Ze straalde van geluk en ik kon zien dat de jaren sporen in haar tedere gezicht hebben achtergelaten.

“Ik heb mijn vrienden verteld, dat ik vandaag met iemand uitga en allen waren zeer onder de indruk“, vertelde mijn moeder in de auto. “Ik vertelde hen, dat we elkaar vanavond niet zouden zien.“

We kozen een mooi, niet zeer opvallend, maar een gezellig en charmant restaurant. Mijn moeder nam mijn arm alsof ze de vrouw van de president was. We namen plaats en las haar de menukaart voor, want haar ogen waren ondertussen zeer zwak geworden. Toen ik klaar was met oplezen, merkte ik hoe ze me met een nostalgische blik bekeek.

“Toen je nog klein was, heb ik je altijd de kaart voorgelezen,“ zei ze. Ik antwoorde: “Vandaag mag jij uitrusten en neem het voorlezen over.“

We aten gezamenlijk en voerden een aangenaam gesprek. We deelden gedachten uit over het verleden maar ook over het heden en zodoende spraken we uren, zelfs in de bioscoop. Dan was het opeens tijd om de avond te beëindigen en moest ik met pijn in mijn hart van mijn moeder afscheid nemen. We beloofden elkaar dat we snel weer uit eten zouden gaan en daarbij stond mijn moeder erop dat zij dan de rekening betaalt.

Toen ik dan weer thuis was, vroeg mijn vrouw hoe de avond was. “Het was mooier dan ik ooit gedacht zou hebben!“, zei ik.

Helaas kwam er geen tweede keer, want enkele dagen later overleed mijn moeder plotseling aan een hartinfarct.

Maanden later bezochten mijn vrouw en ik hetzelfde restaurant waar ik met mijn moeder gegeten had. Daar kreeg ik een brief met de volgende tekst: “Ik heb het etentje alvast voor jullie betaald. Het is voor jou en je vrouw, omdat ik niet zeker was of we elkaar nog zouden zien. Maar over één ding kun je wel zeker zijn en dat is dat je mij op deze avond zeer gelukkig hebt gemaakt! Ik hou van je, mijn zoon.“

Op deze avond leerde ik de ware betekenis kennen van de woorden „Ik hou van je“ en begreep ik hoe belangrijk het is met je familie en geliefden tijd door te brengen. Er is niets belangrijker dan de liefde.

Deel dit onroerend verhaal met al je vrienden! Want onze moeders zijn onvervangbaar en wij allen zouden meer tijd met hen moeten doorbrengen, nog voordat er geen mogelijkheid meer daartoe is!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending