Na opvallend gerucht over ex-vriendinnen André Hazes: “Monique Westenberg heeft dat nog nooit gedaan”
Connect with us

Meest bekeken

Na opvallend gerucht over ex-vriendinnen André Hazes: “Monique Westenberg heeft dat nog nooit gedaan”

André Hazes zit momenteel in Amerika. Hij heeft er ook zijn verjaardag gevierd.

Dat deed André Hazes opvallend genoeg voor het eerst zonder een vrouw aan zijn zijde. Eind vorig jaar kwam er een einde aan de relatie van Sarah van Soelen en de zanger.

Enkele weken nadat André alle foto’s met Sarah had verwijderd van Instagram, werd hij alweer met een nieuwe mysterieuze dame gespot. Het ging om Anne Rose Zonneveld. Maar ook haar kan hij intussen een ex noemen.

Al die exen zouden iets gemeen hebben met elkaar. Een volger van Yvonne Coldeweijer las namelijk dat de exen van André een contract hebben moeten tekenen. En dus ook Monique Westenberg.

Yvonne reageert vastberaden: “Nee, is niet zo. Sarah van Soelen heeft wel iets getekend in verband met geheimhouding van de docu, maar Monique heeft zoiets echt nog nooit getekend”, besluit ze.

Meest bekeken

Slachtoffer (23 jaar) Jeroen Rietbergen heeft relatie met bandlid (47 jaar)

We herinneren ons allemaal nog wel de 23-jarige Nienke een oud deelneemster van The Voice die aan tafel zat in de talkshow van Beau om haar verhaal te doen. Ze deed een heftige onthulling die avond bij Beau. Ze vertelde namelijk dat ze was aangerand door Jeroen Rietbergen. Een aantal dagen later deed ze aangifte bij de politie tegen hem.

Nu blijkt deze Nienke een relatie te hebben met de 47-jarige Geert die werkte als toetsenist in de band bij The Voice die onder leiding stond van Jeroen Rietbergen. Deze Geert is nu ook zijn werk kwijt en zit zonder inkomen na de aangifte van Nienke.

Nog opvallender is dat er een interview is opgedoken van deze Nienke toen ze 20 jaar was een meedeed aan The Voice. In dit interview zegt ze dat ze graag wel een beschuitje zou willen eten met Jeroen Rietbergen die destijds toen 47 jaar was.

Hieronder een foto van een deel van het interview welke in een krant gepubliceerd is. In het rood omhult staat de quote van Nienke over het beschuitje eten met Jeroen Rietbergen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit was de partner van Peter R. de Vries

Vanavond treed de partner van Peter R. de Vries met wie hij 6 jaar lang een relatie had uit de anonimiteit en doet ze voor het eerst haar verhaal in de documentaire genaamd ‘Vertrouwelijk’. Maar wij weten al wie het is en nu ze haarzelf vanavond gaat onthullen kunnen wij dit alvast nu vertellen.

Het gaat om de 39-jarige Tahmina Akefi. Ze is een Nederlandse journaliste, schrijfster en publiciste van Afghaanse afkomst. De twee ontmoete elkaar voor het eerst in 2015 tijdens een uitzending van d talkshow Pauw waar ze beide aan tafel zaten.

Op 12-jarige leeftijd vluchtte Tahmina van Afghanistan naar Nederland. Over die vlucht schreef ze haar debuutroman ‘Geen van ons keek om’.

In de documentaire verteld Tahmina over het huwelijksaanzoek wat Peter haar deed en de trouwplannen die ze hadden. Ook laat ze weten dat een week voordat Peter vermoord werd ze heel opvallend werden achtervolgt door een man. Peter heeft dit bij de politie gemeld maar er werd niks meegedaan. Verder verteld Tahmina over dat Peter wel beveiliging wilde en dat hij haar vroeg wat ze daarvan vond.

Hieronder een filmpje van de Tahmina de partner van Peter.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Nóg een vernedering voor Marco Borsato: “Dit is héél pijnlijk!”

Marco Borsato heeft het zwaar te verduren gekregen sinds de spraakmakende aflevering van BOOS over The Voice. De zanger is één van de hoofdpersonen in het verhaal van alle ophef van de laatste weken. Echter gaan de aantijgingen richting Borsato niet over grensoverschrijdend gedrag bij vrouwen, maar over minderjarige meisjes.

Dit zijn natuurlijk verwijten die erg serieus genomen moeten worden en tot de bodem uitgezocht zullen worden. Echter is de carrière van de zanger al tot een abrupt einde gekomen, zijn reputatie lijkt voorgoed naar de maan te zijn. Vanwege de gigantische media-aandacht die deze zaak krijgt maakt het voor zijn carrière eigenlijk niets meer uit of hij schuldig of onschuldig zal worden bevonden. Ook bedrijven stoppen de samenwerking met de zanger en niemand wil meer met hem geassocieerd worden. De vernederingen voor de zanger lijken zich dan ook torenhoog op te stapelen.

Marco Borsato wordt overal weggehaald!

De muziek van de zanger wordt al even niet meer afgespeeld op verschillende radiostations. Dit zijn bijvoorbeeld de publieke omroep, Talpa Network en Qmusic. Steeds meer radiostations hebben aangegeven de muziek, weliswaar met de kennismaking dat dit voorlopig is, niet meer te zullen draaien. Ook zijn twee tegels bij GelreDome met zijn naam weggehaald. Een woordvoerder liet kort en bondig weten waarom dit was: “Dat lijkt me duidelijk“. Daarnaast is zijn wassenbeeld ook al even weggehaald uit Madame Tussauds. Dit vanwege de maatschappelijke impact laat het bedrijf weten. Deze week is ook een enorme foto van de zanger weggehaald uit een winkelcentrum in Alkmaar. Het duurde even voordat het weggehaald werd, niemand had het in de gaten. Een fotograaf die het wel opviel: “Het was me nooit opgevallen. Volgens mij hebben andere bezoekers het ook niet in de gaten. Ze kijken nooit omhoog.” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending