Na een storm aan zware kritiek is de vriendin van Sylvie Meis toch op de bruiloft.
Connect with us

Celeberties

Na een storm aan zware kritiek is de vriendin van Sylvie Meis toch op de bruiloft.

Binnen enkele dagen stapt Sylvie Meis in het huwelijksbootje en ze stelt alsmaar meer eisen voor haar grote dag. Dat valt niet bij iedereen even goed in de smaak. Nu uit een goede vriendin van de kleine diva haar ergernis: “Hoe kun je een droomhuwelijk creëren met de opgelegde regels?”

Intieme, ontspannen bruiloft

Eerder dit jaar verklapte Sylvie al dat het een ‘intieme, ontspannende’ bruiloft zou worden. Nu het aanstaande echtpaar meer en meer eisen bekendmaakt, lijkt hier nog weinig van overeind te blijven. De presentatrice geeft in Gala toe dat ze kampt met ‘bruidsstress’.

De bruiloft zal maar liefst vier dagen lang duren en vind plaats in een luxe hotel in Florence. Gasten kregen een telefoonverbod opgelegd. Bij aanvang van de festiviteiten moeten ze hun telefoon inleveren.

En dan is er nog een wel heel rare eis van Niclas: hij wil helemaal buiten beeld blijven en wenst voor geen enkele trouwfoto te poseren.

Instagram / Sylvie Meis 

Vriendin uit kritiek

De vriendinnen zullen Sylvie klaarmaken op de ochtend van het trouwfeest. Daarover vertelde de kleine diva: “We drinken champagne en ik zal enorm opgewonden zijn.”

In Weekend uit een vriendin van Sylvie kritiek op de droombruiloft. Zij kan maar niet snappen dat Sylvie haar huwelijk op deze manier wil vieren. De vriendin onthulde: “Waarom Sylvie perse haar jawoord in deze tijd wil uitspreken, is mij een raadsel. Zij is een perfectionist, maar hoe kun je een droomhuwelijk creëren met de opgelegde regels. Hoe kun je dan optimaal genieten?”

De vriendin van Sylvie geeft nog mee dat ze niet denkt dat de diva zich tijdens de bruiloft aan de coronaregels gaat houden. Ze vertelde: “Als haar gasten straks te dicht op elkaar staan en dat wordt door paparazzofotografen vastgelegd kan ze het schudden.”

Celeberties

Iedereen maakt zich zorgen om de gezondheid van Martien Meiland: ‘Ziet er niet goed uit’

Het is niet altijd lang leven de lol in Chateau Marillaux. Martien lijkt te kampen met gezondheidsproblemen, zo zien fans in de laatste aflevering.

De stress lijkt de kasteelheer niet goed te zien. Zo zou hij benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren.

Grotere zorgen

Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan.

Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. “Misschien is het gewoon een longinfectie”.

Kijkers van het populaire programma denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich meebrengt.

Wat de stress nog erger maakt zijn het aantal annuleringen van het kasteel. Er moeten duizenden euro’s terugbetaald worden aan gasten die niet kunnen komen.

Deze week is het kasteel dan ook officieel in de verkoop gezet. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nieuw drama voor Marco Borsato: Heel Nederland is in shock

Na een burn-out en de scheiding van Leontine, blijft Marco Borsato verder leed niet bespaard. Er is namelijk ingebroken bij het huis van zijn moeder Mary, waar hij tijdelijk verblijft.

In de villa van Mary in Stompetoren is flink huisgehouden volgens Weekend. Naast dure camera’s en fotografiespullen van Marco, zouden er van Mary dierbare sieraden zijn buitgemaakt. Het lijkt het zoveelste drama voor Marco, die het afgelopen jaar al het nodige voor zijn kiezen heeft gehad.

Burn-out

De zanger kampt al langere tijd met een burn-out. De vele jaren presteren onder hoge druk hadden zijn tol geëist, zo meldde concertorganisator Mojo namens Marco. „De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan”, liet hij destijds zelf weten in een reactie.

Goede vriend John Ewbank vertelde in april op de radio aan Giel Beelen: „Hij gaat wel door een dalletje. Dit soort dingen moet je niet onderschatten. Ik weet niet of je het zelf weleens mee hebt gemaakt, maar ik heb het om me heen een paar keer gezien en dat kan echt lang duren.”

Scheiding

Nog geen maand nadat Marco bekendmaakte voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden stil te leggen, kondigden hij en Leontine begin 2020 aan na 22 jaar te gaan scheiden. In een statement dat zij beiden op Facebook deelden, schreven zij: „Na een huwelijk van meer dan twintig jaar, hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.” Dit nieuws volgde op de onthulling van Marco’s affaire met Iris Hond in weekblad Privé. Al lieten bronnen eerder aan Privé weten dat Iris niet de enige was.

Hoewel Marco volgens geruchten na de aankondiging van de showbizzscheiding van het jaar naar de Malediven zou zijn gevlucht, bleek later dat hij tijdelijk bij zijn moeder was ingetrokken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

WOW: Glamourprinses Yolanthe laat zich van haar echte kant zien – Wat een achterwerk!

Op Instagram laat Yolanthe Cabau (35) voornamelijk gepolijste foto’s zien waarop je haar van haar beste kant ziet.

Vandaag kiest ze ervoor om het net even anders aan te pakken: met een Instagram versus reality post laat ze zien hoe het er écht aan toegaat in haar leven.

Hard gewerkt

Er wordt hard gewerkt voor het afgetrainde lichaam. Maar wie een blik werpt op Yo’s social media, ziet op de sportschoolkiekjes een immer goedlachse Yolanthe.

Zelfs met een kettlebell van pak ‘m beet 10 kilo weet ze er nog een lach uit te persen. Dat sporten? Dat is een fluitje van een cent.

Vandaag laat ze zien dat er na de training heus niet zoveel te lachen valt. Ook Yolanthe gaat kapot na een uur personal training. Klik op het pijltje in de foto om te zien hoe dat er dan ongeveer uitziet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending