Na 7 miskramen geloven de dokters niet in kansen van pasgeboren baby – dan neemt moeder beslissing die iedereen verbijsterd
Connect with us

Nieuws

Na 7 miskramen geloven de dokters niet in kansen van pasgeboren baby – dan neemt moeder beslissing die iedereen verbijsterd

Trisha Long Bell had al enorm veel moeten doorstaan om moeder te kunnen worden. Veel meer dan de meesten van ons zich kunnen voorstellen.

Zeven keer eerder hadden zij en haar man ontdekt dat ze zwanger was – om vervolgens iedere keer een miskraam te krijgen. Met iedere keer groot verdriet tot gevolg.

Maar zelfs in de donkerste dagen weigerde het stel hun droom van het hebben van een gezin op te geven.

Tot er een waar wonder gebeurde toen hun tweede zoon ter wereld kwam onder zeer speciale omstandigheden.

So glad you're mine forever.Happy 6 years of marriage.

Publiée par Trisha Long Bell sur Dimanche 8 janvier 2017

Na zeven miskramen werden Trisha en haar man in 2014 eindelijk de gelukkige ouders van hun eerste zoon Urijah. Ze waren in de zevende hemel.

Met alle enorme teleurstellingen die ze eerder hadden moeten verwerken, hadden ze niet verwacht het geluk te kunnen voelen van een tweede kindje. Zo redeneerde Trisha althans. De jaren gingen voorbij en het kleine gezin was heel gelukkig met de kleine Urijah thuis.

Maar toen vertelde Trisha dat ze weer zwanger was, weer van een jongetje.

My heart has been so touched reading all of your comments from our car accident last week! Thank you so much for your…

Publiée par Trisha Long Bell sur Jeudi 28 septembre 2017

De zwangerschap verliep gelukkig goed, tot aan de geboorte zelf. De dokters realiseerden zich snel dat er iets mis was met het pasgeboren jongetje.

De kleine Ezrah kwam ter wereld zonder hartslag, pols of zuurstof in de hersenen; en liep een enorm risico op serieuze hersenschade.

Who remembers this sweet face? I've had too many messages and a couple comments asking why we're delivering this baby…

Publiée par Trisha Long Bell sur Mardi 13 juin 2017

De kleine Ezrah was volledig afhankelijk van een machine, en de dokters drongen al aan om de ‘stekkers eruit te trekken’. Trisha kon het niet.

In plaats daarvan luisterde ze naar haar schoonmoeder en koos ervoor om iets helemaal anders te doen.

Publiée par Trisha Long Bell sur Mardi 24 octobre 2017

Trisha vertelde op Facebook wat er gebeurd was in het ziekenhuis:

Mijn baby werd geboren zonder hartslag. Geen zuurstof in zijn hersenen. Geen pols. Ze waren 11 minuten bezig om hem tot leven te wekken. Er werd hevige hersenschade vastgesteld. Ik herinner het me alsof het gisteren was, om verteld te worden dat mijn zoon geen kwaliteit van leven zou hebben… dat het beter was om ‘de stekker eruit te trekken’.

Ten months ago, this was my baby.. In coma with Machines breathing for him. Fighting for his life. I was told he would…

Publiée par Trisha Long Bell sur Vendredi 2 septembre 2016

Moederinstinct
Trisha vervolgde:

“Ik weet nog dat ik in het ziekenhuis zat, biddend, hopend, huilend. Ik wilde hem ‘repareren’. Ik voelde me zo waardeloos, mijn lichaam had mijn zoon in de steek gelaten. Ik voelde me gebroken.”

Trisha’s woorden spreken voor zich. Geen enkele ouder zou ooit zoiets mee moeten maken, of een beslissing moeten nemen over het leven of de dood van hun kind.

Maar voordat ze afscheid ging nemen van haar zoon, wilde Trisha iets moederlijks doen waarvan ze instinctief hoopte dat het ook effect zou hebben.

“Ik zat naast zijn bed te denken aan wat ik toch in hemelsnaam kon doen om hem te helpen, toen ik me realiseerde dat ik wel degelijk iets kon doen. Als zijn moeder, wist ik dat ik hem iets heel belangrijks kon geven wat niemand anders te bieden had, MIJN MELK!

Mijn oudste zoon Urijah had ik ongeveer drie maanden borstvoeding gegeven.

Met Ezrah wist ik dat ik dit moest doen, onvoorwaardelijk, hoe moeilijk het ook zou kunnen zijn. Hij vocht voor zijn leven, en dit was de enige manier voor mij om er helemaal voor hem te zijn! Ik wist niet of mijn melk hem kon helpen bij zijn aandoeningen, maar ik wilde er in geloven.

Ik had niet kunnen bevroeden hoe snel ik de kracht van moedermelk zou leren kennen.

Het is echt pure MAGIE!

En nu, 14 maanden alter, weet ik zeker dat mijn melk een grote rol heeft gespeeld bij het helen van de hersenaandoening van mijn kind. Ik WEET het. Vrouwenlichamen zijn ZO bijzonder. De manier waarop we verbonden zijn met onze kinderen. De manier waarop onze lichamen precies weten wat te doen tijdens een geboorte.

De manier waarop we genezen… En dan kiezen we ervoor om het allemaal nog eens te doen. Het is ongelooflijk mooi.

Dit plaatje laat zien hoe MIJN MELK zijn kleine hersentjes geneest. Ik heb zeven miskramen gehad, dus deze baby is mijn wonder, samen met mijn 3-jarige. Dit plaatje zal voor altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart.”

My baby was born dead. No heartbeat. No oxygen to the brain. No pulse. He was revived after 11 long minutes. He was…

Publiée par Trisha Long Bell sur Vendredi 16 décembre 2016

Wonderbaarlijk herstel
Het plaatje dat Trisha deelde op haar Facebookpagina geeft prachtig weer hoe ze haar zoontje beter maakte door borstvoeding te geven.

Het vormt een inspiratie voor moeders over de hele wereld, omdat zij echt hun lichaam, geest en ziel meegeven aan hun kinderen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en de progressie die de kleine Ezrah heeft gemaakt gaat de verwachtingen van de doktoren ver te boven, schrijft NTD.

Completely out numbered + I don't mind a bit.. Sure love my guys! Happy 4th!!!

Publiée par Trisha Long Bell sur Lundi 4 juillet 2016

Trisha en haar man hebben meer pijn en zorgen moeten doorstaan dan velen in hun hele leven voor de kiezen krijgen.

Gelukkig hebben ze ook kunnen voelen hoe krachtig het moederschap kan zijn en hoe leed kan omslaan in wonderen.

Deel dit verhaal als jij ook gelooft in wonderen en de kracht van moeder natuur!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending