Na heftig drama mag prinses Alexia óók aan het werk!
Connect with us

Celeberties

Na heftig drama mag prinses Alexia óók aan het werk!

Alexia zit momenteel nog op school in Wales in de zogenaamde ‘Prinsessenschool’. Sinds de prinses daar lessen volgt zijn er al verschillende beelden opgedoken in de media. Zo verschenen er eerst foto’s van de middelste prinses in kleding waar veel Nederlanders van schrokken. Dit was echter voor de ‘Queer Focus Week’ op het Atlantic College UWC in Wales waarin aandacht gevraagd wordt voor de LGTBI-community.

Niet veel later kwam de prinses voor in een video van een demonstratie waarin ze rondliep met een bord op straat. Ook dit was vanuit school georganiseerd en de demonstratie was om aandacht te creëren voor de klimaatveranderingen van tegenwoordig. Maar nu lijkt het erop dat de prinses in de voetsporen van haar grote zus en troonopvolgster gaat treden. Niet in de zin van ’troonopvolgster’, maar wel stiekem in de keuken van een inmiddels bekend strandtentje.

Alexia mag ook aan de slag in strandtent!

In februari werd de strandtent ‘Oase Beach Club’ namelijk is as gelegd door een verwoestende brand. Dit is de strandtent waar Amalia veel gewerkt heeft onder de schuilnaam ‘Claire’. De prinses bleef destijds onherkenbaar door een andere coupe op haar hoofd waardoor niemand haar wist te herkennen. Nu schijnt het dat Alexia inmiddels ook haar eerste uurtjes heeft gehad in de inmiddels opgebouwde nieuwe club, afgelopen zomer. De schuilnaam is nog niet bekend en ook niet of de prinses zich ook onherkenbaar gemaakt heeft. De kans is groot dat het de bedoeling is om er volgende zomer weer aan de slag te gaan. We vermoeden dan ook dat er een hoop mensen zullen komen kijken of ze een broodje kunnen scoren bij de prinses nu dit bekend geworden is. Hieronder de verwoestende beelden van de strandtent, eerder dit jaar:

Celeberties

Net sluit zich rondom Marco Borsato: “Leerling haatte hem na barbecue”

Zangcoach Mathilde Santing heeft een opmerkelijk bericht naar buiten gebracht rondom de geruchten over Marco Borsato. Een leerling van haar hield een erg slecht gevoel over nadat ze op zijn barbecue was geweest.

Het net sluit zich

Het lijkt er in ieder geval sterk op dat Borsato een moeilijke periode tegemoet kan zien. Als je deze aantijgingen vergelijkt met zijn vermeende affaires, gaan ze veel verder. Al maandenlang gaan er verhalen ten ronde dat Marco grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond tegenover minderjarige meisjes.

Elk jaar organiseerde de zanger zogenaamde ‘Voice barbecues’ bij hem thuis. Hij nodigde hierbij kandidaten uit die in zijn team hadden gezeten tijdens het programma. Op een van die barbecues heeft hij zich volgens RoddelPraat misdragen bij meisjes van 13 en 15 jaar oud.

En Zangcoach Mathilde Santing vind dit niet bepaald ongeloofwaardig: “Eén van mijn jonge leerlingen deed mee aan de Voice junior en ging dus naar de barbecue. Ze zei na afloop dat ze hem haatte. Toen ik onlangs de recente geruchten met haar moeder besprak, checkte zij met haar dochter en kreeg ik direct terug dat deze het meteen geloofde.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Prinses Amalia heeft in het geheim een vriendinnetje

Het is geen geheim dat onze koninklijke familie goede relaties onderhoudt met de Japanse royals. De families zien elkaar niet zo vaak, maar prinses Amalia heeft een goede vriendschap met prinses Aiko.

De twee prinsessen hebben veel dezelfde passies, maar hun lot is heel anders. Op 7 december blaast Amalia achttien kaarsjes uit en dat is een grote stap richting troonsopvolging. Aiko werd gisteren 20 jaar en daarmee is ze volgens de Japanse wetgeving officieel meerderjarig. De prinses komt niet in aanmerking voor troonsopvolging. Alleen zonen van keizers maken kans op de tronen.

Gepest

Haar ouders houden Aiko bewust uit de aandacht. Als kind had ze zwaar te lijden onder een slechte gezondheid. Ze heeft namelijk longproblemen. Daarbij komt nog dat ze op school gepest zou zijn.

Met Amalia is het heel anders gesteld. Zij houdt een sabbatjaar en verkent de wereld. Willem-Alexander en Máxima beaamden dat de prinses daar ontzettend veel van opsteekt. Ze loopt ergens in het buitenland stage, wellicht in Amerika. Daar is ze het laatst gezien op de luchthaven van Los Angeles.

Volgens het Spaanse ‘Hola!’ kunnen Amalia en Aiko het uitstekend met elkaar vinden. Amalia, Ariane en Alexia gingen in 2019 nog naar Japan voor de inhuldiging van keizer Naruhito. Dat is wellicht de laatste keer dat ze elkaar gezien hebben.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes slaat helemaal door: ‘Gevlucht uit Nederland’

Gisteren lieten wij nog weten dat Andre Hazes graag tijdelijk in Orlando in Amerika wil gaan wonen met Monique en zijn zoontje.

Deze maand vertrekken Andre Hazes en zijn moeder Rachel al naar Florida in Amerika om daar het laatste deel van de docu over zijn leven op te nemen. Het schijnt dat ze vooral zullen laten zien waar het gezin vroeger met Andre senior vakantie vierde.

Wellicht dat Andre als hij straks in Florida is ook gelijk op huizenjacht gaat, want er gaan sterke geruchten dat hij zich de komende tijd daar wil gaan terugtrekken totdat hij in 2023 zijn comeback zal gaan maken. Enige voorwaarde is dat hij Monique en zijn zoontje daar ook naar toe wil meenemen.

Het leek ons sterk dat Monique hiermee akkoord zou gaan, omdat haar leven zich hier afspeelt. Het enig wat wij ons kunnen voorstellen is dat Monique en kleine Dre af en toe komen overvliegen om Andre dan te bezoeken.

Maar Andre wil dat niet hij wil echt dat ze bij hem daar komen wonen en is van plan dan ook een laatste troef te spelen om Monique te overtuigen. We kunnen er overigens nu echt wel vanuit gaan dat er weer iets speelt tussen Andre en Monique en dat hij echt niet alleen meer bij Monique blijft slapen om zijn zoontje te kunnen zien.

Kringen die dichtbij Andre staan laten zelfs weten dat Andre weer heeft geopperd om Monique ten huwelijk te vragen. Zijn vrienden raadde het hem sterk af, maar Andre is behoorlijk impulsief. En als Andre denkt dat dit daar het juiste moment voor is dan slaat hij toch een beetje door.

Daar is het nog veel te vroeg voor en wellicht moet hij dat helemaal niet meer doen, want het is toch nog een beetje een trauma bij Monique. Maarja waarschijnlijk probeert hij Monique dan zo te overtuigen om naar Amerika mee te gaan. Wij hebben wel gekkere dingen gezien bij Andre dus ons verbaast niets meer.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending