Na hele uitdagende foto’s in stoeipoezenpakje: Rebelse prinses Alexia wéér in opspraak
Connect with us

Celeberties

Na hele uitdagende foto’s in stoeipoezenpakje: Rebelse prinses Alexia wéér in opspraak

Prinses Alexia (16) ging mede naar het UWC Atlantic College in Wales om wat anoniemer door het leven te kunnen gaan. Daar komt tot dusver vrij weinig van terecht! Niet in de laatste plaats door toedoen van de prinses zelf.

Waren er eerst de zeer uitdagende foto’s van Alexia in een ‘stoeipoezenpakje’, dat ze droeg tijdens een themafeestje van school, deze week was het weer raak. Alexia liep mee in een stoet met medeleerlingen om luidkeels schreeuwend aandacht te vragen voor de klimaatproblematiek. Schuttingtaal werd niet geschuwd! Op het uitgelekte filmpje is te zien hoe Alexia in haar handen een kartonnen protestbord draagt. Grappig detail: alle leerlingen droegen een geel veiligheidshesje om goed zichtbaar te zijn voor het verkeer. Behalve Alexia, dat van haar was oranje.

Schietschijf

Een onschuldig toeval. Het is echter de vraag of de koninklijke familie wel zo blij is met deze actie. Ongetwijfeld waarderen haar ouders Willem-Alexander en Máxima dat Alexia zich sterk maakt voor iets dat haar na aan het hart ligt. Maar zij beseffen ook dat zij zichzelf met deze actie tot een schietschijf maakt.

Celeberties

Op deze foto zijn de veel besproken fillers van Chantal Janzen duidelijk te zien!

Chantal Janzen is uit de school geklapt wat betreft het gebruikt van fillers in haar gezicht. Ze heeft er spijt van gekregen en daarom zijn ze er inmiddels weer uit. Op Instagram laat ze het volgende weten: “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten.

Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft. Fijne maandag mensen! En onthoud: we rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door. Niet schamen. Ben op zulke momenten meer open, kwetsbaar, en deel het. Dat werk. Ja, zo gut da gewoon.”

De ‘hamsterwangen’ van Chantal Janzen op de foto!

Ze vervolgt: “Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen. Als je iemand in je omgeving verliest zet je dit vaak daarna pas zo enorm aan het denken. Maar begin jij er maar gewoon eerder aan ok??? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. En als het je niet lukt om op te staan, omdat iets te heftig is, en je wel stil móet zitten, spreek je dan uit en zoek een ander op, en deel het. En tot die tijd… Geniet! Man het leven is toch zo kort. Vreet het op, verdomme, wacht niet, leef!!! DOE!!!” Ze deelt bij deze tekst een foto waarop haar ‘kraaienpootjes’ te zien zijn. Maar zónder hamsterwangen. In december 2019 waren deze nog wel aardig aanwezig volgens volgers (tweede foto onderaan dit artikel)

Doorgaan met lezen

Celeberties

VIDEO: André Hazes en Monique hebben het heel gezellig op feestje

Tegenwoordig zingen Monique Westenberg en haar zoontje André junior iedere avond een sinterklaasliedje voor de open haard. En ze zijn niet alleen. Ook papa André Hazes was er gisterenavond bij. De blondine deelt de beelden en het is duidelijk dat ze weer een hecht gezinnetje zijn.

De zanger zingt voor het eerst ook weer, zij het dan een sinterklaasliedje met zijn zoontje. Het was ook al even geleden dat we André nog op de sociale media hadden gezien.

André gaf eerder aan dat hij een zware burn-out heeft. Dat heeft alles te maken met zijn relatie en breuk met Sarah van Soelen. Ook zijn er hardnekkige geruchten over een verslaving aan cocaïne. Zijn concerten zijn minstens voor een halfjaar lang afgezegd. Het is ook duidelijk dat hij uithuilt bij zijn ex Monique. De zanger wordt overigens constant in hun voormalige villa gespot. Het lijkt er meer en meer op dat de hereniging een feit is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Maxime Meiland eindelijk eerlijk over ruzie met Leroy

Maxime Meiland en haar vriend Leroy kunnen weleens vlammende ruzie hebben. Recent circuleerden er geruchten over een relatiebreuk. Maxime ontkent en zegt nog altijd gelukkig te zijn. Toch geeft ze toe dat ze geregeld ruzie maken. “Hij kan opeens uit zijn slof schieten, en dan moet ik meteen huilen.”

Maxime en Leroy lijken het perfecte koppeltje. Voor ze Leroy leerde kennen, moest de dochter van Martien echter niets meer van mannen weten. Toen ze cameraman Leroy ontmoette, is haar leven op zijn kop gezet. Maxime was op slag verliefd en onlangs kregen de twee zelfs een prachtig dochtertje Vivé.

We kregen een stortvloed van romantische kiekjes te zien op de sociale media. De laatste tijd is het verdacht stil. En dan meldde showbizzkanaal Juice Channel dat er een haar in de boter zit tussen de twee.

Ruzie

Omdat de twee samen op vakantie gingen naar Tenerife, lijkt het nog dik aan te zijn tussen het koppel. Maar foto’s krijgen we niet meer te zien. Maxime is nu voor het eerst eerlijk over haar ruzies met Leroy.

De blondine onthult: “Leroy is zo zacht, maar hij kan dan ook opeens uit zijn slof schieten. Dan vecht ik tegen de tranen, probeer ze in te houden. Ik ren dan naar boven zodat hij niet ziet dat ik huil.”

De ruzies gaan gelukkig maar over kleine dingetjes. Ze legt uit: “Het zijn altijd gewoon de stomme dingetjes, zoals het niet genoeg in huis doen. Daar gaat het eigenlijk meestal om. Het enige wat hem wel irriteert is als ik wat vraag en ik hem niet op zijn woord geloof over bepaalde dingen. Dat vindt hij irritant.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending