Ná Zanzibar ook Thaise business Katja Schuurman onder vuur: “Ik kots je uit!”
Connect with us

Celeberties

Ná Zanzibar ook Thaise business Katja Schuurman onder vuur: “Ik kots je uit!”

Katja Schuurman heeft een fashionshoot in een behoorlijk arme wijk in Zanzibar voor het merk ‘Floris van Bommel’. Dit zijn behoorlijk prijzige schoentjes en sandaaltjes. Op de foto’s zijn Katja en Floris te zien in galajurken en gloednieuwe pakken met schitterende schoenen eronder, waar het natuurlijk allemaal om draait. Op de achtergrond van deze foto’s zijn verschillende bewoners van Zanzibar te zien. Zoals kinderen zonder schoenen op een stoffig weggetje. Op een andere foto is een man met een brakke fiets te zien die een grote jerrycan vervoert. Katja en Floris hebben een mooie vintage brommer op deze foto.

Op Twitter regende het kritiek: “Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.” en “Wat zouden de 2 figurantjes gekregen hebben?” valt er te lezen. Echter is Katja nu ook niet meer veilig op haar eigen account.

Katja Schuurman krijgt het flink te verduren!
Op Instagram heeft Katja haar vazen gepromoot die gemaakt worden in Thailand. Bij de foto en video schrijft Katja over deze business in Thailand: “Wist je dat het wel 4,5 uur duurt om zo’n grote vaas met de hand te beschilderen? Door de productie van onze vazen konden wij vorig jaar 91 banen in Thailand ondersteunen.” Echter wordt deze barmhartigheid van Katja niet in dank afgenomen. In de reacties klotst de kritiek tegen de plinten aan: “Word je ook vrolijk van kindjes die geen schoenen aan hebben, waar jij je nieuwe sandalen bent gaan shooten. Wat een respect heb jij. Je maakt me misselijk ik kots je uit.” en “Alles voor het grote geld bij dit mens. Verschrikkelijk.” Een kleine greep uit de kritiek onder haar post. Scroll voor meer:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes reageert opmerkelijk op geruchten nieuwe vriendin van Lil Kleine

We hebben allemaal lang gewacht totdat Jaimie reageerde op de gebeurtenis tussen haar en Jorik, beter bekend als Lil Kleine. Vorige week was het dan ook eindelijk zo ver, Jaimie zat aan tafel bij Sophie en Kahlid.

Hier deelde ze haar mening. Maar hierna bleef het een beetje stil. Tot nu, want nu heeft Jaimie gereageerd op een opmerkelijke nieuwe twist in het verhaal.

Opvallend bericht

Ondertussen gaan er geruchten rond dat Jorik alweer met een nieuwe dame aan het date is. De dame zou ook uit Amsterdam komen en zou als klap op de vuurpijl ook Jaimie kennen. Hierop reageert Jaimie via een Instagram story.

 

Betekenis

Het is niet duidelijk of Jaimie via deze Instagram story direct naar Jorik doelt. Maar Juice kanalen denken van wel. Ze lezen hieruit: “Ik hoop dat je uiteindelijk het leven leeft dat je wil leven, en ik hoop dat niets je te lang blijft achtervolgen en ik hoop dat je lief bent voor je zelf.”

Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nieuwe schokkende onthulling over mishandeling door Johnny de Mol

Shima de ex van Johnny de Mol beschuldigt hem van hele heftige dingen. Ze heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en in die aangifte staat onder meer dat Johnny haar geschopt, geslagen met zijn vuisten en haar zelfs gewurgd zou hebben. Er zitten foto’s in het dossier van de verwondingen, doktersverklaringen en er zijn zelfs getuigen. Daarnaast is er ook een geluidsopname waarop Johnny alles bekent aan Shima.

Maar dat blijkt nog niet het hele verhaal, want Johnny ontkent alles. Hij heeft zelfs gezworen met twee vingers in de lucht in zijn eigen talkshow HLF8 dat er niets van waar is.

Nu komt Jan Roos gisteren met een schokkende onthulling over deze zaak. Jan Roos heeft namelijk bewijs dat de familie de Mol de drie getuigen die er waren tijdens de mishandeling van Shima in de Harbour Club in Amsterdam zwijggeld heeft betaald.

Volgens de aangifte die Shima deed heeft Johnny haar een vuist in het gezicht geslagen die avond in de Harbour club. Één van die getuigen was de bedrijfsleider van de Harbour Club en die zou Shima nog hebben helpen opstaan toen ze door de vuistslag van Jonny op de grond viel.

Jan Roos zegt er het volgende over:

“Daar komt-ie, en het is echt waar, het is geen gelul: Johnny de Mol óf John de Mol, alias familie De Mol, heeft alle getuigen van die vuistslag in The Harbour Club in Amsterdam in 2015 vijfduizend euro betaald. Honderdduizend procent waar. Geverifieerd met bron en bewijs.”

“Maar ik kan wel een naam noemen. Ook de zoon van de eigenaar van The Harbour Club heeft vijf ruggen gekregen – want die was er ook bij – van de familie De Mol om z’n smoel te houden.”

“Honderdduizend procent waar. De familie De Mol heeft meerdere getuigen, en hier gaat het dan over drie getuigen, drie mensen waren daar getuige van van die vuistslag, die hebben alledrie vijf ruggen gekregen om hun bek te houden. En daar ligt natuurlijk het hele grote probleem.”

“De familie De Mol heeft onbeperkt macht, maar nog erger: onbeperkt geld. Deze jongen had natuurlijk allang al in de gevangenis moeten zitten. Nee, die zit niet in de gevangenis, die zit op de televisie die talkshow van hem te presenteren, waar alle BN’ertjes, politici en andere pleefiguren gewoon bij gaan zitten.”

“Bij iemand die structureel zwaar onder de dope en drank een vrouw naar de tyfus slaat. Dat mag dan wel, omdat je de zoon bent van John de Mol, en dan koop je gewoon je getuigen af. Dat is er gebeurd, dames en heren, jongens en meisjes.”

“De man heeft natuurlijk een gewelds- en agressieprobleem. Die kan zich moeilijk inhouden. Als je dat dan voedt met drank en drugs, dan helpt het niet.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volgende klap voor Linda de Mol: “Dit is de nieuwe vriendin van Jeroen Rietbergen!”

Linda de Mol heeft een behoorlijk zware periode doorgemaakt gezien haar maandenlange mediastilte. Deze moeilijke periode begon met Jeroen Rietbergen die één van de hoofdpersonen was in het grote The Voice-schandaal. Centraal in dit schandaal stond de broer van Linda, John de Mol, die flink aan de tand gevoeld werd door Tim Hofman.

Daarbij is Linda zelf ook behoorlijk scheef aangekeken door het grote publiek omdat Linda al eerder van verschillende misstanden zou hebben geweten. Naar eigen zeggen heeft ze deze doorgespeeld naar BOOS. Daarbij komt ook nog dat het zakelijk niet erg goed lijkt te gaan met John zoals hier te zien is. Als klapper op de vuurpijl ligt Johnny ook nog eens onder de volle aandacht vanwege een vermeende mishandeling van zin ex. De aangifte die tegen Johnny gedaan is betreft poging tot doodslag. Een serieuze zaak kunnen we wel stellen. Maar er is meer.

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen tóch niet meer bij elkaar?
Daarbij komt natuurlijk dat Linda behoorlijk onder de loep ligt en alles wat ze doet en laat bekritiseerd werd. Zo zijn er geruchten dat het in huis nemen van vluchtelingen een charmeoffensief zou zijn. Wat hier van waar is kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Voorheen hebben verschillende showbizzwatchers laten weten dat er vermoedens zijn dat Linda en Jeroen weer bij elkaar zouden komen. De break-up zou voor “De bühne” zijn en werd een “Gooische break-up” genoemd. We zijn inmiddels al een paar maanden verder en de twee zijn nog niet samen gespot. Mocht dit het geval zijn dat is het natuurlijk ook verstandig om de lopende rechtszaken af te wachten. Echter is Rietbergen al gespot met een andere vrouw waarvan ‘Bekendeburen’ weten te beweren dat het zijn vriendin zou zijn. Hoe serieus het zou zijn kunnen we echter niet zeggen. Foto’s hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending