Na 7 miskramen geloven de dokters niet in kansen van pasgeboren baby – dan neemt moeder beslissing die iedereen verbijsterd
Connect with us

Nieuws

Na 7 miskramen geloven de dokters niet in kansen van pasgeboren baby – dan neemt moeder beslissing die iedereen verbijsterd

Trisha Long Bell had al enorm veel moeten doorstaan om moeder te kunnen worden. Veel meer dan de meesten van ons zich kunnen voorstellen.

Zeven keer eerder hadden zij en haar man ontdekt dat ze zwanger was – om vervolgens iedere keer een miskraam te krijgen. Met iedere keer groot verdriet tot gevolg.

Maar zelfs in de donkerste dagen weigerde het stel hun droom van het hebben van een gezin op te geven.

Tot er een waar wonder gebeurde toen hun tweede zoon ter wereld kwam onder zeer speciale omstandigheden.

So glad you're mine forever.Happy 6 years of marriage.

Publiée par Trisha Long Bell sur Dimanche 8 janvier 2017

Na zeven miskramen werden Trisha en haar man in 2014 eindelijk de gelukkige ouders van hun eerste zoon Urijah. Ze waren in de zevende hemel.

Met alle enorme teleurstellingen die ze eerder hadden moeten verwerken, hadden ze niet verwacht het geluk te kunnen voelen van een tweede kindje. Zo redeneerde Trisha althans. De jaren gingen voorbij en het kleine gezin was heel gelukkig met de kleine Urijah thuis.

Maar toen vertelde Trisha dat ze weer zwanger was, weer van een jongetje.

My heart has been so touched reading all of your comments from our car accident last week! Thank you so much for your…

Publiée par Trisha Long Bell sur Jeudi 28 septembre 2017

De zwangerschap verliep gelukkig goed, tot aan de geboorte zelf. De dokters realiseerden zich snel dat er iets mis was met het pasgeboren jongetje.

De kleine Ezrah kwam ter wereld zonder hartslag, pols of zuurstof in de hersenen; en liep een enorm risico op serieuze hersenschade.

Who remembers this sweet face? I've had too many messages and a couple comments asking why we're delivering this baby…

Publiée par Trisha Long Bell sur Mardi 13 juin 2017

De kleine Ezrah was volledig afhankelijk van een machine, en de dokters drongen al aan om de ‘stekkers eruit te trekken’. Trisha kon het niet.

In plaats daarvan luisterde ze naar haar schoonmoeder en koos ervoor om iets helemaal anders te doen.

Publiée par Trisha Long Bell sur Mardi 24 octobre 2017

Trisha vertelde op Facebook wat er gebeurd was in het ziekenhuis:

Mijn baby werd geboren zonder hartslag. Geen zuurstof in zijn hersenen. Geen pols. Ze waren 11 minuten bezig om hem tot leven te wekken. Er werd hevige hersenschade vastgesteld. Ik herinner het me alsof het gisteren was, om verteld te worden dat mijn zoon geen kwaliteit van leven zou hebben… dat het beter was om ‘de stekker eruit te trekken’.

Ten months ago, this was my baby.. In coma with Machines breathing for him. Fighting for his life. I was told he would…

Publiée par Trisha Long Bell sur Vendredi 2 septembre 2016

Moederinstinct
Trisha vervolgde:

“Ik weet nog dat ik in het ziekenhuis zat, biddend, hopend, huilend. Ik wilde hem ‘repareren’. Ik voelde me zo waardeloos, mijn lichaam had mijn zoon in de steek gelaten. Ik voelde me gebroken.”

Trisha’s woorden spreken voor zich. Geen enkele ouder zou ooit zoiets mee moeten maken, of een beslissing moeten nemen over het leven of de dood van hun kind.

Maar voordat ze afscheid ging nemen van haar zoon, wilde Trisha iets moederlijks doen waarvan ze instinctief hoopte dat het ook effect zou hebben.

“Ik zat naast zijn bed te denken aan wat ik toch in hemelsnaam kon doen om hem te helpen, toen ik me realiseerde dat ik wel degelijk iets kon doen. Als zijn moeder, wist ik dat ik hem iets heel belangrijks kon geven wat niemand anders te bieden had, MIJN MELK!

Mijn oudste zoon Urijah had ik ongeveer drie maanden borstvoeding gegeven.

Met Ezrah wist ik dat ik dit moest doen, onvoorwaardelijk, hoe moeilijk het ook zou kunnen zijn. Hij vocht voor zijn leven, en dit was de enige manier voor mij om er helemaal voor hem te zijn! Ik wist niet of mijn melk hem kon helpen bij zijn aandoeningen, maar ik wilde er in geloven.

Ik had niet kunnen bevroeden hoe snel ik de kracht van moedermelk zou leren kennen.

Het is echt pure MAGIE!

En nu, 14 maanden alter, weet ik zeker dat mijn melk een grote rol heeft gespeeld bij het helen van de hersenaandoening van mijn kind. Ik WEET het. Vrouwenlichamen zijn ZO bijzonder. De manier waarop we verbonden zijn met onze kinderen. De manier waarop onze lichamen precies weten wat te doen tijdens een geboorte.

De manier waarop we genezen… En dan kiezen we ervoor om het allemaal nog eens te doen. Het is ongelooflijk mooi.

Dit plaatje laat zien hoe MIJN MELK zijn kleine hersentjes geneest. Ik heb zeven miskramen gehad, dus deze baby is mijn wonder, samen met mijn 3-jarige. Dit plaatje zal voor altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart.”

My baby was born dead. No heartbeat. No oxygen to the brain. No pulse. He was revived after 11 long minutes. He was…

Publiée par Trisha Long Bell sur Vendredi 16 décembre 2016

Wonderbaarlijk herstel
Het plaatje dat Trisha deelde op haar Facebookpagina geeft prachtig weer hoe ze haar zoontje beter maakte door borstvoeding te geven.

Het vormt een inspiratie voor moeders over de hele wereld, omdat zij echt hun lichaam, geest en ziel meegeven aan hun kinderen.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en de progressie die de kleine Ezrah heeft gemaakt gaat de verwachtingen van de doktoren ver te boven, schrijft NTD.

Completely out numbered + I don't mind a bit.. Sure love my guys! Happy 4th!!!

Publiée par Trisha Long Bell sur Lundi 4 juillet 2016

Trisha en haar man hebben meer pijn en zorgen moeten doorstaan dan velen in hun hele leven voor de kiezen krijgen.

Gelukkig hebben ze ook kunnen voelen hoe krachtig het moederschap kan zijn en hoe leed kan omslaan in wonderen.

Deel dit verhaal als jij ook gelooft in wonderen en de kracht van moeder natuur!
[fblike]

Nieuws

Meisje (13) loopt zware brandwonden op na gebruik telefoon tijdens opladen

Ik denk dat elke ouder het ermee eens zou zijn dat het beschermen van onze kinderen prioriteit nummer één, twee, drie, vier en vijf wordt vanaf het moment dat ze ter wereld komen.

Het idee alleen al van z1ekte of letsel bij onze kleintjes is vaak ondenkbaar, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat ze buiten gevaar blijven. Het is niet eens iets waar de meesten van ons veel tijd aan besteden om over na te denken, eerder een instinct dat vanaf het allereerste moment dat we onze zoon of dochter zien, in werking treedt.

Helaas heeft de wereld maar al te vaak andere plannen, en zelfs bij het uitoefenen van de meest waterdichte zorgvuldigheid kunnen dingen fout gaan en zullen ze onvermijdelijk fout gaan.

De meeste moeders en vaders zullen vrezen voor de dag dat er iets gebeurt dat ze niet kunnen stoppen, vooral als het een ongeval of beproeving is die ze niet hadden kunnen voorzien.

Jackie Fedro weet daar wel het een en ander van. Het @ngstaanjagende verhaal van haar dochter vond misschien plaats in 2016, maar we denken dat het vandaag de dag nog steeds het delen waard is.

Volgens BuzzFeed besloot Jackie dat 2016 het jaar was waarin haar dochter Gabbie – destijds 13 jaar oud – haar eigen mobiele telefoon kon krijgen. Voor Kerstmis kreeg Gabbie een LG d500 cadeau.

“Een van de redenen waarom we eindelijk toegaven en haar een mobiele telefoon kochten, is zodat we meer contact met haar kunnen houden met haar gekke trainingschema,” legde Jackie uit aan BuzzFeed.

Toch volgde er een nachtmerrie die geen van hen had kunnen verwachten. Gabbie gebruikte op een dag haar mobiele telefoon in haar kamer toen Jackie haar hoorde schreeuwen.

“Ze kwam naar beneden gerend nadat het [gebeurde] en greep naar haar nek,” herinnerde Jackie zich. “Ze had zo’n pijn dat ze hysterisch schreeuwde.”

“Het is het ergste gevoel ter wereld als moeder om je kind in pijn te zien schreeuwen en geen idee te hebben hoe je haar kunt helpen. Het duurde bij haar wel vijf minuten voordat ze ons kon vertellen wat er was gebeurd.”

Gabbie vertelde haar moeder dat ze haar telefoon had gebruikt terwijl deze was aangesloten op de lader. De 13-jarige kreeg een elektrische schok, waarvan de stroom via de oplaadkabel, door haar telefoon en in haar metalen ketting liep, waardoor ze br@ndwonden aan haar nek opliep.

Jackie vertelde BuzzFeed: “Ze liep pijnlijke tweedegraads br@ndwonden op en zal nu een litteken rond haar nek hebben.” Over het verontrustende incident sprak Jackie andere ouders aan om de gevaren van mobiele telefoons te overwegen die niet breed worden besproken of zelfs bekend zijn.

“Met zoveel kinderen die tegenwoordig telefoons gebruiken, moeten ouders worden gewaarschuwd voor de schade die ze kunnen veroorzaken,” zei Jackie.

Hoe @ngstaanjagend! Heb je ooit zoiets eerder gehoord? Ik zeker niet.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vrouw verliest benen na gebruik dagelijks product – nu deelt ze haar verhaal

Lauren Wasser is een Californisch model dat in 2012 haar rechterbeen verloor door de meest ongewone reden die ik ooit heb gehoord.

De meesten van ons kunnen zich niet voorstellen hoe een hygiëneproduct tot een nachtmerrie kan leiden en je leven voorgoed kan veranderen. En Lauren’s nachtmerrie is nog niet voorbij. Onlangs moesten artsen haar andere been ge@mputeren. Nu is Lauren vastbesloten dat geen enkele andere vrouw hetzelfde zou moeten doormaken als zij, en waarschuwt ze voor de gevaren van een alledaags product.

Lauren Wasser is een Californisch model dat in 2012 naar het ziekenhuis ging met griepverschijnselen. Het bleek dat ze niet leed aan griep, maar aan het toxischeshocksyndroom veroorzaakt door bacteriële toxines.

De oorzaak van de infectie? Een tampon. Het gebruik van tampons, vooral als ze gedurende vele uren worden achtergelaten, kan een infectie veroorzaken die leidt tot wat bekend staat als toxischeshocksyndroom of TTS.

De TTS liet Lauren meer dan een week in coma, en bij het ontwaken moesten ze een been ge@mputeren vanwege de infectie. Ze was 24 jaar oud. Sindsdien heeft Lauren slechts één levensdoel gehad: ervoor zorgen dat niemand anders ooit door moet maken wat zij heeft meegemaakt.

Niemand anders zou dit moeten meemaken “Over een paar maanden zal mijn andere been onvermijdelijk moeten worden ge@mputeerd. Daar kan ik niets aan doen. Maar wat ik wel kan doen, is ervoor zorgen dat dit anderen niet overkomt,” vertelt Lauren aan The Daily Mail.

Lauren is een moeilijke juridische strijd begonnen tegen Kotex Natural Balance, het merk tampons dat ervoor zorgde dat ze zo ernstig reageerde. “Gezien de vagina het meest absorberende deel van het lichaam van een vrouw is en een toegangspoort tot veel van onze vitale organen, is het cruciaal dat consumenten weten wat er werkelijk met hen kan gebeuren,” schrijft Lauren in InStyle.

Helaas moest Lauren onlangs haar andere been @mputeren. Zodra ze de operatiekamer verliet, plaatste het model een foto op haar sociale media-accounts met Paralympisch atlete Amy Purdy, die ook haar benen heeft ge@mputeerd, en schreef het volgende bericht: “Het leven staat op het punt weer heel anders te worden! Toch ben ik in goede spirits en klaar voor mijn volgende hoofdstuk. ???‍♀️??‍♂️ // foto door mijn liefde @camraface“

Deze moedige meid heeft al mijn respect. Blijf vechten, met kracht en optimisme. Lauren blijft vechten niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen, zodat niemand anders hoeft mee te maken wat zij heeft meegemaakt.

Deel alsjeblieft het verhaal van Lauren zodat alle vrouwen op de hoogte zijn van de mogelijke gevaren van tampons.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Oudere vrouw die prins Harry ontm**gde doet boekje open – maak kennis met Sasha Walpole

Het boek ‘Spare’ van Prins Harry werd een onmiddellijk succes toen het op 10 januari uitkwam. Er is nu ongeveer een maand verstreken sinds de release, het stof is neergedaald. Natuurlijk, als iemand dacht dat het een vredesaanbod zou zijn aan zijn familieleden, hadden ze het flink mis.

Harry

De kloof tussen Harry en de Britse Koninklijke Familie lijkt zelfs erger te zijn dan voor ‘Spare’ in de schappen kwam. Toch is een ding waar de fans van Harry blij mee zijn het enorme aantal verhalen over zijn privéleven – inclusief hoe hij zijn maagdelijkheid verloor – dat hij in zijn memoires heeft geschreven.

Harry schreef in detail over hoe hij zijn maagdelijkheid verloor in een veld achter een pub op 17-jarige leeftijd met een “oudere vrouw”. Hij heeft nooit specifiek haar identiteit onthuld, en daardoor zijn er geruchten ontstaan.

Toen, slechts enkele dagen geleden, kwam er eindelijk een dame naar voren. Haar naam is Sasha Walpole – en nu heeft ze gekozen om meer intieme details te delen over wat er gebeurde op Harry’s grote nacht.

Harry

Prins Harry en Meghan Markle staan al jaren in de schijnwerpers. Toen ze de Koninklijke Familie verlieten, waren de fans van de monarchie verdeeld in tweeën. Sommigen vonden dat het paar precies moest kunnen doen wat ze wilden en niet “gedwongen” moesten worden om binnen de koninklijke sfeer te blijven tegen hun wil. Anderen betoogden dat Harry zijn leven had moeten wijden aan het dienen van de kroon.

Prins Harry & Meghan Markle’s breuk met de royals

Toen Harry en Meghan zich vestigden in hun nieuwe leven in de VS, waren bepaalde leden van de Koninklijke Familie van mening dat Harry een fout had gemaakt. Dat geldt naar verluidt ook voor Prins William, wiens eigen bedenkingen ten opzichte van zijn broer verder teruggaan dan Harry’s verhuizing over de Atlantische Oceaan.

Harry

In de documentaire uit 2019 ‘Kate v. Meghan: Princesses at War?’, beweerde de koninklijke expert Katie Nicholl dat William niet erg blij was met de relatie van Harry en Meghan voorafgaand aan hun huwelijk in 2018. Wat Harry betreft, werd gezegd dat hij vond dat zijn oudere broer niet genoeg deed om Meghan in de Koninklijke Familie op te nemen.

Harry

“William maakte zich nogal zorgen dat de relatie zo snel vorderde. En dicht bij Harry zijnde, waarschijnlijk de enige persoon die dicht genoeg bij Harry stond om te zeggen, ‘Dit lijkt snel te gaan, weet je het zeker?’” zei Nicholl.

Ze vervolgde: “Ik denk dat wat bedoeld was als goedbedoeld broederlijk advies, Harry gewoon irriteerde. Harry is enorm beschermend over Meghan. Hij zag dat als kritiek. Hij interpreteerde dat als zijn broer die niet echt achter dit huwelijk, deze unie stond, en ik denk niet dat het sindsdien ooit goed is geweest.”

Harry

Natuurlijk verbeterden de zaken niet toen Harry & Meghan verschenen in het inmiddels beruchte Oprah Winfrey-interview. Het paar beschuldigde een niet nader genoemd lid van de koninklijke familie van het in twijfel trekken van de mogelijke huidskleur van hun zoon Archie. Daarnaast beweerde Meghan dat ze geen hulp kreeg van de royals met betrekking tot haar afnemende geestelijke gezondheid.

Harry en Meghan Markle zijn zeer uitgesproken geweest over wat ze denken van de Koninklijke Familie sinds het Oprah-interview in 2020. Harry’s onthullingen in ‘Spare’ boek In december, met de release van hun nieuwe Netflix-documentaireserie, bleven ze hun teleurstelling uiten over hun koninklijke leven.

Een terugkerend thema is dat Harry het gevoel had dat niemand Meghan welkom heette in de Koninklijke Familie. Inderdaad, de hertogin heeft toegegeven zich enigszins buitengesloten te voelen.

Sasha Walpole heeft zich geïdentificeerd als de “oudere vrouw” met wie Prins Harry voor het eerst intiem was.

Na de publicatie van Harry’s onthullende boek voelde Sasha de noodzaak om haar vader te vertellen dat zij de persoon was. In een interview met The Sun deelde ze details over hun tijd samen en de omstandigheden rondom het verlies van Harry’s maagdelijkheid bij de Vine Tree Inn in Wiltshire.

Harry

Sasha beschreef de gebeurtenis als een vluchtige, gepassioneerde ontmoeting tussen vrienden. Ze vertelde dat ze beiden dronken waren en dat het gebeurde na het roken van een sigaret. De ontmoeting duurde ongeveer vijf minuten, en achteraf realiseerde ze zich dat het waarschijnlijk duidelijker was dan ze dacht, aangezien vrienden haar desorganisatie opmerkten toen ze terugkeerde.

Harry

Sasha, die slechts een paar jaar ouder is dan Harry en werkte bij de stallen van Highgrove House, gaf toe dat zij en Harry “maatjes” waren en elkaar ongeveer twee jaar kenden. Na die nacht, waarin ze tequila en sambuca dronken voor Sasha’s verjaardag, hebben ze nooit meer met elkaar gesproken.

Sasha uitte haar ongemak over de gedetailleerde manier waarop Harry over de gebeurtenis schreef in zijn boek, en zei dat het haar privacy schaadde. Ze vond het onnodig dat hij zoveel details deelde en gaf aan dat ze liever had dat het niet in het boek stond, omdat het nu voor ongemakkelijke situaties zorgt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending